"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

neyse bende biraz dolanıyım görüşürüz sonra kızlar..

ya kızlar msn de eski kmoşum yazıyoda onala konuşuyom kusura bakmayın

ya topikte herkes gezintiye çıkmış hadi bende kaçar belim agrıdı görüşmek üzre öptmmm

slm kızlar yıne kımse yok(((
özgülüm ebrarım cok sagolun kızlar cok ıyısınız
umarım gecer bu kötü günler:gitme:

selam canlarr ben geldim iki dkk bakayım hem iş bulamadıgımı haber edem dedim.çıktık dolaştık birkaç yere sorduk.biri dedi evli almıyoruz.hemde tecrübelisiniz bizim verdigimiz maaş size uymaz dediler.bi yere daha sordum megerse ilk sordugumun şubesiymiş.eşimin o caddede çalıştıgını söyledim adam huylandı eşiniz için sorun olmasın sonra dedi biz rekabet içindeyiz falan...bizde lafı oturttuk hemen tabiri caiz ise,önce kardeşim atıldı dedi "iyi de oranın ürünleriyle burada sattıklarınızın alakası yok :)))eşimin sattıgı ürünler hakiki deri ve süper ürünler bu arada burada da panduf agırlıklı ve vinleks:)))
bende dedim torino içinb asla sorun olmaz ben onlarla yıllarca çalıştım onlar takılmaz ama sizin bi kaygınız varsa bilemem dedim:)adam afalladı ne diyecegini bilemedi.
neyse bulamadım yani.bide eşarp magazasına sordum tecrübeli arıyoruz eşarpta dedi.amannn dedim bastım geldim eve.
neyse canlar ben kaçıyom.eve gidicem birazdan.hepinizi çok öpüyorum.
beticimm maaşallah canım 8 hafta olmuş.Allahım tamamına erdirsinŞeniz
aglamacım tekrar tebrik ederim canım benim.bencede kesin hamilesin Allahım herkese nasip etsin inşallah.
gökçem benim evet sacları düzledim süslendim biraz.kaydirigubbakcemile3eşime ugradık falan gezdik yani.havada çok sıcaktı istanbulda bugün.
ebrarım riçimm karşılaşamadık canlar..öpüyom sizide.
makbuşum bidenem kolay gelsin öldürdün kendini gene temizlikle heeeklava:iyisindir inş.bende pazartesi gidecegim kısmetse doktora.kasık agrılarım çok var nedenini bilmiyorum kist oluşmuştur diye korktum bi baktırayım.bide pko ilerlemiş mi nbolmuş azalmışmı görelim.
hoşçakalın kızlar ALLAHA EMANET OLUN.Şeniz

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar derinsu canım sende ni pkosun napcaz bilmiyorum kaç senedir bebeğin olmuyor canım

ya kızlar cok kötütüyüm evde yalnızım yıne korkuyorum duvarlar üstüme üstüme gelıyo
sızde yoksunuz yıne nerdesınız

canlarım ben de bir mrb diyeyim dedim ama kimse yok....betoşumun meleğini allah korusun maşallah...

kızlarrr haber vermek için girdim anneme gidicez kocişle gelebilirsem gece gelirim kocişlen yalnız olcez bu gece :jeyyar:
her neyse unutmadan söyliyim dün gece rüyamda sobada ateş söndürüyordum anlamına baktım bana komik geldi :)) birde siz okuyun

sobada veya ocakta ateş görmek rüyayı gören evli ise hamileliğine işarettir

kaçtım ben öpüldünüz hepiniz

kız bakıyorumda hiç bana selam sabah yok galiba kız yoksa sizdemi artık beni kendi derdimle yanlız bıraktınız

makbusum hayır olsun cnm belkıde üstüne görmüşssündür umarım gercektır

buarada kız bence makbercimde hamile bu ay gördüğü rüyalar hep onu gösteriyor

banada öyle gelıyo ya hamiş yada bebk habercısı hayır olsun ınsallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…