Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merhaba canım nasılsın??
evet canım malesef ama Allahım beterinden korusun napalım...benim iki yıldır olmuyor canım.iki yıl önce düşügüm oldu.ondan sonrada olmadı hiç.kısmet artık.sana tavsiyem eger içmiyorsan pkoluların bırakmaması gereken şeker hapları var.onları sakın bırakma.hergün folik iç.pko için şeker hapları çok önemli.ben aksatmamaya çalışıyorum.geçen ay başladım ve adetim bile düzene giriyor yavaş yavaş.artı olarak sogan suyu içtim 3 ay.onunda etkisi olabilir..inşallah en yakın zamanda bi bebişin olur tatlımŞeniziyi akşamlar kızlar derinsu canım sende ni pkosun napcaz bilmiyorum kaç senedir bebeğin olmuyor canım
oyy benim fıstıgımm canım benim korkuyomuşş..ee tabi derin de yok geceleri artık:)))zemuszemusama az kaldı kuşum şu faturaları bi halledelim böyle olmayacak kısmetse.Şenizya kızlar cok kötütüyüm evde yalnızım yıne korkuyorum duvarlar üstüme üstüme gelıyo
sızde yoksunuz yıne nerdesınız
ayy canımm hayır olsun inşallah makbuşum ya...ilkginç bir rüya inşallah tabriyle birebir olurŞenizsenin gibi yosun gözlü güzel yüzlü bi bebişin olsun inşallahhhhhhh:Saruboceq:Şenizkızlarrr haber vermek için girdim anneme gidicez kocişle gelebilirsem gece gelirim kocişlen yalnız olcez bu gece :jeyyar:
her neyse unutmadan söyliyim dün gece rüyamda sobada ateş söndürüyordum anlamına baktım bana komik geldi :)) birde siz okuyun
sobada veya ocakta ateş görmek rüyayı gören evli ise hamileliğine işarettir
kaçtım ben öpüldünüz hepiniz
canım hoşgeldinopuyorumnanaktaninşallah tedavi süresinde hemen olur cnm aşılamayada gerek kalmadan inşallah tatlım.:Saruboceq:Selam kızlar buraya geçmişsiniz , bende geldim haber vereyim dedim.Bu arada dr.gittim bugün bu ay da olmadı bebiş.Ama tedavi sürecine başladık,yaklaşık 3-4 ay sonra gene başarısız olunursa Allah ım inş.lah nasip ederde aşılama ya gerek kalmaz.Hepimiz için hayırlısı ve hepimizin birgün anne olduğu haberlerini duyarız.Dualar hep aynı değilmi?Sevgiler benden sizlere:)
cnm benim inşallahh yaa çok sinirlendim evli oldugum için de almıyolarr nedir bu anlamadım((yeni yetmeler çok iş yapıyor sanki.slm güzeller ben geldimm
richim sen yalnızmı kaldın kıyamam yaa bende yalnız sayılırım gerçi ablam var benim bi gece tek kaldım sadece ama zor oluyo yaa seni en ii ben anlıyorum canolarrr
derinim saçların eminimki güzel olmuştur güle güle uzat ama iş konusunda hemen bulamaman da dogalcanım inşş ii bi yer bulursun inşş
semacım sende sıkkınsın galibaa noluyo bize böle aaa mutlu olmak gerek çok şükür saglıklıyız demi eşlerimiz sağlıklı yanımızda destek oluyo ailemiz var bebekde ebet olcak inşş rabbimin izni ile
senacım sende gelmişsin canım sende kib öpüyorum seni
gizem hancm inş tedavi olmadan melegin senle olur rabbim hayırlısını versin inşş
bitoş ablacım teşekkür ederizsanada ii akşamlarrr
saglık olsun canım yaa evet...Allahım bizim için de bi yol çizmiştir işte.bakalım hayırlısı herşeyin.Şenizsende annedeymişsin iyisin inşallah tatlım.kan testini napıcan canom?selam hanımlar nasılsınız?ben annemlerdeyim bibakıyım dedim .daha sonra görüşmek üzere öpüldünüz...
derinim gelmişsin görüşemedik .iş olayı olmamış sağlık olsun bacım .hakkında hayırlısı neyse o olsun cano..öptüm seni ..
makbuş rüyan hayırlara çıkar inşallah bitanem..ilginç valla
canım benimm güzel ablam sagolasın öpüyorum seniŞenizher sey kalbinizin istedigi gibi olsun sekerleropuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
günaydın bebeeemmmmzemuszemusŞenizlülülülülülügünaydın hanımlar iyi hafta sonlaru diliyorum hepinize...
valla bende iyiyim cnm ablacıgıma gidecegim için daha bi iyiyim.tek sorunum yol tutması.hap almadan çıkamıyorum bazen hap bile kar etmiyor:bbo:sağol cnm iyiyim çok şükür,sen nasılsın? Rüyanınntabirini yapım hemen,ilk ne söylersen o olurmuşşkaydirigubbakcemile3bebiş geliyooooooo
:teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey::teytey:
selam arkadaşlar güzel bşr haftasonu diliyorum.
derinim gelmişsin yine karşılaşamadık neyse sana iyi gezmeler canım.ablacığınla bol bol dertleşirsin artık.öptüm bitanem...
gökcem kocişin gelmiştir hadi gözünaydın canımmm...
richim sen nasıl oldun inşallah moralin iyidir şeker....
makbuşum sende iyisin inşallah canım...
yellowcum sanada selam .öptümmm.
uhdecim canım sen nasılsın?
esma ve ağlamadan haber yok merakla bekliyorum valla.kızlar habersiz bırakmayın bizi...
herkese selam arkadaşlar, benide aranıza alırmısınız? uğurlu listenizde yer almak isterim regl tarihim 9 ekim
hoşgeldin cnm,makbuş geldiğinde senide ekler
ne kadarlık evlisin cnm,dra falan gittin mi?
teşekkür ederim canım, 3 yıllık evliyim 2,5 yıldır bebek istiyoruz 1 yıl denedik olmadı sonra dr a gittik ikimizdede bişey bulamadılar, klomen tedavisi gördüm bir kaç ay yine olmadı sonra rahim filmi çektirdim yine biley yok eşimin spermleri gayet sağlıklı çıktı ve bize sebepsiz infertilite denildi rahim filminden sonra 8 ay bekledim yine olmadı sonra aşılama yapmaya karar verdik, 2 aşılama oldum ama yine olmadı, dr çok sağlıllı olduğumu söyledi hatta fabrika gibi çalışıyosun dedi:) şimdi yine bekliyorum kendi haline bıraktım yaza kadar olmazsa tüp bebek yaptırmayı düşünüyorum, Allah inşallah bu süre içinde nasip eder de tüpbebeğe gerek kalmaz çünkü tüpbebek yaptırmak istemiyorum, 9 ekim regl günüm bakalım hayırlısı reglim çok düzenlidir 28 günde bir olurum hiç şaşmaz
ay ne kadar çok yazmışımkaydirigubbakcemile3kusura bakma başını ağrıttım, sen ne kadardır istiyorsun senin hikayen ne canım?vereliniortak
estağfurullah cnm,sorun olmaması çok güzel bişey:) soğan kürü falan var incir kür hiç kür uygulamayı denedin mi ya da ovulasyon dönemlerinde denedin mi?
Bende 1 senelik evliyim hiç korunmadık şuana kadar ama olmadı nasip,dra gittim sorun yok dedi şimdi eşim gidecek onu bekliyoruz
umarım bu topic uğurlu gelir hepimizede bol bol hamiş haberleri alırız yaaawww:1rolleyes: