Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba
Bn de klomen kullandım bu ay yumurta takibi yapılıyo. Bakalım ne olacak. Kasım ayında boş gebelik geçirdim. 2 yıl önce de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmuştum. 2 hamileliğimde de klomenle olmuştu. Bn de hamile kaldıktan sonra ki süreçten de korkuyorum açıkçası. En önemlisi sağ salim kucağımıza almak🙏🏻

İnşallah gerek kalmadan bunlar işe yarar canım. Bide ilaçlarım etkileri bıraktıktan sonrada bikaç ay sürüyor diye okudum bikaç yerde sanki. İnşallah hepsi bir çok güzel sonuçlanır, tüpe kadar gitmezsinn🤲🏼💕
İnşaallah canım aynen bende duydum öyle bide zaten 3 ay üst üste aşılama oldu gına geldi artık 🤣🤣 vücutta isyanda içimde Bi Halil Sezai var sanki🤣 inşallah kimsenin gitmesine gerek kalmaz canım sende de mi Pkos var mesajlara baktım demin hayıt otu da çok etkili diyorlar

İlk defamı başlayacaksın canım hayırlısı olsun tedavin şimdiden 😊
Biz hemen hemen 1 bucuk yıldır istiyoruz. 2 kere dış gebelik süpheli sağlıksız gebelik geçirdim iğneyle düşük yaptım. İğneden dolayı aralarda toplam 6 ay falan korunmalı geçti. Sonrasında hazirandan beri daha bir gebelik elde edemedik😊
İlk olacak tedavi, umarım faydası olur☺️
Canım şimdiye kadarki konuşmaları okudum, bende de pko var. Gerçi bendeki hafif pko, daha çok pko görüntüsü var, adetlerim genelde düzenli, hormonlarım nispeten normal. Son aylarda stresten hormonlarım da sapıttı..
İnsülin direncini oluşturan pko aslında, yani sen insülin direnci için ilaç kullanınca sadece baskılıyorsun.. Mutlaka inositol kullanmalısın canım, inofolic combi veya başka markalar da var. İnsülin direncini düzenliyor bu inositol maddesi, aslında bir nevi vitamin, ilaç değil yani. Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, iştahımı kesti valla..
Acaba ne sebep oluyor dış gebelik geçirmene? Doktor bunun bir açıklamasını yaptı mı? Tüplerim de temiz demişsin, kesin bir nedeni olmalı..
Umarım bu ay hepimiz adına güzel geçer🙏

Merhaba
Bn de klomen kullandım bu ay yumurta takibi yapılıyo. Bakalım ne olacak. Kasım ayında boş gebelik geçirdim. 2 yıl önce de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmuştum. 2 hamileliğimde de klomenle olmuştu. Bn de hamile kaldıktan sonra ki süreçten de korkuyorum açıkçası. En önemlisi sağ salim kucağımıza almak🙏🏻
Rabbim hayırla sonuçlandırsın sağlıkla kucağına aldırsın canım, seni çok iyi anlıyorum. Hamile kalmayı hayal etsemde hayalim yarım kalıyor ya yine dış olursa diye🙄 peki araştırıldımı hiç bir neden sebep arandımı kayıplarınla alakalı
Teşekkür ederim 18 Ocak ta vuruldum hayırlısıyla
😊
Az kalmış sabırla beklemeler. Bende 15nde vurulmuştum ama çabuk geçiş yaptı benim 2. Aya 🤣
İnşaallah canım aynen bende duydum öyle bide zaten 3 ay üst üste aşılama oldu gına geldi artık 🤣🤣 vücutta isyanda içimde Bi Halil Sezai var sanki🤣 inşallah kimsenin gitmesine gerek kalmaz canım sende de mi Pkos var mesajlara baktım demin hayıt otu da çok etkili diyorlar
O kadar haklısınki canım geçen ay yumurtayı zor büyüttük doktor klomeni bastı bana 1 ayda gına geldi seni düşünemiyorum🤣 evet canım hayıt tohumu aldım tedaviue başlamadan önceki aylarda bir süre kullandım ama bıraktım sonra. Şimdi tedaviyle birlikte de bir zararı olur diye hiç yönelemiyorum🤷🏼‍♀️

Rabbim hayırla sonuçlandırsın sağlıkla kucağına aldırsın canım, seni çok iyi anlıyorum. Hamile kalmayı hayal etsemde hayalim yarım kalıyor ya yine dış olursa diye🙄 peki araştırıldımı hiç bir neden sebep arandımı kayıplarınla alakalı

Az kalmış sabırla beklemeler. Bende 15nde vurulmuştum ama çabuk geçiş yaptı benim 2. Aya 🤣

O kadar haklısınki canım geçen ay yumurtayı zor büyüttük doktor klomeni bastı bana 1 ayda gına geldi seni düşünemiyorum🤣 evet canım hayıt tohumu aldım tedaviue başlamadan önceki aylarda bir süre kullandım ama bıraktım sonra. Şimdi tedaviyle birlikte de bir zararı olur diye hiç yönelemiyorum🤷🏼‍♀️
Ewt kalbi duran bebeğim araştırıldı ama bişi çıkmadı.

