Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Süt hormonunun evet engel olduğunu duymuştum arkadaşımda da bi ara regli gecikmesi olmuştu süt hormonu yüksek cıkmıştı ilaçla düzeldi ama. Canım bende de pko var. Ben evlendiğimde hiç korunmadım pkodan dolayı kolay olmaz nasılsa diye. İlk ay hamile kaldım dış gebelik oldu iğne ile düşük yaptım 3 ay mecburi korundum sonra. Korunmayı bırakır bırakmaz hemen yine hamile kaldım oda aynı şekilde oldu onuda düşürdük. Ondan sonrasın ben kilo almaya başladım 20 kilo hemen hemen, sonra reglim kesildi pko daha çok kendini göstermeye başladı. Bu süreçlerde hep aynı doktora gittim. Doktor hikayemi bildiği için sanırım hormona gerek yok kilo versen düzene gircek dedi. Bende üstüne düşmedim sonra. İşte şimdi hem bebek tedavisi hemde kilo vermeye calışıyorum. Bakalım Allah yolumuza ne yazdıysa o çıkcak

Cok tesekkur ederimm..Eşim gitmedi yaa bu ay israr edince tamam gidicem dedim ama bakalim gider mi bilmiyorum.eşler gidince zorlu bi surecmi oluyor hic bilmiyorum
Yani hiç bilmiyorum nasıl bir süreç olduğunu sadece onun değerlerine bakıyorlar bir sıkıntı olursa ona takviye vs verirler düzelir Allahın izniyle canım. Sonuçta çocuk iki taraflı olan birşey

Benimde fazla kilom var son bi senede 10 kilo aldim bende..ama asla veremiyorum kilo vermek ne kadar zormuşşş evet Allah ne derse o olucak..insaallah tez zamanda sevindirir bizi

Benimde fazla kilom var son bi senede 10 kilo aldim bende..ama asla veremiyorum kilo vermek ne kadar zormuşşş evet Allah ne derse o olucak..insaallah tez zamanda sevindirir bizi
Pkodan dolayı çok zor veriliyor canım bide 2 ay içinde haşimato tiroidi olduğumu öğrendim. Hepsi üst üste hepsi kilo etkiliyor pkoyla insülin direnci bAğlantılı olduğu için doktorum hem tedavime destek olsun diye hemde kilo vermemi kolaylaştırsın diye insülin direnci ilacı verdi bide onu kullanıyorum. Bakalım canım parça parça totalde 6 kilo verdim. Direniyorum her koldan saldırıyorum

6 kilo az degilki masaallah.. ideal kilona ulasabilirsin bence sen inandim ben sana

6 kilo az degilki masaallah.. ideal kilona ulasabilirsin bence sen inandim ben sana
Ah bide ben kendime inanırsam inşallah ama sende yapabilirsin biyerden başlamak gerek başlamadan olmuyor

Ben 2 gun dayanabiliyorum..cok iradesizim yaa
Bende öyleydim canım, hala da oluyor kaçamaklarım özellikle eşim evdeyken istekleri bitmiyor kendisi yiyip kilo almayanlardan olduğundan hep istiyo. Bende kaçırıyorum bazen onunla ama napayım. Önceden amann nasıl olsa bozdum diyip yemeye devam ederdim şimdi onu yapmıyorum bikaç zamandır. Bozsamda ertesi gün yine başlıyorum

Evet yaaa eşler evde olunca yeme icme isi hic bitmiyo yok yok ben diyet işlerini beceremiyorum..yapabilene helal olsun

Evet yaaa eşler evde olunca yeme icme isi hic bitmiyo yok yok ben diyet işlerini beceremiyorum..yapabilene helal olsun
Yinede dikkat et canım çok etkiliyor ama bizi biliyorsun ben kaç ay adet olamadım

Şubat tüm isteyenlere hayırlı haberleri ile gelsin inşallah benimde ocak ta son aşılamam negatif oldu ama Dr a devam etmiycez bitkisel takılcaz bakalım Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı sıhhatli evlatlar nasip etsin inşallah kucağımızı boş birakmasin en kısa zamanda

Amin inşallah İnşallah bu ay kendiliğinden gelir miniğin, hepimize bu ay güzel gelsin uğurlu gelsin inşallah Neler kullanıyosun bitkisel olarak

Amin inşallah İnşallah bu ay kendiliğinden gelir miniğin, hepimize bu ay güzel gelsin uğurlu gelsin inşallah Neler kullanıyosun bitkisel olarak
İnşaallah canım cümlemize bekletmeden gelsin minnaklar bende Pkos vardı canım soğan kürü yapcam ballı tarçınlı çörek otu karışımı felan bunları deniycem ilaçlarla işim bitti artık çok fazla oldu bundan sonrası tüp bebek inşallah gerek kalmaz

Bende klomen ve ovitrelle başladık bu ay bakalım beklemedeyiz

İnşallah gerek kalmadan bunlar işe yarar canım. Bide ilaçlarım etkileri bıraktıktan sonrada bikaç ay sürüyor diye okudum bikaç yerde sanki. İnşallah hepsi bir çok güzel sonuçlanır, tüpe kadar gitmezsinn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…