Ama değer negatif olup sonra pozitif olabiliyormuş ya 14. Gün falan tekrar yap canım adet olmazsan ben iyiyim yapmadım Test adette olmadım şükürHerkese selam
sutlaacc canim nasilsin? Ben bugun denemek icin test yaptim canim 10.gun negatif gorunce sok oldum benim bir daha ki aya kaldi, insallah senin olur
Karanlığın içinden mi çıkıp geldin kızz senAllah razı olsun canım Aynen umutlanmaya devam bunlar iyiye işaretbenimde tek yumurta önemli olan sağlıklı olması takılma ona
Ay inşallah kuzumİnsüline evet bi baktır canım istersen. Tsh yüksekliği de gebeliği kötü etkiliyor ilaç kullanıyormusun onun için. Bende 2 ay önce haşimato tiroidi olduğumu öğrendim. Genel kontrol için kan vermiştim sağlık ocağına. Sonuçta bide ne göreyim tsh m 9.2. Şok gecirdim hemen koşa koşa özel bi hastaneye dahiliyeye gittim. Tiroid hormınlarıma direk baktı doktor. Tsh normal çıktı orda antikorlarım yüksek çıktı. Sağlık ocağındaki yalnış tahlildi sanırım cünkü doktor 2 kere inceletttirdi tahlilimi yalnışlık olmamıştı. Doktor 2.5 un altında olmalı tsh hamilelikte dedi. Cünkü bebek ilk aylarda bizim tiroidimizden kullanıyormuş. Zeka geriliğine kadar olabilir yüksek olursa dedi
Canım şeffaf akıntı her yumurtlamada olmuyormuş onu şimdi bekleme illa olması gerek diye. Geçen gün olanda belkide dediğin gibi çatlamış olabilir değerlendirdinmi
Evet ben dün vuruldum canım. Çatlama ağrısı acaba bilmiyorumki dünüde boş geçtik inşallah daha çatlamamıştır
Ohhh hadi iyiyiz hee
Eveet yaa ilaçlardan miğdelerimiz alt üst olsun iğneler ayriyetten. Onlar hem keyiflerini yapıyorlar hem kahvelerini yudumluyorlardene canımm bende denicem bakalım
Tamam canımcımmm. Çok az kalmışş seninn ilk güzel haberi sen ver bize açılışı yap
Senin ilk denemen galiba bu ayKaranlığın içinden mi çıkıp geldin kızz senteşekkür ederim canım benim amann umutlancam ya zaten adet olunca üzülüyoz yeteri kadar
Evet ilk kez ilaç kullandımSenin ilk denemen galiba bu ay
Ama değer negatif olup sonra pozitif olabiliyormuş ya 14. Gün falan tekrar yap canım adet olmazsan ben iyiyim yapmadım Test adette olmadım şükür
Canım ben dedim kb yanındaydıCanım şimdi omu dedi yarın konuşuruz diye senmi dedin orasını anlamadım
Kb yanında keşke sormasaymış öyle bişeu özel bi durum sonuctaCanım ben dedim kb yanındaydı
Bence şimdi bişey anlatma canım olsun öyle söyle inşallah da olurKızlar son dk olayimi yazıyorum KV biliyordu insülin direncim var bebek olmama gibi durumu yok demiştim ve bu zamana kadar hiç sormadı hakkını yiyemem ama şimdi konuştuğumuzda doktor nasıl gidiyor dedi dedim insülin direnci kontrol altına aldık artık beklemede kb yanindaymis yarın ayrıntılı konusruz deeim yarın ben ne anlatacak
Aslında vuruyorlar canım çoklu yumurtada illa 2 si döllencek diye bir şey yokmuş kimisi 4 yumurta oluyormuş yine de vuruyormuş iğneBen pikoluyum aslında bende milyon tane yumurta var ama büyümüyorlar işte :) letresan ile büyüttü doktorum 1 tane olmuş iğne verdi . Geçen ay 2 taneydi iğne vermekten çekindi. Çogul gebelikten sanırım.doktorum ilaçla iki yumurtanı buyutebiliyoruz ama kaliteli olması önemli dedi. Rahim vs hersey cok yolunda dedi bilmemki kaç yumurta gerekir :) iğneden 4 gün sonrada progestan fitil şekilde 10 gün al dedi rahime yerleşince tutunmasını saglıyormuş. Birde ilişkiden tam 14 gün sonra test yap dedi. Yani iki haftada belli oluyor hemen çıkar dedi. Çıkmazsa gel dedi. Sende progestan kullanıcakmısın
