Yaa bende görümceme alarak gidermiştimAhh ben de ben de. Sonra eşim ben kuzenim ve eşi dolaşmaya çıkmıştık bi bebek mağazasına girdik. Onlar doğacak bebeklerine bişeyler baktılar biz de baktık öyle. Hevesimizi onların çocuğuna hediye alarak giderdik
İnşallah canım benim inşallahYaa bende görümceme alarak gidermiştiminşallah kendi bebeklerimize almakta nasip olur
İnşallah canım benim sende mi aşılama oldunHadi inşallah tutar canım bu ay
Yok canım klomen kullandım bu ay ilk kezİnşallah canım benim sende mi aşılama oldun
İnşallah canım benim inşallahbenim niye hiç ağrım yok ya delircem bari iki gün umutlansaydım seyiriyo bazen o sayılır mı acaba
Evet canım biraz öyle oldu ama hiç mutsuz olup karalara bağlamadım mutlu olduğum şeylerle ilgilendim inşallah canım isteyen herkes görsünMerhaba canım hoşgeldin. Uzun ve zahmetli bir yoldan geçmişsin. İnşallah bu ay yolun sonundaki güzelliği görürsün. Anladığım kadarıyla klomen kullandığın için tüpü kabul etmeyip önce aşılamamı yaptılar o merkezde
Kirpiklerini çek at biz söyleyelim sanabence sayılabilir ben bide kirpiklerime bakıyorum karışmış mı diye bence biraz karışık eşime sordum değil dedi
Klomen bana 3 defa kist yaptı hiç sevmedim o hapı ben kimine yapıyor kimine yapmıyor yumurtamı fazla uyardı ve çatladı kiste dönüştü sende inşallah öyle olmazYok canım klomen kullandım bu ay ilk kez
Ay inşallah canım ya Allah korusunKlomen bana 3 defa kist yaptı hiç sevmedim o hapı ben kimine yapıyor kimine yapmıyor yumurtamı fazla uyardı ve çatladı kiste dönüştü sende inşallah öyle olmaz
Nolur att az güleyim lütfenay çekmeye çalıştımda çok korkunç çıktı hahahha
Rabbim yüzünü güldürsün inşallah canımEvet canım biraz öyle oldu ama hiç mutsuz olup karalara bağlamadım mutlu olduğum şeylerle ilgilendim inşallah canım isteyen herkes görsünevet tüp bebek için klomeni kabul etmediler gonal f iğne ile ilacı ile rapor çıkıyormuş 2 aşılama yeterlitmiş bu merkezdede son aşılamam zaten buda tutmazsa tüp bebek benimde tek sorunum sigara inşallah bırakırım
Aaa çocuk gelişimcimisin bende hep onu okumak istemişimdir ama malesef okumadımRabbim yüzünü güldürsün inşallah canımbakın ben burda sorun yaşıyorum işte mutlu olduğum şeyler çocukk. Çocuk gelişimciyim hayatım çocuk üstüne
Yeminle modum yükseldi bebeğim gözünden anlarım ben kesin hamilesin
Oku kız açıktan meslektaş olalımAaa çocuk gelişimcimisin bende hep onu okumak istemişimdir ama malesef okumadım
Kuzucum ciddi olmak isterdim ama malesef öyle yeteneğim yok azcık karışmış ama dipler. Kız maşallah ama ne güzel kirpiklerin rimele gerek yokAhhahah umarım canım dalga geçiyosun herhalde dimiii