"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

öyle semacıgım sendemı evde yalnızsın benım gıbı yoksa

tmm cnm senbılırsın bende cıkım barı sende kib öptüma.s.

1 saat sonra müsait olursak bakalım gelen olacakmı bakalımopuyorumnanaktan

Selam kızlar buraya geçmişsiniz , bende geldim haber vereyim dedim.Bu arada dr.gittim bugün bu ay da olmadı bebiş.Ama tedavi sürecine başladık,yaklaşık 3-4 ay sonra gene başarısız olunursa Allah ım inş.lah nasip ederde aşılama ya gerek kalmaz.Hepimiz için hayırlısı ve hepimizin birgün anne olduğu haberlerini duyarız.Dualar hep aynı değilmi?Sevgiler benden sizlere:)

slm güzeller ben geldimm
richim sen yalnızmı kaldın kıyamam yaa bende yalnız sayılırım gerçi ablam var benim bi gece tek kaldım sadece ama zor oluyo yaa seni en ii ben anlıyorum canolarrr
derinim saçların eminimki güzel olmuştur güle güle uzat ama iş konusunda hemen bulamaman da dogalcanım inşş ii bi yer bulursun inşş
semacım sende sıkkınsın galibaa noluyo bize böle aaa mutlu olmak gerek çok şükür saglıklıyız demi eşlerimiz sağlıklı yanımızda destek oluyo ailemiz var bebekde ebet olcak inşş rabbimin izni ile
senacım sende gelmişsin canım sende kib öpüyorum seni
gizem hancm inş tedavi olmadan melegin senle olur rabbim hayırlısını versin inşş
bitoş ablacım teşekkür ederizsanada ii akşamlarrr

selam hanımlar nasılsınız?ben annemlerdeyim bibakıyım dedim .daha sonra görüşmek üzere öpüldünüz...
derinim gelmişsin görüşemedik .iş olayı olmamış sağlık olsun bacım .hakkında hayırlısı neyse o olsun cano..öptüm seni ..
makbuş rüyan hayırlara çıkar inşallah bitanem..ilginç valla

selam gökcemmm napıyosun bakalım?
richim sende burda gözüküyosun nasılsın canım geçtimi sıkıntın biraz..

hoşgeldin ebroşum naber annenlerdesinn cano ii ler inşallah annenler
makbuşum bak ebroş diyince aklıma geldi kız ne acaip bi yorum öle ama inş bebege delaletttir hayır olsn canım

saol ebroşum idare eder işte sende ne var ne yok bakem ben aynı tas aynı hamam tv izledim lif yaptım biraz vakit geçti işte

hoşbulduk canım saol .annemlerde iyi çok şükür .ben şimdilik kaçıyorum eve gidince girerim inşallah .hadi byyy

ebrar gökçe ricbery canlarım nasılsınız kokunuzu aldım sanırım toplanmışsınız yinekaydirigubbakcemile3

ebrosum yalnızım cnm ıyı olmaya calısyorum ıste sızdende kımse yok topıkte sansımdan
gökçem cok zor bacım ya keske benımde yanımda bırılerı olsa
kızlar nerelerdesınız yahu hadı gelın

Son düzenleyen: Moderatör:
her sey kalbinizin istedigi gibi olsun sekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…