Sizinle ye i konuşmuştuk bu konuyu bugün bende patlak verdiKb yanında keşke sormasaymış öyle bişeu özel bi durum sonucta
Cnm bilmiyorum aslında bilsinler istiyorum ennazindan kb lafını bilir sorandan değil yaramdan utandım dedi birinde nereye gittiğini bilmiyor lafın belki dikkat ederBence şimdi bişey anlatma canım olsun öyle söyle inşallah da olur
Tabi sen bilirsin canım rahatsız oluyosan anlat durumuCnm bilmiyorum aslında bilsinler istiyorum ennazindan kb lafını bilir sorandan değil yaramdan utandım dedi birinde nereye gittiğini bilmiyor lafın belki dikkat eder
Progestanı fitil şeklinde kullan dedi doktor daha iyi oluyor dedi. Böyle top gibi bişy. Sende olmadı kullan rahim duvarin ince ise. Bende kalınlaştıgını görmüştü rahim hazı ama yinede işimizi şansa bırakmayalım dedi bakalım. Hayırlısı olsun bencede ümidini yitirme . Ne güzel 23 cm çok önemli bnm 19 cm di . 10. Gün. Daha şanslısın.Aslında vuruyorlar canım çoklu yumurtada illa 2 si döllencek diye bir şey yokmuş kimisi 4 yumurta oluyormuş yine de vuruyormuş iğnebenim de aslında rezervim iyi bir çocuğum var ama ben biraz hızlandırayım diye doktora 6 7 aydır deniyorum dedim mahsustan 3 4 ay takipten sonra klomen verdi ilk kullanımım bir tane büyüdü ama ben insülinden şüpheleniyorum belki ondan büyümüyorlardır diye düşünüyorum akışına bırakmak istiyorum ama yine de sorun varsa da baktırmak istiyorum ilk gebeliğimde süt hormonu yüksekti mesela ilaç bitmeden hamile kaldım. Geçen ay da süt yüksekti yine kullandım ama meğer o ay yumurtlamamışım yani bir şey baskılıyor büyümesini diye düşünüyorum. Progestan için de canım, benim doktor biraz zor biri söyledim kullanıyım mı diye gebe kalırsan veririm dedi. Herşeye ters cevap veriyor. Bende dün aldım eczaneden normalde kafama göre asla ilaç içmem ama Klomenin zaten Rahim duvarını inceltme gibi bir yan etkisi var o yüzden genelde progestan veriyorlar.. Doktor vermese de ben aldım çünkü benim yumurtam erken oldu iğneyi 10.gün vurdum Rahim duvarı henüz kalınlaşmadan yumurta oldu yani. bir gün daha geç gitseydim belkide kist olacaktı zaten baya büyük dedi doktorda (22x23mm) pek umudum yok açıkçası Allahtan ümit kesilmez biz elimizden geleni yapalım gerisi nasip.
Anlatcam sanrm cnm ya o lafından sonra ayrılmayı düşündüm falan diyecem işin ciddiyetinn farkında olsunlarTabi sen bilirsin canım rahatsız oluyosan anlat durumu
Ne dedi kii canımmAnlatcam sanrm cnm ya o lafından sonra ayrılmayı düşündüm falan diyecem işin ciddiyetinn farkında olsunlar
Ben anlamadım konuyu :/Anlatcam sanrm cnm ya o lafından sonra ayrılmayı düşündüm falan diyecem işin ciddiyetinn farkında olsunlar
Arkadaşı torun yok mu dedi oda sorandan değil yaramdan usandım dedi ve ben yanindayim yara ben oluyorumNe dedi kii canımm
Canım eşimin ailesi doktor olayını sordu bundan önce kb dediği laflar geldi aklima bı keresinde arkadaşı torun yok mu dedi oda sorandan değil yaramdan usandım dedi benim yanımda yara ben oluyorum bende eşime söyledim ayrılalım diye psikoljm zaten kötü yarın konusacm işin ciddiyetini anlasınlar diyeBen anlamadım konuyu :/
Çok ağır olmuş senin için yaArkadaşı torun yok mu dedi oda sorandan değil yaramdan usandım dedi ve ben yanindayim yara ben oluyorum