Canım bende 16. Aydır istiyorum. Yani şöyle 16 aydır evliyim. Pkom var. O yüzden kolay hamile kalamam nasılsa diye hiç korunmadık. Ama düşündüğüm gibi olmadı ilk aydan kaldım. Ama betam düzensiz arttı doktorda dış gebelikten şüphelendi iğneyle düşük yaptım. 3 ay mecburi korundum sonra korunmayı bırakınca hemen yine hamile kaldım oda aynı şekilde oldu yine iğne oldum 3 ay daha korundum. Rahim filmi çektirdim hiçbişey cıkmadı. Ondan sonraki süreçte biraz psikolojikmidir nedir biraz çalışıyodum işi bıraktım hareketsizleştim bide pandemi patlayınca 20 kiloya yakın aldım ve pkom kendini tam anlamıyla göstermeye başladı adetlerim kesildi. Doğal olarak bidaha hamile kalamadım. O yüzden tedaviye başladım biyandan kilo vermeye çalışıyorum bakalım
2. Ayım bu geçen ay klomen + 3 doz merional iğne oldum. Tedaviye destek amaçlı insülin direnci için matofine başladım. 2 yumurtam gelişti çatlatma iğnesi oldum ama iğneden 7 gün sonra adet oldum. Şimdi 2. Ayıma geçtim yeni bu ay bir gün klomen bir gün femara içiyorum. Pazartesi kontrole gideceğim bakalım