Gebeliğe Hazırlık Umutları şubata kalmış klomen, femara, çatlatma iğnesi kullananlar 🙋🏼‍♀️🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah ya bakalım bu aydan umutluyum ama bakalım yani olur illakide biz acele ediyoruz ben bide yeni evli olmama rağmen çocuk yok mu diye soruyolar bide bir yıl falan geçse naparlar bilmiyorum
Benim arkadaşlarım bile yapıyo bunu malesef. Düşünmüyorum diyorum neden düşünmüyosun, çocuk yapın. Sebep üretiyorum çözüm üretiyo kendi doğurdu ya tamam artık. Anlıyolar yaramıza basıyolar

İnşallah güzel sonuç alıcaksın canım❤️ Ah sormazlarmı canım. Saçma sapan insanlar sanki çocuk olsun diye yğraştığını istediğini biliyormuşlar gibi.
-yokmu daha bişey
-yok
-allah allah doktora gittinizmi?
birde böyleleri var 🤣 ben birde bunlara rastladım düşünebiliyomusun sanki yatak odama girmişler yaptığımı görmüşler gibi🤣🤣🤣
Benim karnıma bakıp hani bebek nerde diyeni gördüm ben 😂😂

36 saatin dolmasına bir buçuk saat var🙄Yürürken yumurta resmen kasılıyor doluluk hissediyorum.. Sizde de böyle oldu mu? Sanki balon sıkışmış gibi

Gerci söylesede vereceği cevabı biliyorum. Ben onun kötülüğünü istemiyorum üzülsün diye bişey yapmadım artık bizim ailemizden biri herşeyi yalnış anlamasın dicek.
Şahsen bikere de benim ona aldığım hediyeyi başlasına vermiş. Eşim kızdığımı söyleyince de artık ailemizden oldu herşeyi yalnış anlamasın demiş🤷🏼‍♀️ Hep ben yalnış anlıyorum salağım işte 🤷🏼‍♀️
Ay bunu benim görümcemde yapmış ve verdiği kız benim nişanımda o elbiseyi giydi. Kıza kendim aldım demiş bi de 🙄 niye böyleler yaa
🥰🥰🥰🥰 Öyle tabi canım önceden susmayan ben içime.kapandim iyiyim diyorum ama bilmiyorum sesizlik aldı beni inanıyorum Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek hepimize🥰🤲💞
İnşallah canım benim ❤️ sabırla o günü bekliyorum bi yanımın hamile kalınca cümle aleme "allll hamileyim" diyesi var öbür yanım söyleme bilmesinler diyo 😂😂

36 saatin dolmasına bir buçuk saat var🙄Yürürken yumurta resmen kasılıyor doluluk hissediyorum.. Sizde de böyle oldu mu? Sanki balon sıkışmış gibi
Evet hatta ilişkide bile hissettim o şişliği. Bi yerde okumuştum iyiye işaret çatlama gösterge diyodu

Ben de aramıyorum kızlar. Bi arada küslük gibi olmasın diye görümceme mesaj atıyorum o kadar. Sınıfta kaldılar bizim için bu dönemde yarın öbür gün torunum diye gelmesinler diyorum ben de eşime. Bugünümüz önemli bizim yanımızda olmalı bizi anlamalılar. Torunları yani illaki severler kalkıp uzaklaştırmaya çalışmam ama kırılıyo insan çok
Valla herkes ayrı dertten muzdarip kimimiz çok soruyo diye kimimiz hiç sormuyo diye 🤣🤣
Benim arkadaşlarım bile yapıyo bunu malesef. Düşünmüyorum diyorum neden düşünmüyosun, çocuk yapın. Sebep üretiyorum çözüm üretiyo kendi doğurdu ya tamam artık. Anlıyolar yaramıza basıyolar

Benim karnıma bakıp hani bebek nerde diyeni gördüm ben 😂😂
Ay allahımmm bu insanlara artık şaşırmıyorum🤣🤣
Benimde şuan itibariyle doldu 36 saatim. Değerlendirdim ama bilmiyorum oldumu hiç umudum yok gibi sankii yine 🤷🏼‍♀️
benimde oldu canım o şekilde bacağıma dizime vuruyo arada hatta anlık

Kızlar Ya benim yumurtam erken çatlamış olabilir mi çok karnım ağrıyor çatlatma iğnesinden sonraki gibi ama yarın iğne olacağım. Erkenden çatlama ihtimali var mı ki yarın doktor çatlamışsa ise anlar mı çatlayanı

Ay bunu benim görümcemde yapmış ve verdiği kız benim nişanımda o elbiseyi giydi. Kıza kendim aldım demiş bi de 🙄 niye böyleler yaa

İnşallah canım benim ❤️ sabırla o günü bekliyorum bi yanımın hamile kalınca cümle aleme "allll hamileyim" diyesi var öbür yanım söyleme bilmesinler diyo 😂😂
Ya çok sinir bozucu değilmi. Sen onu düşünüp alıyosun düşüncesizlik 🤷🏼‍♀️

