Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."
evet bitanem aynan dedigin gibi benimki uyuyor bu iş iki kişiyle iyi olmuyor bir kaç kişidaha olsa dahada iyi olacak kapatalım bari öptüm seni bitanem :1hug:
Selam kızlar buraya geçmişsiniz , bende geldim haber vereyim dedim.Bu arada dr.gittim bugün bu ay da olmadı bebiş.Ama tedavi sürecine başladık,yaklaşık 3-4 ay sonra gene başarısız olunursa Allah ım inş.lah nasip ederde aşılama ya gerek kalmaz.Hepimiz için hayırlısı ve hepimizin birgün anne olduğu haberlerini duyarız.Dualar hep aynı değilmi?Sevgiler benden sizlere:)
slm güzeller ben geldimm richim sen yalnızmı kaldın kıyamam yaa bende yalnız sayılırım gerçi ablam var benim bi gece tek kaldım sadece ama zor oluyo yaa seni en ii ben anlıyorum canolarrr derinim saçların eminimki güzel olmuştur güle güle uzat ama iş konusunda hemen bulamaman da dogalcanım inşş ii bi yer bulursun inşş semacım sende sıkkınsın galibaa noluyo bize böle aaa mutlu olmak gerek çok şükür saglıklıyız demi eşlerimiz sağlıklı yanımızda destek oluyo ailemiz var bebekde ebet olcak inşş rabbimin izni ile senacım sende gelmişsin canım sende kib öpüyorum seni gizem hancm inş tedavi olmadan melegin senle olur rabbim hayırlısını versin inşş bitoş ablacım teşekkür ederizsanada ii akşamlarrr
selam hanımlar nasılsınız?ben annemlerdeyim bibakıyım dedim .daha sonra görüşmek üzere öpüldünüz... derinim gelmişsin görüşemedik .iş olayı olmamış sağlık olsun bacım .hakkında hayırlısı neyse o olsun cano..öptüm seni .. makbuş rüyan hayırlara çıkar inşallah bitanem..ilginç valla
hoşgeldin ebroşum naber annenlerdesinn cano ii ler inşallah annenler makbuşum bak ebroş diyince aklıma geldi kız ne acaip bi yorum öle ama inş bebege delaletttir hayır olsn canım
ebrosum yalnızım cnm ıyı olmaya calısyorum ıste sızdende kımse yok topıkte sansımdan gökçem cok zor bacım ya keske benımde yanımda bırılerı olsa kızlar nerelerdesınız yahu hadı gelın