evet canım malesef ama Allahım beterinden korusun napalım...benim iki yıldır olmuyor canım.iki yıl önce düşügüm oldu.ondan sonrada olmadı hiç.kısmet artık.sana tavsiyem eger içmiyorsan pkoluların bırakmaması gereken şeker hapları var.onları sakın bırakma.hergün folik iç.pko için şeker hapları çok önemli.ben aksatmamaya çalışıyorum.geçen ay başladım ve adetim bile düzene giriyor yavaş yavaş.artı olarak sogan suyu içtim 3 ay.onunda etkisi olabilir..inşallah en yakın zamanda bi bebişin olur tatlımŞeniz
oyy benim fıstıgımm canım benim korkuyomuşş..ee tabi derin de yok geceleri artık:)))zemuszemusama az kaldı kuşum şu faturaları bi halledelim böyle olmayacak kısmetse.Şeniz
ayy canımm hayır olsun inşallah makbuşum ya...ilkginç bir rüya inşallah tabriyle birebir olurŞenizsenin gibi yosun gözlü güzel yüzlü bi bebişin olsun inşallahhhhhhh:Saruboceq:Şeniz
canım hoşgeldinopuyorumnanaktaninşallah tedavi süresinde hemen olur cnm aşılamayada gerek kalmadan inşallah tatlım.:Saruboceq:
cnm benim inşallahh yaa çok sinirlendim evli oldugum için de almıyolarr nedir bu anlamadım
((yeni yetmeler çok iş yapıyor sanki.
saglık olsun canım yaa evet...Allahım bizim için de bi yol çizmiştir işte.bakalım hayırlısı herşeyin.Şenizsende annedeymişsin iyisin inşallah tatlım.kan testini napıcan canom?
canım benimm güzel ablam sagolasın öpüyorum seniŞeniz
günaydın bebeeemmmmzemuszemusŞenizlülülülülülü
kıslarrr selammlarr hepinizeopuyorumnanaktanöncelikle bende gördügüm rüyayı söyleyeyim kaydirigubbakcemile3makbuşumla aynı gün görmüşük:)))yaa biri rüyamda bana sarılıyor kızlar.bu kişi büyük ihtimalle sizlerden biri ama hatırlayamıyorum kim oldugunu valla...tek dedikleri aklımda...diyor ki sarılınca "ohh ne güzel kokuyorsun,hamile misin " diyor...bende diyorum ki ne alakası varki?"üzerinde hamile kokusu var hamile gibi kokuyorsun sen hamilesin" diyor kaydirigubbakcemile3çok komik dimi hayır olsun inşallah.
bu arada ben 1 saat sonra falan ablama gidiyorum annemle birlikte..kociş bensiz duramadıgı için herzamanki gibi kıllık yapmıştı:mymeka:izin vermedi kalıya gitme demişti tmm öyle olsun dedim kapadım telefonu...ben tanıyom kocişimi anneme dedim ki arar birazdan içi dayanmazkaydirigubbakcemile3çok istiyosan git bitanem dedi:)))gidiyorum bu gece orada kalacagım kıslar.geç vakit nete de girerim kısmetse.riçimm bekle beni anacımmmmmmzemuszemus