Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Öyle yazıyorlardı sanki negatif oluyormuş önce sonra pozitif bende hiç bilmiyorum testte yapmıyorum inatla şuan

Sizinle ye i konuşmuştuk bu konuyu bugün bende patlak verdi
Ay canım yaa büyüğümüz saygımız sonsuz ama bazen ne konuştuklarını gerçekten bilmiyorlar. Seni çok iyi anlıyorum, bende sürekli kv den bu tarz şeyleri duyuyorum

İğne 2 mm daha şişiriyomuş yumurtayı çatlamadan önce canım benim ki 25 olur aman çatlasında yeterki kist olmasın. Senin 19 mm ideal inşallah olur canım

Ay canım yaa büyüğümüz saygımız sonsuz ama bazen ne konuştuklarını gerçekten bilmiyorlar. Seni çok iyi anlıyorum, bende sürekli kv den bu tarz şeyleri duyuyorum
Ben rahatım bu konuda hem uzağım hem onlara kendi torunları ve dertleri anca geliyo aradan sıyrılıyorum hiç istiyo gibi değiller olsa söylemicem nazar değer diye geç söylicem

Ben d bu zamana kadar hep iyi düşünmek istedim ama kalbimi çok kırmış
Senin o minnoş kalbini yerim anlamıyolar bizi hiç. Kendileri yaşamamış ya anlamıyolar bu psikolojiden. Ve kötü oluyo sonucu karı kocanın arası bozuluyo eşlerimizin hiç suçu yokken gerginlik yansıyo

Senin o minnoş kalbini yerim anlamıyolar bizi hiç. Kendileri yaşamamış ya anlamıyolar bu psikolojiden. Ve kötü oluyo sonucu karı kocanın arası bozuluyo eşlerimizin hiç suçu yokken gerginlik yansıyo
Öyle tabi canım önceden susmayan ben içime.kapandim iyiyim diyorum ama bilmiyorum sesizlik aldı beni inanıyorum Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek hepimize

Ya sana kıyamam . Cok zor . Birliktemi taşıyorsun kayınvalidenle? Ondan mı ayrılcan eşinemi ayrılalım dedin? İşte millet bir bıraksa insanlar güzel yaşicak. Yaşın kaç bilmiyorum belkı küçüksündür cevap veremedin ama ben senın yerinde olsam cevabımı verirdim. Eşimde ciddiye almadıgımı söyler geçerdim. Yaş geçtikçe insanları önemsemiyorsun, bu yüzden de öyle agır laflar bile canını acıtmıyor. Benim felsefem ben üzülürsem beni üzenide üzürüm. Asla köşeye çekip sindirme içine. Dert de etme eşinle de aranı asla bozma mutluysan. Cahillik böyle bişy malesef

Ben rahatım bu konuda hem uzağım hem onlara kendi torunları ve dertleri anca geliyo aradan sıyrılıyorum hiç istiyo gibi değiller olsa söylemicem nazar değer diye geç söylicem
En güzeli uzak olmak canım. Gerci bende uzağım arabayla 20 dk mesafedeyizde. Yine her hafta gidiyoruz. Eskiden hep arardım halini hatrını sormaya artık hiç aramıyorum. Çok iyi kendisi çok seviyorum orası ayrı ama çokta soğuttu kendisinden. En güzeli mesafeli olmak
Yarın anlatacak eşimde aryacak belki daha dikkatli olurlar
İnşallah canım. Böyle şeylerde valla ben eşime söylüyorum. Hatta geçen bi olay oldu. Söyledim artık konuşcam dedi. Bu zamana kadar bırak deme bişey dedim hep ama artık hiç diyesim gelmiyo gitsin konuşshn yani Kırmadan onlar bi şekilde uyarsınlar ailelerini

Pazartesi vuruldum canım zaten gebelik hormonu olduğu için bencede iğne yapıyo canım

Gerci söylesede vereceği cevabı biliyorum. Ben onun kötülüğünü istemiyorum üzülsün diye bişey yapmadım artık bizim ailemizden biri herşeyi yalnış anlamasın dicek.
Şahsen bikere de benim ona aldığım hediyeyi başlasına vermiş. Eşim kızdığımı söyleyince de artık ailemizden oldu herşeyi yalnış anlamasın demiş Hep ben yalnış anlıyorum salağım işte

Kızlar İğne vurulduğu halde yumurtlamanın çatlamama durumu oluyo mu acaba

Kızlar İğne vurulduğu halde yumurtlamanın çatlamama durumu oluyo mu acaba
Canım bazen oluyor sanırım. Hatta bazı doktorlar iğneden bikaç gün sonra kontrole çağırıyomuş

İnşallah ya bakalım bu aydan umutluyum ama bakalım yani olur illakide biz acele ediyoruz ben bide yeni evli olmama rağmen çocuk yok mu diye soruyolar bide bir yıl falan geçse naparlar bilmiyorum
İnşallah güzel sonuç alıcaksın canım Ah sormazlarmı canım. Saçma sapan insanlar sanki çocuk olsun diye yğraştığını istediğini biliyormuşlar gibi.
-yokmu daha bişey
-yok
-allah allah doktora gittinizmi?
birde böyleleri var ben birde bunlara rastladım düşünebiliyomusun sanki yatak odama girmişler yaptığımı görmüşler gibi

Ben de aramıyorum kızlar. Bi arada küslük gibi olmasın diye görümceme mesaj atıyorum o kadar. Sınıfta kaldılar bizim için bu dönemde yarın öbür gün torunum diye gelmesinler diyorum ben de eşime. Bugünümüz önemli bizim yanımızda olmalı bizi anlamalılar. Torunları yani illaki severler kalkıp uzaklaştırmaya çalışmam ama kırılıyo insan çok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…