Öyle yazıyorlardı sanki negatif oluyormuş önce sonra pozitif bende hiç bilmiyorum testte yapmıyorum inatla şuanbenimde ayni sekilde sanki adet olcakmisim gibi bi his ama gelen giden yok neyse bugun moralim bozuldu zaten negatif gorunce yalancida olsa pozitif gormek moral veriyordu valla bu kadar tertemiz bir negatif sonradan pozitif olursa bana da helal olsun
Bosver yapma bencede en iyisi. Ne geliyorsa basima bu merakimdan geliyor zatenÖyle yazıyorlardı sanki negatif oluyormuş önce sonra pozitif bende hiç bilmiyorum testte yapmıyorum inatla şuan
Ay canım yaa büyüğümüz saygımız sonsuz ama bazen ne konuştuklarını gerçekten bilmiyorlar. Seni çok iyi anlıyorum, bende sürekli kv den bu tarz şeyleri duyuyorumSizinle ye i konuşmuştuk bu konuyu bugün bende patlak verdi
İğne 2 mm daha şişiriyomuş yumurtayı çatlamadan önce canım benim ki 25 olurProgestanı fitil şeklinde kullan dedi doktor daha iyi oluyor dedi. Böyle top gibi bişy. Sende olmadı kullan rahim duvarin ince ise. Bende kalınlaştıgını görmüştü rahim hazı ama yinede işimizi şansa bırakmayalım dedi bakalım. Hayırlısı olsun bencede ümidini yitirme . Ne güzel 23 cm çok önemli bnm 19 cm di . 10. Gün. Daha şanslısın.
Ben rahatım bu konuda hem uzağım hem onlara kendi torunları ve dertleri anca geliyo aradan sıyrılıyorum hiç istiyo gibi değillerAy canım yaa büyüğümüz saygımız sonsuz ama bazen ne konuştuklarını gerçekten bilmiyorlar. Seni çok iyi anlıyorum, bende sürekli kv den bu tarz şeyleri duyuyorum
Ben d bu zamana kadar hep iyi düşünmek istedim ama kalbimi çok kırmışÇok ağır olmuş senin için yaacaba o anlamda demedi ki ne biliym aklım ermiyo bu kayınvalide kayınpederlere
Yarın anlatacak eşimde aryacak belki daha dikkatli olurlarAy canım yaa büyüğümüz saygımız sonsuz ama bazen ne konuştuklarını gerçekten bilmiyorlar. Seni çok iyi anlıyorum, bende sürekli kv den bu tarz şeyleri duyuyorum
Senin o minnoş kalbini yerimBen d bu zamana kadar hep iyi düşünmek istedim ama kalbimi çok kırmış
Senin o minnoş kalbini yerimanlamıyolar bizi hiç. Kendileri yaşamamış ya anlamıyolar bu psikolojiden. Ve kötü oluyo sonucu karı kocanın arası bozuluyo eşlerimizin hiç suçu yokken gerginlik yansıyo
Ya sana kıyamam . Cok zor . Birliktemi taşıyorsun kayınvalidenle? Ondan mı ayrılcan eşinemi ayrılalım dedin? İşte millet bir bıraksa insanlar güzel yaşicak. Yaşın kaç bilmiyorum belkı küçüksündür cevap veremedin ama ben senın yerinde olsam cevabımı verirdim. Eşimde ciddiye almadıgımı söyler geçerdim. Yaş geçtikçe insanları önemsemiyorsun, bu yüzden de öyle agır laflar bile canını acıtmıyor. Benim felsefem ben üzülürsem beni üzenide üzürüm. Asla köşeye çekip sindirme içine. Dert de etme eşinle de aranı asla bozma mutluysan. Cahillik böyle bişy malesefCanım eşimin ailesi doktor olayını sordu bundan önce kb dediği laflar geldi aklima bı keresinde arkadaşı torun yok mu dedi oda sorandan değil yaramdan usandım dedi benim yanımda yara ben oluyorum bende eşime söyledim ayrılalım diye psikoljm zaten kötü yarın konusacm işin ciddiyetini anlasınlar diye
En güzeli uzak olmak canım. Gerci bende uzağım arabayla 20 dk mesafedeyizde. Yine her hafta gidiyoruz. Eskiden hep arardım halini hatrını sormaya artık hiç aramıyorum. Çok iyi kendisi çok seviyorum orası ayrı ama çokta soğuttu kendisinden. En güzeli mesafeli olmakBen rahatım bu konuda hem uzağım hem onlara kendi torunları ve dertleri anca geliyo aradan sıyrılıyorum hiç istiyo gibi değillerolsa söylemicem nazar değer diye geç söylicem
