- 10 Mart 2019
- 679
- 1.278
- 35
Aynen öyle eşimde konuşacak söylediği lafı yeni söyledim bu konuşulacak bu cümle değil ben soylicem dediEn güzeli uzak olmak canım. Gerci bende uzağım arabayla 20 dk mesafedeyizde. Yine her hafta gidiyoruz. Eskiden hep arardım halini hatrını sormaya artık hiç aramıyorum. Çok iyi kendisi çok seviyorum orası ayrı ama çokta soğuttu kendisinden. En güzeli mesafeli olmak
İnşallah canım. Böyle şeylerde valla ben eşime söylüyorum. Hatta geçen bi olay oldu. Söyledim artık konuşcam dedi. Bu zamana kadar bırak deme bişey dedim hep ama artık hiç diyesim gelmiyo gitsin konuşshn yaniKırmadan onlar bi şekilde uyarsınlar ailelerini
Hiç deme yazın köye cikiyorlar koy meydanında hamile olursam eğer yuruyesim var hani soranlar nerde dercesineAy bunu benim görümcemde yapmış ve verdiği kız benim nişanımda o elbiseyi giydi. Kıza kendim aldım demiş bi deniye böyleler yaa
İnşallah canım benimsabırla o günü bekliyorum bi yanımın hamile kalınca cümle aleme "allll hamileyim" diyesi var öbür yanım söyleme bilmesinler diyo
Evet canımm bol sabırla beklicez artıkkİnşallah olur, tutar canımartık bundan sonrası günü beklemek
Evet canım sen üzülme hiç kafana takma bu dönemi stres üzüntü ne kadar etkiliyo biliyosunAynen öyle eşimde konuşacak söylediği lafı yeni söyledim bu konuşulacak bu cümle değil ben soylicem dedi
günaudınnn canım hadi güzel haberlerle gelGünaydın kızlar doktora giricem dokuz bucukta klomen bitti kontrolüm var dua edin benim için
Öyle tabi tatlım Rabbim hayırlı insanlarla hayatımızı daim kılsınEvet canımm bol sabırla beklicez artıkk
Evet canım sen üzülme hiç kafana takma bu dönemi stres üzüntü ne kadar etkiliyo biliyosun
Günaydın, şubat anneleri diyelim :) artık kendimize .Vücut ısısı yöntemi kızlar müthiş yöntem doktor onaylı valla rahatım çatladığını biliyom en azından
Amin aminn canımÖyle tabi tatlım Rabbim hayırlı insanlarla hayatımızı daim kılsın
BennKızlaaar günaydın hastaneden geliyorum bugün çatlatma iğnesinin 10.günü doktorum 10.gün kan ver çok düşük bir değer görsek bile hemen kan sulandırıcı iğneye başlamamız lazım dedibugün sabah verdiğim kan 3.24 çıktı doktorumda şüpheli yükselebilir pazartesi tekrar kan ver 6-7 civarlarında çıkarsa iğneyi yapmamız lazım dedi betanın 0 çıkmaması iyi bişey dedi valla bi şekil oldum sizce 10.güne göre değer nasıl aranızda böyle bi durum yaşayan varmı
İğne etkisi arkadaşım ya bunlar gebelik hormonları vücudumuzu mahfediyo maalesefAmin aminn canım
ay kızlar bu sanah uyandığımdan beri gaz sancısı var sanki hareket ettikce nasıl ağrıyo karnım. Bide şiş davul gibi dokunamıyorum, normalmi sizcee
Yaaaaaa Allahımmmm inşallaaaahBennbeta 4 le başladı benim geçen ay 8 sonra bi sıçrama oldu iğnenin etkisi geçince 15. gün falan 90 küsür çıkmıştı
Kansulandırıcı neden veriliyor ki banadamı yapıcaklar acabaKızlaaar günaydın hastaneden geliyorum bugün çatlatma iğnesinin 10.günü doktorum 10.gün kan ver çok düşük bir değer görsek bile hemen kan sulandırıcı iğneye başlamamız lazım dedibugün sabah verdiğim kan 3.24 çıktı doktorumda şüpheli yükselebilir pazartesi tekrar kan ver 6-7 civarlarında çıkarsa iğneyi yapmamız lazım dedi betanın 0 çıkmaması iyi bişey dedi valla bi şekil oldum sizce 10.güne göre değer nasıl aranızda böyle bi durum yaşayan varmı
Olmaz.kuzu olmaz kafanı rahat tutGünaydın, şubat anneleri diyelim :) artık kendimize .
ısı konusunu biliyorum ben ölçerek gitmedim ama eşimden biliyorum allah aşkına uzak dur çok sıcaksın dediği günler benım hep pik günlerim :)
Ben iğneyi yaptıgım akşam acayip ateşim çıktı. İyiki bize 12 saat sonra demiş ilişkiyi. O gün çatladığını düşünüyorum.
bu arada kızlar 12 saat dediği zaman o saati biraz aştık biz yani iki saat kadar geçti sorun olurmuydu acaba ?
Tatlım normal normal ben hareket edemiyordum hani bı iğne vursam da içimdeki şişlik gitsin diyordum lavabo sorunu oldu beni pert etmişti bu ay nasıl olacak bakalım korkmaAmin aminn canım
ay kızlar bu sanah uyandığımdan beri gaz sancısı var sanki hareket ettikce nasıl ağrıyo karnım. Bide şiş davul gibi dokunamıyorum, normalmi sizcee
Doktordaydım şimdi iğne mi vuracak doktor 2 tane 20 mm yumurta. Var dedi geriden gelen 3 tanede 15 mm civarlarında var ama onlarda gelişmiş gün aşırı ilişki yap iğneden sonra dedi onlarda çatlayabilir dediSen boş geçme canım yine de çatladığından süpheleniyosan
Yok canım önce iğneden sonra. Valla bende de hiç gelmiyo yaa çatladımı çatlamadımı insan bi işaret yollar terbiyesiz yumurralar
canm klomenmı kullandın kacıncı gun gıdıyosun ıgne olmayaDoktordaydım şimdi iğne mi vuracak doktor 2 tane 20 mm yumurta. Var dedi geriden gelen 3 tanede 15 mm civarlarında var ama onlarda gelişmiş gün aşırı ilişki yap iğneden sonra dedi onlarda çatlayabilir dedi
İnşallah tutmuştur canım sanmıyorum sorun olcağınıGünaydın, şubat anneleri diyelim :) artık kendimize .
ısı konusunu biliyorum ben ölçerek gitmedim ama eşimden biliyorum allah aşkına uzak dur çok sıcaksın dediği günler benım hep pik günlerim :)
Ben iğneyi yaptıgım akşam acayip ateşim çıktı. İyiki bize 12 saat sonra demiş ilişkiyi. O gün çatladığını düşünüyorum.
bu arada kızlar 12 saat dediği zaman o saati biraz aştık biz yani iki saat kadar geçti sorun olurmuydu acaba ?
Ooooo maşşlahhhDoktordaydım şimdi iğne mi vuracak doktor 2 tane 20 mm yumurta. Var dedi geriden gelen 3 tanede 15 mm civarlarında var ama onlarda gelişmiş gün aşırı ilişki yap iğneden sonra dedi onlarda çatlayabilir dedi