"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

uhdecigim hoşgeldin aramıza canım...aylardır birbirimize kenetlendik kah agladık kah güldük,sevindik...bu topic başkadırr hep aramızda ol inşallah..sanada ugurlu gelsin inş topicimiz...

günümm canım benim çok sagol iyi dileklerin için...evet bugün hayırlısıyla başladı eşim...Allahım kimseyi zorda bırakmasın işsizlik çok zor kiii düşün aylarca işsiz kalanlar var.şükür ki o kadar bekletmedi Rabbim...

tşk ederim derinsu inş. hepimize uğurlu gelirde sırayla güzel haberleri alırız canım benim:dance:

ben geldimmm yellowcum ve uhdecim hoşgeldiniz ikinizinde aramızaaa
nasılsınız bakıyım

kız delü ben burdayım ne konuşuyon kendi kendine .kaydirigubbakcemile3

derinim çok güzel oldu değilmi bacım ?

derinim hayırlısı kuşum biliyosun benim düzensizlik oldum olası var hiç ümidim yok yani..
evet canım çok iyi oldu yeni topic...boncugum ugramadı ama yaaa:KK43:((kız boncuk bak yeni topic yeni topic diyodun nan gel hadi delümmmŞeniz

ebrarım inşallah bu ümitsizliginin sonucu bebiş olur canım..belkide vardır ümitsiz olma...bak elalıyı biliyosun.her gecikmede o gelir benim aklıma..herşeyin hayırlısı canım benim.kanda baktır sen yinede.

DerinSu, ebrar canım sizler ne zamandır bekliyosunuz bebişlerinizi:CüvCüv:

HEPıMıZE UĞURLU GELıR ıNŞALLLAAAHHHH

بِسْــــــــــــــــــــــمِاﷲِارَّحْمَنِارَّحِيم

EYLÜL AYI LıSTEMıZZZ.......

zeyn77.......................5 eylül
ltuana........................6 eylül
eylull.........................10 eylül
mız mız......................11 eylül
ceylan83...................17 eylül
casper28...................19 eylül
sevalemre.................24 eylül
aglama.....................28 eylül
gundogmadan..........? ...canım üzülmek yok yola devam..
ebrar_53....................?
tüliny.........................?

EKıM AYI LıSTEMıZZZ......

Nesheli.....................1 ekim
GokceRana23...........5 ekim
richberry...................9 ekim
bersuuu....................11 ekim
Derinsu.....................15 ekim
aysen_34..................17 ekim
rapunzel_82..............20 ekim
Makber.....................21 ekim
yellowhot..................22 ekim
HAMıŞLERıMıZZZ....

:nazar:....betty0................:nazar:

:nazar:....semafatih..........:nazar:

:nazar:...sevilim...................:nazar:

:nazar: ...ummahan_d........:nazar:

:nazar:..butterflydsd.......... :nazar:

:nazar:..caneylom............. :nazar:

:nazar:...cssa.....................:nazar:

:nazar:...elalı.....................:nazar:

:nazar:...nehiriver................:nazar:

:nazar:...maviyeshill.............:nazar:

:nazar:...gaye.....................:nazar:

:nazar:...halidedip..............:nazar:

nasılsınız bakıyım

Tşk.ederim Makber topik hayırlı uğurlu olsun canım hepimizede uğur ve şans getirir inş. en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız :dance:

derinim bilmemki kuzu hayırlısı diyelim artık bana okadar uzak geliyoki .inşallah olur canım .bende düşünüyorum kanda baktırmayı ama herseferinde yıkılmak koyuyor insana..

hoşbuldum canom iyiyim sağol anneme geldim neden geldim bende bilmiyorum :))) ev aldı başını gidiyor

uhdecim ben 9 yılıma girdim 3 düşüğüm var .sorun pıhtılaşma .hala bekliyoum canım..

Tşk.ederim Makber topik hayırlı uğurlu olsun canım hepimizede uğur ve şans getirir inş. en kısa zamanda hepimiz güzel haberler alırız :dance:
aminn canım benimm inşallah herkes arka arkaya hamiş olucak

makbuşum boşver herzaman yapılır iş .zaten yap yap yine aynı .anneciğine selam bitanem..

uhdecim sormuşsun bende bahsediyim kendimden 1 buçuk yıllık evliyim 9 ay önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı o günden beri korunmadığım halde olmadı..

uhdecim ben 9 yılıma girdim 3 düşüğüm var .sorun pıhtılaşma .hala bekliyoum canım..

canım benim inş. sende en kısa zamanda kavuşursun beklemenin ne kadr zor oldugunu biliyorum ama sabır canım birgün gelecek elbet:Saruboceq:

tşk ederim derinsu inş. hepimize uğurlu gelirde sırayla güzel haberleri alırız canım benim:dance:
amin canım inşallah:))beni geçin önce sizin alalım inş:Saruboceq:
nasılsınız bakıyım
hoşgeldin aşkitommmmŞeniz
DerinSu, ebrar canım sizler ne zamandır bekliyosunuz bebişlerinizi:CüvCüv:

tatlım ben 4 yıllık evliyim..polikistikover hastalıgım var duymuşsundur ne oldugunu büyük ihtimalle...iki yıl önce 1 düşük yaşadık kimyasal gebelik oluştu yani.o zamandan beri kalamadım canım pko yüzünden.3 ay sogan suyu içtim adetlerim düzene giirsin diye.en son sadece 9 gün gecikti...sadece 9 diyorum çünkü 2-3 ayda oluyorum normalde.
ama şuandaki durum şöyle,eşimin askerligi yaklaştı ve ben ertelemek istedim bebek düşüncesini,yani korunmak istedim eşim izin vermedi.gerçi korunmasamda olmuyor hala ama olmayacagı da kesin olmadıgı için korunmak itemiştim.herşey olabilir yani...hayırlısı artık ya napalım.

a.s canımm onunda sizlere çok selamı var yeni topiciniz hayırlı olsun diyor :)))

hoşbuldum aşkitomm akşam arıcaktım seni geç oldu diye aramadım rahatsız etmek istemedimm

uhdecim sormuşsun bende bahsediyim kendimden 1 buçuk yıllık evliyim 9 ay önce dış gebelik geçirdim ve sol tüpüm alındı o günden beri korunmadığım halde olmadı..

canım çok çok geçmiş olsun sanada Allahım görüyordur bizleri hazinesinde çok var inş. bizlerede nasip edecek yeterki umudumuzu kaybetmeyelim :Saruboceq:

uhdecim saol canım inşallah daha fazla beklemeyiz .kader deyip sineye çekiyoruz .rabbim hayırlısını nasip etsin hepimiz için..

X