"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

eylülcüm topikte geziniyodum yaa kaçırmışım seni
richim yaa canım keşke birileri yanında olsa yakın olsam gelirdim ama dua et rabbim yanında hep canım bide şu gerçek ismi sil gııı öle deil gökce canooo:)

saol bitoş ablacık teşekkür ederim rabbim hayırlarla hepimizi karşılaştırsın inşşş sanada ii geceler tatlı rüyalar olsun

gökcem sagol cnm düşünmen bıle yetr cnm benım

Son düzenleyen: Moderatör:
canım o kadarda önemli deil de hani yeni başlangıç yaa o ndan yani yazdım sana zaten edit e gir orda sil kendi yazdıgın msja ok

iyidir güzelim senden naber tv de bişey yok canım sıkıldı bi bakayım dedim

hım ,ii yapmışsın bende birazdan çıkıcam kociş erken gelicek beni uykusuz görmesin
richim oldu datlum kolay ama deilmi

hoşgeldın bersucugum
gökcem işlem tmm cnm benım
kızlar ben cıkıyorum dua etcem kendınıze ıyı bakına.s.

ya benim bu takvim bi görünüyo bi siliniyo siz görüyonuzmu benim takvimi yaa

aaaaaaaaa gidiyonmu richim yaa duan kabul olsun inşallah kib öptüm canım

hadi canım allah kavuştursun özlemişsindir kocişini böyle ayrılıklar arada bi iyi oluyo insan eşinin hayatındaki önemini daha çok kavrıyor allah ayırmasın eşlerimizden...

amin canım valla özledim yaa eşimde diyo bi garip oldum normalde hep ayrı olabiliyoz burda annemlere geldiğim için ama bu sefer ikimizde acaip olduk haa bide sınavda kazandı ama yedek kaldı aman kısmet işi neyse hayırlısı buymuş sen naptın yaa anlat bakemm

canom tebrikler de ne sınavıydı bu canım ben orayı kaçırmışım heralde

canım işyerinde farklı bi yere geçcekti ama olmadı yani kısmet yokmuş

günaydın kızlar güzel bir hafta sonu geçirmeniz dileğiyleopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…