Canım şimdiye kadarki konuşmaları okudum, bende de pko var. Gerçi bendeki hafif pko, daha çok pko görüntüsü var, adetlerim genelde düzenli, hormonlarım nispeten normal. Son aylarda stresten hormonlarım da sapıttı..
İnsülin direncini oluşturan pko aslında, yani sen insülin direnci için ilaç kullanınca sadece baskılıyorsun.. Mutlaka inositol kullanmalısın canım, inofolic combi veya başka markalar da var. İnsülin direncini düzenliyor bu inositol maddesi, aslında bir nevi vitamin, ilaç değil yani. Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum, iştahımı kesti valla..
Acaba ne sebep oluyor dış gebelik geçirmene? Doktor bunun bir açıklamasını yaptı mı? Tüplerim de temiz demişsin, kesin bir nedeni olmalı..
İnşallah ilkin güzel sonuçlanır canım😊 evet inositolu biliyorum canım aldım venaturanın kullandım bir şişe. Ama ondan sonra benim reglimde düzensizlik başladı. Tabi o dönem kilo almaya başladım. Bende acaba inositol yumurtaları fazla uyarıp kistleştirip pkomumu arttırdı diye düşündüm. Dahiliye doktoruna sordum inositol kullanıyorum diye ne olduğunu bile bilmiyordu🤷🏼‍♀️ Bende bıraktım bidaha açıkcası. Benim isteğim insülin direncini kilo vererek yok etmekti aslında. Pandemi başında baktırmıştım insülin direncim yoktu. Sonrasında kilo alma serüveni başladı. Klomenle iğnelerle yumurtayı büyütemedik. Sonra ben doktora dedim acaba insülin direncimmi var baskılıyor yumurtaları diye doktor ondan sonra hiç değerime bakmadan destek olsun diye ilac verdi. Ondan sonraki kontrolümde yumurtalarım güzel gelişmişti. Şimdi kilo vermeyi başarırsam inşallah insülinide kırarım canım🤷🏼‍♀️

Dış gebelik içinde tüplerim temiz çıkınca doktor şanssızlığın dedi başka bi açıklaması yok tedavisi yok tek yolu tüp bebek ama şuan hamile kalabiliyosun dua edip denicez dedi canım🤷🏼‍♀️

Ewt kalbi duran bebeğim araştırıldı ama bişi çıkmadı.
Rabbim herşeyi sınav olarak veriyo bize canım, inşallah sınavımızı güzel geçmemizi nasip etsinde güzelliklerine kavuştursun🙄 bundan sonrakilerde böyle şeyler yaşatmasın inşallah 🤲🏼

Merhaba
Bn de klomen kullandım bu ay yumurta takibi yapılıyo. Bakalım ne olacak. Kasım ayında boş gebelik geçirdim. 2 yıl önce de 8 haftalıkken bebeğimin kalbi durdu ve kürtaj olmuştum. 2 hamileliğimde de klomenle olmuştu. Bn de hamile kaldıktan sonra ki süreçten de korkuyorum açıkçası. En önemlisi sağ salim kucağımıza almaA
Allah hayırlısı ile sağ Salim kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 🙏

Allahım hepimize gönlümüzden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah kızlar 🙏

Merhaba arkadaşlar ben de 6 aylık evliyim bir kimyasal gebeliğim oldu daha olmadı adet gecikmem olunca dr gittim ve pco olduğumu söyledi hormonlarıma da bakıldı bu ay ilk defa klomen kullandım bugün bitti doktora gittim iki tane yumurtan büyümüş dedi haftasonunu değerlendirin dedi pazartesi bakıcak kendiliğinden çatlama oluyor mu diye umarım olur hepimiz bu ay güzel sonuçlar alırız inşallah

Bende gonal f ile zor büyüyordu ama geçen ay tedaviye destek hayıt otu bide saraçoğlu nun 3lü karışım dediği (aslan pençesi civan perçemi sarı kantaron) bunların çayını yaptım daha hızlı büyüdü yumişler ama çatlamıyor işte benim ki🤦‍♀️🤣 dediğin gibi insülin direnci de etkiliyor zaten Pkos ile aralarında Bi kısır döngü var 🥴

Allahım hepimize gönlümüzden geçeni hayırlısı ile nasip etsin inşallah kızlar 🙏
Amin canım inşallah hepimizin kucağı dolsun 🤲🏼
Merhaba arkadaşlar ben de 6 aylık evliyim bir kimyasal gebeliğim oldu daha olmadı adet gecikmem olunca dr gittim ve pco olduğumu söyledi hormonlarıma da bakıldı bu ay ilk defa klomen kullandım bugün bitti doktora gittim iki tane yumurtan büyümüş dedi haftasonunu değerlendirin dedi pazartesi bakıcak kendiliğinden çatlama oluyor mu diye umarım olur hepimiz bu ay güzel sonuçlar alırız inşallah
boyutlarını söyledimi canım ne kadarlarmış, inşallah ilk aşamada hiç uğraştırmadan gelir miniğin 🤲🏼😊

Bende gonal f ile zor büyüyordu ama geçen ay tedaviye destek hayıt otu bide saraçoğlu nun 3lü karışım dediği (aslan pençesi civan perçemi sarı kantaron) bunların çayını yaptım daha hızlı büyüdü yumişler ama çatlamıyor işte benim ki🤦‍♀️🤣 dediğin gibi insülin direnci de etkiliyor zaten Pkos ile aralarında Bi kısır döngü var 🥴
Doktorun bilgisiylemi kullandın canım ben nebileyim korktum birde kist mist olur onla uğraşırım diye doktorun dediğinden hiç dışarı cıkmadım 🤷🏼‍♀️ Çatlatma iğnesiyledemi çatlamıyo

kızlar bende Ocak ayında femara kullanıp şuan bekleyenlerdenim. Birde şubat topiğini açmıştım hepinizi beklerim :)

kızlar bende Ocak ayında femara kullanıp şuan bekleyenlerdenim. Birde şubat topiğini açmıştım hepinizi beklerim :)

Hayırlı sonuç al inşallah canım çok bekletmesin annesini 😊

X