Benim arkadaşlarım bile yapıyo bunu malesef. Düşünmüyorum diyorum neden düşünmüyosun, çocuk yapın. Sebep üretiyorum çözüm üretiyo kendi doğurdu ya tamam artık. Anlıyolar yaramıza basıyolarİnşallah ya bakalım bu aydan umutluyum ama bakalım yani olur illakide biz acele ediyoruz ben bide yeni evli olmama rağmen çocuk yok mu diye soruyolar bide bir yıl falan geçse naparlar bilmiyorum
Benim karnıma bakıp hani bebek nerde diyeni gördüm benİnşallah güzel sonuç alıcaksın canımAh sormazlarmı canım. Saçma sapan insanlar sanki çocuk olsun diye yğraştığını istediğini biliyormuşlar gibi.
-yokmu daha bişey
-yok
-allah allah doktora gittinizmi?
birde böyleleri varben birde bunlara rastladım düşünebiliyomusun sanki yatak odama girmişler yaptığımı görmüşler gibi
Ay bunu benim görümcemde yapmış ve verdiği kız benim nişanımda o elbiseyi giydi. Kıza kendim aldım demiş bi deGerci söylesede vereceği cevabı biliyorum. Ben onun kötülüğünü istemiyorum üzülsün diye bişey yapmadım artık bizim ailemizden biri herşeyi yalnış anlamasın dicek.
Şahsen bikere de benim ona aldığım hediyeyi başlasına vermiş. Eşim kızdığımı söyleyince de artık ailemizden oldu herşeyi yalnış anlamasın demişHep ben yalnış anlıyorum salağım işte
İnşallah canım benimÖyle tabi canım önceden susmayan ben içime.kapandim iyiyim diyorum ama bilmiyorum sesizlik aldı beni inanıyorum Rabbim hayırlı zamanda nasip edecek hepimize
Evet hatta ilişkide bile hissettim o şişliği. Bi yerde okumuştum iyiye işaret çatlama gösterge diyodu36 saatin dolmasına bir buçuk saat varYürürken yumurta resmen kasılıyor doluluk hissediyorum.. Sizde de böyle oldu mu? Sanki balon sıkışmış gibi
Valla herkes ayrı dertten muzdarip kimimiz çok soruyo diye kimimiz hiç sormuyo diyeBen de aramıyorum kızlar. Bi arada küslük gibi olmasın diye görümceme mesaj atıyorum o kadar. Sınıfta kaldılar bizim için bu dönemde yarın öbür gün torunum diye gelmesinler diyorum ben de eşime. Bugünümüz önemli bizim yanımızda olmalı bizi anlamalılar. Torunları yani illaki severler kalkıp uzaklaştırmaya çalışmam ama kırılıyo insan çok
Ay allahımmm bu insanlara artık şaşırmıyorumBenim arkadaşlarım bile yapıyo bunu malesef. Düşünmüyorum diyorum neden düşünmüyosun, çocuk yapın. Sebep üretiyorum çözüm üretiyo kendi doğurdu ya tamam artık. Anlıyolar yaramıza basıyolar
Benim karnıma bakıp hani bebek nerde diyeni gördüm ben
Benimde şuan itibariyle doldu 36 saatim. Değerlendirdim ama bilmiyorum oldumu hiç umudum yok gibi sankii yine36 saatin dolmasına bir buçuk saat varYürürken yumurta resmen kasılıyor doluluk hissediyorum.. Sizde de böyle oldu mu? Sanki balon sıkışmış gibi
Ya çok sinir bozucu değilmi. Sen onu düşünüp alıyosun düşüncesizlikAy bunu benim görümcemde yapmış ve verdiği kız benim nişanımda o elbiseyi giydi. Kıza kendim aldım demiş bi deniye böyleler yaa
İnşallah canım benimsabırla o günü bekliyorum bi yanımın hamile kalınca cümle aleme "allll hamileyim" diyesi var öbür yanım söyleme bilmesinler diyo
Anlıyorlar sanıeım canım sıvısını görüyolarKızlar Ya benim yumurtam erken çatlamış olabilir mi çok karnım ağrıyor çatlatma iğnesinden sonraki gibi ama yarın iğne olacağım. Erkenden çatlama ihtimali var mı ki yarın doktor çatlamışsa ise anlar mı çatlayanı
Ya tamam canım bakalım yarın ne dicekAnlıyorlar sanıeım canım sıvısını görüyolar
Sinirden öldüm tabi kiYa çok sinir bozucu değilmi. Sen onu düşünüp alıyosun düşüncesizlik
Benimde öyleydi ama çatlamamış büyümüştü muhtemelen büyüdüğü için ağrıyodurKızlar Ya benim yumurtam erken çatlamış olabilir mi çok karnım ağrıyor çatlatma iğnesinden sonraki gibi ama yarın iğne olacağım. Erkenden çatlama ihtimali var mı ki yarın doktor çatlamışsa ise anlar mı çatlayanı
