uhdecigim hoşgeldin aramıza canım...aylardır birbirimize kenetlendik kah agladık kah güldük,sevindik...bu topic başkadırr hep aramızda ol inşallah..sanada ugurlu gelsin inş topicimiz...
günümm canım benim çok sagol iyi dileklerin için...evet bugün hayırlısıyla başladı eşim...Allahım kimseyi zorda bırakmasın işsizlik çok zor kiii düşün aylarca işsiz kalanlar var.şükür ki o kadar bekletmedi Rabbim...
derinim çok güzel oldu değilmi bacım ?
evet canım çok iyi oldu yeni topic...boncugum ugramadı ama yaaaderinim hayırlısı kuşum biliyosun benim düzensizlik oldum olası var hiç ümidim yok yani..
ben geldimmm yellowcum ve uhdecim hoşgeldiniz ikinizinde aramızaaa
nasılsınız bakıyım
aminn canım benimm inşallah herkes arka arkaya hamiş olucakTşk.ederim Makber topik hayırlı uğurlu olsun canım hepimizede uğur ve şans getirir inş. en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız :dance:
uhdecim ben 9 yılıma girdim 3 düşüğüm var .sorun pıhtılaşma .hala bekliyoum canım..
amin canım inşallah:))beni geçin önce sizin alalım inş:Saruboceq:tşk ederim derinsu inş. hepimize uğurlu gelirde sırayla güzel haberleri alırız canım benim:dance:
hoşgeldin aşkitommmmŞenizben geldimmm yellowcum ve uhdecim hoşgeldiniz ikinizinde aramızaaa
nasılsınız bakıyım
DerinSu, ebrar canım sizler ne zamandır bekliyosunuz bebişlerinizi:CüvCüv:
uhdecim sormuşsun bende bahsediyim kendimden 1 buçuk yıllık evliyim 9 ay önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı o günden beri korunmadığım halde olmadı..