İnsüline evet bi baktır canım istersen. Tsh yüksekliği de gebeliği kötü etkiliyor ilaç kullanıyormusun onun için. Bende 2 ay önce haşimato tiroidi olduğumu öğrendim. Genel kontrol için kan vermiştim sağlık ocağına. Sonuçta bide ne göreyim tsh m 9.2. Şok gecirdim hemen koşa koşa özel bi hastaneye dahiliyeye gittim. Tiroid hormınlarıma direk baktı doktor. Tsh normal çıktı orda antikorlarım yüksek çıktı. Sağlık ocağındaki yalnış tahlildi sanırım cünkü doktor 2 kere inceletttirdi tahlilimi yalnışlık olmamıştı. Doktor 2.5 un altında olmalı tsh hamilelikte dedi. Cünkü bebek ilk aylarda bizim tiroidimizden kullanıyormuş. Zeka geriliğine kadar olabilir yüksek olursa dedi
Canım şeffaf akıntı her yumurtlamada olmuyormuş onu şimdi bekleme illa olması gerek diye. Geçen gün olanda belkide dediğin gibi çatlamış olabilir değerlendirdinmi
Evet ben dün vuruldum canım. Çatlama ağrısı acaba bilmiyorumki dünüde boş geçtik inşallah daha çatlamamıştır
Ohhh hadi iyiyiz hee
Eveet yaa ilaçlardan miğdelerimiz alt üst olsun iğneler ayriyetten. Onlar hem keyiflerini yapıyorlar hem kahvelerini yudumluyorlar
dene canımm bende denicem bakalım
Tamam canımcımmm. Çok az kalmışş seninn ilk güzel haberi sen ver bize açılışı yap