36 saat dolduğundaki ilişkide mi oldu? İnşallah iyiye işarettir hiç akıntı da gelmiyor anam nerden anlıcazEvet hatta ilişkide bile hissettim o şişliği. Bi yerde okumuştum iyiye işaret çatlama gösterge diyodu
Vücut ısısı yöntemi kızlar müthiş yöntem doktor onaylı valla rahatım çatladığını biliyom en azından36 saat dolduğundaki ilişkide mi oldu? İnşallah iyiye işarettir hiç akıntı da gelmiyor anam nerden anlıcaz
İnşallah olur, tutar canımValla herkes ayrı dertten muzdarip kimimiz çok soruyo diye kimimiz hiç sormuyo diye
Ay allahımmm bu insanlara artık şaşırmıyorum
Benimde şuan itibariyle doldu 36 saatim. Değerlendirdim ama bilmiyorum oldumu hiç umudum yok gibi sankii yine
benimde oldu canım o şekilde bacağıma dizime vuruyo arada hatta anlık
Nasıl anladın canım ne zaman ölçtünVücut ısısı yöntemi kızlar müthiş yöntem doktor onaylı valla rahatım çatladığını biliyom en azından
Ben aylardır ovülasyon takibi yapıyodum ısıyla. Ovülasyon dan sonra progesteron yükseliyomş o da yan etki yapıp ısı yükselmesine sebep oluyomuş 0.5 derece. Sabah yataktan kalkmadan iğne gününden başlatıp ölçtüm. Zaten kendi ısımı da öğrendim aylardır. Ovülasyon öncesi en fazla 36.2 ovülasyondan sonra en düşük 36.5 civarı olur daha da tırmanır. Uyanır uyanmaz saat 7 gibi ayağa kalkmadan haraket etmeden ölçtüm öncesinde 36.2 ydi sonrasında 36.7 oldu adete kadarda böyle gider eğer hamileysem düşmeyecek böyle gidecekNasıl anladın canım ne zaman ölçtün
BencedeBosver yapma bencede en iyisi. Ne geliyorsa basima bu merakimdan geliyor zatenbir sonraki ay 14.gune kadar tutacagim kendimi
Sen boş geçme canım yine de çatladığından süpheleniyosanYa tamam canım bakalım yarın ne dicek
Yok canım önce iğneden sonra. Valla bende de hiç gelmiyo yaa çatladımı çatlamadımı insan bi işaret yollar terbiyesiz yumurralar36 saat dolduğundaki ilişkide mi oldu? İnşallah iyiye işarettir hiç akıntı da gelmiyor anam nerden anlıcaz
Günaydın cnmYa sana kıyamam . Cok zor . Birliktemi taşıyorsun kayınvalidenle? Ondan mı ayrılcan eşinemi ayrılalım dedin? İşte millet bir bıraksa insanlar güzel yaşicak. Yaşın kaç bilmiyorum belkı küçüksündür cevap veremedin ama ben senın yerinde olsam cevabımı verirdim. Eşimde ciddiye almadıgımı söyler geçerdim. Yaş geçtikçe insanları önemsemiyorsun, bu yüzden de öyle agır laflar bile canını acıtmıyor. Benim felsefem ben üzülürsem beni üzenide üzürüm. Asla köşeye çekip sindirme içine. Dert de etme eşinle de aranı asla bozma mutluysan. Cahillik böyle bişy malesef
YuGünaydın cnm
Ya sana kıyamam . Cok zor . Birliktemi taşıyorsun kayınvalidenle? Ondan mı ayrılcan eşinemi ayrılalım dedin? İşte millet bir bıraksa insanlar güzel yaşicak. Yaşın kaç bilmiyorum belkı küçüksündür cevap veremedin ama ben senın yerinde olsam cevabımı verirdim. Eşimde ciddiye almadıgımı söyler geçerdim. Yaş geçtikçe insanları önemsemiyorsun, bu yüzden de öyle agır laflar bile canını acıtmıyor. Benim felsefem ben üzülürsem beni üzenide üzürüm. Asla köşeye çekip sindirme içine. Dert de etme eşinle de aranı asla bozma mutluysan. Cahillik böyle bişy malesef
[/QUOTE31 yaşındayım cnm aynı yerde oturmuyrz biz İstanbul'da onlar Mersin'de bende cvp verirdim ama evimde misafirlerdi gittikten sonra eşime soylefim bosanalim diye zaten tedavi falan ama bakalım artık şimdi söyleyince ne diyecekYa sana kıyamam . Cok zor . Birliktemi taşıyorsun kayınvalidenle? Ondan mı ayrılcan eşinemi ayrılalım dedin? İşte millet bir bıraksa insanlar güzel yaşicak. Yaşın kaç bilmiyorum belkı küçüksündür cevap veremedin ama ben senın yerinde olsam cevabımı verirdim. Eşimde ciddiye almadıgımı söyler geçerdim. Yaş geçtikçe insanları önemsemiyorsun, bu yüzden de öyle agır laflar bile canını acıtmıyor. Benim felsefem ben üzülürsem beni üzenide üzürüm. Asla köşeye çekip sindirme içine. Dert de etme eşinle de aranı asla bozma mutluysan. Cahillik böyle bişy malesef