İnsanın en çok kendine nazarı değermişNe güzel benim de yoktu nazar ettim ben kendimi
31 ocakta iğne olan güzel insanlar bende bel ağrısı baş dönmesi ve haraket ettiğimde başlayan bel ağrısı var. Siz de durumlar nasıl
Ee hiç ağrısı olmayan var mıııı normal mi derken 4.gün ağrısı olan var mı diyorumİnsanın en çok kendine nazarı değermiş
Bende hiç ağrı olmadı bende dün vuruldumKızlar selamiğneyi dün öğlen bir buçukta vurdurdum ama hiç ağrım olmadı şu saate kadar normal mi? Herkesin iğneden sonra ağrısı oluyor... Çatlamadı mı acaba
Biz de mi tuhaflık varBende hiç ağrı olmadı bende dün vuruldum
Benimde tekti bu ayAnladım canım benim tek yumurta belki ondan hissetmiyorum
Ben pikoluyum aslında bende milyon tane yumurta var ama büyümüyorlar işte :) letresan ile büyüttü doktorum 1 tane olmuş iğne verdi . Geçen ay 2 taneydi iğne vermekten çekindi. Çogul gebelikten sanırım.doktorum ilaçla iki yumurtanı buyutebiliyoruz ama kaliteli olması önemli dedi. Rahim vs hersey cok yolunda dedi bilmemki kaç yumurta gerekir :) iğneden 4 gün sonrada progestan fitil şekilde 10 gün al dedi rahime yerleşince tutunmasını saglıyormuş. Birde ilişkiden tam 14 gün sonra test yap dedi. Yani iki haftada belli oluyor hemen çıkar dedi. Çıkmazsa gel dedi. Sende progestan kullanıcakmısınBiz de mi tuhaflık varsenin kaç taneydi yumurta benim tek yumurta olduğu için ona bağlıyorum ağrı olmamasını
İlk vurulduğumda bende aynıydım ağrım yok çatlamadı mı acaba diyodum kendimi nazar ettim şuan 4.günüm ve baya sızlıyor belimBiz de mi tuhaflık varsenin kaç taneydi yumurta benim tek yumurta olduğu için ona bağlıyorum ağrı olmamasını
Belki yerleşme falan oluyordurİlk vurulduğumda bende aynıydım ağrım yok çatlamadı mı acaba diyodum kendimi nazar ettim şuan 4.günüm ve baya sızlıyor belim
Ahh sen ne tatlı şeyler söylüyosun öyle inşallah Allah'ım inşallahBelki yerleşme falan oluyordur
Bende şeffaf akıntı hiç yok canım geçen ayda olmamıştı. Krem renkli gibi akıntı varKızlar birde şefaf akıntı yumurtlama ve çatlama olarak bilinir ya . Benım bugun çok akıntım oldu ve davam sizlerde ne durumda .
Bende pkoyum ama benimde geçen ay çok zoe büyüdü canım neler denedi doktırum sürekli klomenin dozuyla oynadı. İğne kulandırttı büyütmek için. Zorla 18. Günde 2 tane oldu. Ben o ara insülin için ilaç istedim ondan sonra güzel büyüdü. Bu ayda femaradan çabuk büyüdüler dedi ama ben insülin için kullandığım ilacında faydası olduğunu düşünüyorum. Pregestana bende başlamak istiyorum yaa ama hiç sırmadım doktora zararı olurmu acabaBen pikoluyum aslında bende milyon tane yumurta var ama büyümüyorlar işte :) letresan ile büyüttü doktorum 1 tane olmuş iğne verdi . Geçen ay 2 taneydi iğne vermekten çekindi. Çogul gebelikten sanırım.doktorum ilaçla iki yumurtanı buyutebiliyoruz ama kaliteli olması önemli dedi. Rahim vs hersey cok yolunda dedi bilmemki kaç yumurta gerekir :) iğneden 4 gün sonrada progestan fitil şekilde 10 gün al dedi rahime yerleşince tutunmasını saglıyormuş. Birde ilişkiden tam 14 gün sonra test yap dedi. Yani iki haftada belli oluyor hemen çıkar dedi. Çıkmazsa gel dedi. Sende progestan kullanıcakmısın
Bel ağrısı normal mi bende ev işleri falan diye onlara yoruyorum ama benim de 4.gün bugün kasık ve bel ağrım olmaya başladıİlk vurulduğumda bende aynıydım ağrım yok çatlamadı mı acaba diyodum kendimi nazar ettim şuan 4.günüm ve baya sızlıyor belim
Ohh ikimizinde aynıysa demek ki normal saol ya içim içimi yediBel ağrısı normal mi bende ev işleri falan diye onlara yoruyorum ama benim de 4.gün bugün kasık ve bel ağrım olmaya başladı
Yaa aynısı bende de var geçen ay da olmuştu gebelik oldu inşallah bu ay da oluşurOhh ikimizinde aynıysa demek ki normal saol ya içim içimi yediinşallah olumlu sonuç almışızdır ondandır yaa sızlıyo mu seninde baya baskı oluyo bazen orda belden karına doğru bende
Ahhh ciddi misin iğneyle mi olmuştu geçen ayda ve kimyasal mıydı nolduYaa aynısı bende de var geçen ay da olmuştu gebelik oldu inşallah bu ay da oluşur
Evet canım iğne klomen aynı bu ayki gibi herşey çok güzeldi bu belirtilerin hepsini gene yasadım iğnenin 8. Gününden itibaren gögüs ağrım da vardı gebeliğimi öğrendim beta 200 Ken Bi akşam kanama sonra da sıfırlanınca adet oldum zatenAhhh ciddi misin iğneyle mi olmuştu geçen ayda ve kimyasal mıydı noldu
Çok geçmiş olsun canım benim rabbim bi daha acı yaşatmasın sağlıklı versin inşallahEvet canım iğne klomen aynı bu ayki gibi herşey çok güzeldi bu belirtilerin hepsini gene yasadım iğnenin 8. Gününden itibaren gögüs ağrım da vardı gebeliğimi öğrendim beta 200 Ken Bi akşam kanama sonra da sıfırlanınca adet oldum zaten
Canım şimdi omu dedi yarın konuşuruz diye senmi dedin orasını anlamadımKızlar son dk olayimi yazıyorum KV biliyordu insülin direncim var bebek olmama gibi durumu yok demiştim ve bu zamana kadar hiç sormadı hakkını yiyemem ama şimdi konuştuğumuzda doktor nasıl gidiyor dedi dedim insülin direnci kontrol altına aldık artık beklemede kb yanindaymis yarın ayrıntılı konusruz deeim yarın ben ne anlatacak
Allah razı olsun canım Aynen umutlanmaya devam bunlar iyiye işaretÇok geçmiş olsun canım benim rabbim bi daha acı yaşatmasın sağlıklı versin inşallahyani şimdi ağrımız olması umudumu devam ettirmeme sebep olabilir o zaman tek yumurta olmamıştır diye düşünüyodum aynı klomen kullandım ben de