Kızlar Ya benim yumurtam erken çatlamış olabilir mi çok karnım ağrıyor çatlatma iğnesinden sonraki gibi ama yarın iğne olacağım. Erkenden çatlama ihtimali var mı ki yarın doktor çatlamışsa ise anlar mı çatlayanı
Anlıyorlar sanıeım canım sıvısını görüyolar

Ya çok sinir bozucu değilmi. Sen onu düşünüp alıyosun düşüncesizlik 🤷🏼‍♀️
Sinirden öldüm tabi ki 🙄 düşüncesizler ya cidden
Benimde öyleydi ama çatlamamış büyümüştü muhtemelen büyüdüğü için ağrıyodur

36 saat dolduğundaki ilişkide mi oldu? İnşallah iyiye işarettir hiç akıntı da gelmiyor anam nerden anlıcaz ☺️
Vücut ısısı yöntemi kızlar müthiş yöntem doktor onaylı valla rahatım çatladığını biliyom en azından 😂😂

Valla herkes ayrı dertten muzdarip kimimiz çok soruyo diye kimimiz hiç sormuyo diye 🤣🤣

Ay allahımmm bu insanlara artık şaşırmıyorum🤣🤣

Benimde şuan itibariyle doldu 36 saatim. Değerlendirdim ama bilmiyorum oldumu hiç umudum yok gibi sankii yine 🤷🏼‍♀️
benimde oldu canım o şekilde bacağıma dizime vuruyo arada hatta anlık
İnşallah olur, tutar canım 🙏🙏 artık bundan sonrası günü beklemek 🌸🌸

Nasıl anladın canım ne zaman ölçtün
Ben aylardır ovülasyon takibi yapıyodum ısıyla. Ovülasyon dan sonra progesteron yükseliyomş o da yan etki yapıp ısı yükselmesine sebep oluyomuş 0.5 derece. Sabah yataktan kalkmadan iğne gününden başlatıp ölçtüm. Zaten kendi ısımı da öğrendim aylardır. Ovülasyon öncesi en fazla 36.2 ovülasyondan sonra en düşük 36.5 civarı olur daha da tırmanır. Uyanır uyanmaz saat 7 gibi ayağa kalkmadan haraket etmeden ölçtüm öncesinde 36.2 ydi sonrasında 36.7 oldu adete kadarda böyle gider eğer hamileysem düşmeyecek böyle gidecek

Ay inşallah bu ay hepimiz için son olsun ya çok istiyorum bide kafama taktım çocukta çocuk diye aslında daha erken ama bide doktor ilaç falan başlattı ya hiç olmuycakmış gibi bi hisse kapıldım çok değişim ya

Ya tamam canım bakalım yarın ne dicek
Sen boş geçme canım yine de çatladığından süpheleniyosan
36 saat dolduğundaki ilişkide mi oldu? İnşallah iyiye işarettir hiç akıntı da gelmiyor anam nerden anlıcaz ☺️
Yok canım önce iğneden sonra. Valla bende de hiç gelmiyo yaa çatladımı çatlamadımı insan bi işaret yollar terbiyesiz yumurralar 🤣

Ya sana kıyamam . Cok zor . Birliktemi taşıyorsun kayınvalidenle? Ondan mı ayrılcan eşinemi ayrılalım dedin? İşte millet bir bıraksa insanlar güzel yaşicak. Yaşın kaç bilmiyorum belkı küçüksündür cevap veremedin ama ben senın yerinde olsam cevabımı verirdim. Eşimde ciddiye almadıgımı söyler geçerdim. Yaş geçtikçe insanları önemsemiyorsun, bu yüzden de öyle agır laflar bile canını acıtmıyor. Benim felsefem ben üzülürsem beni üzenide üzürüm. Asla köşeye çekip sindirme içine. Dert de etme eşinle de aranı asla bozma mutluysan. Cahillik böyle bişy malesef
Günaydın cnm

Yu
Ya sana kıyamam . Cok zor . Birliktemi taşıyorsun kayınvalidenle? Ondan mı ayrılcan eşinemi ayrılalım dedin? İşte millet bir bıraksa insanlar güzel yaşicak. Yaşın kaç bilmiyorum belkı küçüksündür cevap veremedin ama ben senın yerinde olsam cevabımı verirdim. Eşimde ciddiye almadıgımı söyler geçerdim. Yaş geçtikçe insanları önemsemiyorsun, bu yüzden de öyle agır laflar bile canını acıtmıyor. Benim felsefem ben üzülürsem beni üzenide üzürüm. Asla köşeye çekip sindirme içine. Dert de etme eşinle de aranı asla bozma mutluysan. Cahillik böyle bişy malesef
[/QUOTE
31 yaşındayım cnm aynı yerde oturmuyrz biz İstanbul'da onlar Mersin'de bende cvp verirdim ama evimde misafirlerdi gittikten sonra eşime soylefim bosanalim diye zaten tedavi falan ama bakalım artık şimdi söyleyince ne diyecek

X