25im canım senAl olsun oda iyi geldi gelip gidip bakıyorum evet kuzum mecburumsen kaç yaşındasın canım
Canımm inşallah rüyan sana azıcık ipucu vermiştir. Hayır olsun canım. Tez zamanda bir kız evladın olsunKızlar herkese iyi geceler dilerim. Geçen gece bir rüya gördüm, hayırlara gitsin inşallah.. Bir kızım olmuştu. Eşimin kucağındaydı. Bir ona, bir kızıma bakıyordum, eşime mi benziyor bana mı benziyor diye anlamaya çalışıyordum. 2 yaşlarında çok güzel, sakin bir kız çocuğuydu.. Adını da İlkay koymuştuk.. Ki hiç düşünmediğim bir isimdir. Ben unisex isimleri hiç düşünmem.. Hayırlısı olsun inşallah.. Rabbim isteyen, anne olmaya hazır tüm kadınlara bu hissi yaşatsın inşallah
Ben sihirli annen izliyorum ama dalga geçmiyorum güne mutlu başlatıyomutlu oluyorum izleyinceAyy canım benim yaaaharikasın 2 yıldır böyleyim bende ilk evlendiğimde hemen uyanır mügenin karşısına geçer bide onu izleyerek uyuklardım dedim bu böyle olmayacak toparlan
Söyle çok dua etsinGözlerim yaşlı benim koca namaz kılmaya gitti
Söylememmi hiç kaçarmı senceBen sihirli annen izliyorum ama dalga geçmiyorum güne mutlu başlatıyomutlu oluyorum izleyince
Söyle çok dua etsin
Ayy benim annemin rüyasında oğlu oluyomuş ben doğmuşum çıkar derler böyle rüyalar acaba oğlun olcak da ilkay mı olcak adı hayır olsun inşallahKızlar herkese iyi geceler dilerim. Geçen gece bir rüya gördüm, hayırlara gitsin inşallah.. Bir kızım olmuştu. Eşimin kucağındaydı. Bir ona, bir kızıma bakıyordum, eşime mi benziyor bana mı benziyor diye anlamaya çalışıyordum. 2 yaşlarında çok güzel, sakin bir kız çocuğuydu.. Adını da İlkay koymuştuk.. Ki hiç düşünmediğim bir isimdir. Ben unisex isimleri hiç düşünmem.. Hayırlısı olsun inşallah.. Rabbim isteyen, anne olmaya hazır tüm kadınlara bu hissi yaşatsın inşallah
Bi kere kuran okumaya gitti benimki dua ettin mi dedim unutmuşum dedi "ne demek unutmuşum" diyerek bir kapris yaptım var yaaSöylememmi hiç kaçarmı sence
En azından güne kahve ile başlamazsanda kahvaltıdan sonra çay eşliğinde yapman gerekenleri maddeleyebilirsin çamasır makinası çamasır atıp onunla yarışabilirsin o zaman ev işi hiç yük gelmiyor malum evde olunca ev işide bitmiyorSen hayatı vip modda yaşıyosun helal olsun valla çok da güzel yapıyosun yaa çok güzel
Ahahaha yaa nasıl unutulurrBi kere kuran okumaya gitti benimki dua ettin mi dedim unutmuşum dedi "ne demek unutmuşum" diyerek bir kapris yaptım var yaa
Amann maşallah yaa adamlar da artık havaya girdiAhahaha yaa nasıl unutulurrama bence benimki dua etmek içinde kılmış olabilir normLde 5 vakiti yok cünkü cumadan cumaya. Şimdi değerlendirme yaptık. Sonra hemen ben namaz kılcam dedi aferim maşşallah
Doğru söylüyorsun canım ama aslında güne vol protein li kahvaltıyla başlamak lazım bu süreçteEn azından güne kahve ile başlamazsanda kahvaltıdan sonra çay eşliğinde yapman gerekenleri maddeleyebilirsin çamasır makinası çamasır atıp onunla yarışabilirsin o zaman ev işi hiç yük gelmiyor malum evde olunca ev işide bitmiyor
İzlesen bile sorun değil ama not tut ve onları uygula günlük duş al cidden çok iyi geliyorValla canım ya olayları izledikce biz daha çok etkileniyoruzbende bi dur demeliyim
28 kuzucum25im canım sen
Valla benim eşimde kılıyo bazen ama çocuk için dua ediyo mu bilmiyorum daha çok iş için eder işkolikte birazAmann maşallah yaa adamlar da artık havaya girdio zaman unuttu şimdi hatim yapcam diye uğraşıyo Allah işte
Doğru söylüyorsun canım ama aslında güne vol protein li kahvaltıyla başlamak lazım bu süreçte
Ayyy evet başta benimki de öyleydi bana diyodu ben tepki veremeyebilirim. Başımıza ne geldiyse bunun yüzünden geldi. Şimdi Allah korusun negatif çıkmasın diyoValla benim eşimde kılıyo bazen ama çocuk için dua ediyo mu bilmiyorum daha çok iş için eder işkolikte biraz
Aynen zaten herkes ne ile mutluysa onu yapsın günde güzel geçiyor kızlar birde çok dert dinlemeyin madalya takmıyorlar ben dert dinlemeyi çok severdim ama çok değiştim hiç kimseyi dinlemiyorum gözüm bakıyor aklım başka yerde kimsenin derdi tasası bitmezBen sihirli annen izliyorum ama dalga geçmiyorum güne mutlu başlatıyomutlu oluyorum izleyince
Söyle çok dua etsin
İşte benim hatam ben bayılıyorum yaşam koçluğu yapmaya madalya takan olmadı ama kazık atan çok oldu vallaAynen zaten herkes ne ile mutluysa onu yapsın günde güzel geçiyor kızlar birde çok dert dinlemeyin madalya takmıyorlar ben dert dinlemeyi çok severdim ama çok değiştim hiç kimseyi dinlemiyorum gözüm bakıyor aklım başka yerde kimsenin derdi tasası bitmezhele çözümü sizde değilse hiç orali olmayın
Ahahha ay inşallah tüm dualar kabul olur ya adamlarda bize napsın onlarada yazıkAyyy evet başta benimki de öyleydi bana diyodu ben tepki veremeyebilirim. Başımıza ne geldiyse bunun yüzünden geldi. Şimdi Allah korusun negatif çıkmasın diyo
Hadi bee işin en zevkli kısmındalarAhahha ay inşallah tüm dualar kabul olur ya adamlarda bize napsın onlarada yazık