İnşallah canım. Böyle şeylerde valla ben eşime söylüyorum. Hatta geçen bi olay oldu. Söyledim artık konuşcam dedi. Bu zamana kadar bırak deme bişey dedim hep ama artık hiç diyesim gelmiyo gitsin konuşshn yaniYarın anlatacak eşimde aryacak belki daha dikkatli olurlar
Pazartesi vuruldum canım zaten gebelik hormonu olduğu için bencede iğne yapıyo canımSağolasın kuzum hepimizin eline sağlıkyaa sorma gercekten öylee benim eşim yiyip kilo almayanlardan aynı dediğin gibii dün yemek yedi arkasından çay yanında kuruyemiş flaann yedi. Yarım saat geçmedi ben acıktım dedi gitti kendine dürüm sipariş verdi. Ona uya uya zaten ben şiştim. Artık uymuyorum baktım yuvarlak olmaya gidiyo ebatlarım
Senin kaçıncı günündü canım. İğne yapıyo o zaman cidden
Gerci söylesede vereceği cevabı biliyorum. Ben onun kötülüğünü istemiyorum üzülsün diye bişey yapmadım artık bizim ailemizden biri herşeyi yalnış anlamasın dicek.En güzeli uzak olmak canım. Gerci bende uzağım arabayla 20 dk mesafedeyizde. Yine her hafta gidiyoruz. Eskiden hep arardım halini hatrını sormaya artık hiç aramıyorum. Çok iyi kendisi çok seviyorum orası ayrı ama çokta soğuttu kendisinden. En güzeli mesafeli olmak
İnşallah canım. Böyle şeylerde valla ben eşime söylüyorum. Hatta geçen bi olay oldu. Söyledim artık konuşcam dedi. Bu zamana kadar bırak deme bişey dedim hep ama artık hiç diyesim gelmiyo gitsin konuşshn yaniKırmadan onlar bi şekilde uyarsınlar ailelerini
Canım bazen oluyor sanırım. Hatta bazı doktorlar iğneden bikaç gün sonra kontrole çağırıyomuşKızlar İğne vurulduğu halde yumurtlamanın çatlamama durumu oluyo mu acaba
Yaa hiç böyle bişey aklıma gelmemişti korktum şimdiCanım bazen oluyor sanırım. Hatta bazı doktorlar iğneden bikaç gün sonra kontrole çağırıyomuş
Korkma canım öyle bişey düşünme çatlar benceYaa hiç böyle bişey aklıma gelmemişti korktum şimdi
İnşallah ya bakalım bu aydan umutluyum ama bakalım yani olur illakide biz acele ediyoruz ben bide yeni evli olmama rağmen çocuk yok mu diye soruyolar bide bir yıl falan geçse naparlar bilmiyorumKorkma canım öyle bişey düşünme çatlar bence
İnşallah güzel sonuç alıcaksın canımİnşallah ya bakalım bu aydan umutluyum ama bakalım yani olur illakide biz acele ediyoruz ben bide yeni evli olmama rağmen çocuk yok mu diye soruyolar bide bir yıl falan geçse naparlar bilmiyorum
Ben de aramıyorum kızlar. Bi arada küslük gibi olmasın diye görümceme mesaj atıyorum o kadar. Sınıfta kaldılar bizim için bu dönemde yarın öbür gün torunum diye gelmesinler diyorum ben de eşime. Bugünümüz önemli bizim yanımızda olmalı bizi anlamalılar. Torunları yani illaki severler kalkıp uzaklaştırmaya çalışmam ama kırılıyo insan çokEn güzeli uzak olmak canım. Gerci bende uzağım arabayla 20 dk mesafedeyizde. Yine her hafta gidiyoruz. Eskiden hep arardım halini hatrını sormaya artık hiç aramıyorum. Çok iyi kendisi çok seviyorum orası ayrı ama çokta soğuttu kendisinden. En güzeli mesafeli olmak
İnşallah canım. Böyle şeylerde valla ben eşime söylüyorum. Hatta geçen bi olay oldu. Söyledim artık konuşcam dedi. Bu zamana kadar bırak deme bişey dedim hep ama artık hiç diyesim gelmiyo gitsin konuşshn yaniKırmadan onlar bi şekilde uyarsınlar ailelerini