"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gökcem iyiyim canım bugün sos yaptım biberler çok acıydı şuanda ellerim yanıyo .mahvetti beni yemesi güzelde ellerimdeki acı fena yani..

gçkeçem sağol gülüm benim....
semam kaç tanesini aldırdın kaç haftalıksın şimdi..sakın benim yaşadıklarımı takma kafana benim başından sorunluydu zaten...
ebrarım mrb canım benim...

tamam gökcecim sen nezaman gelirsen haber ver inş görüşürüz
ebroşum şimdi daha iyiyim allaha şükür sabahları fenayım da sonra geçiyo çok zor günler geçirdim ama şimdi iyiyimm eylull hoşgeldin canımmm

1 tanesini aldırdım canım 3 den 2ye indirgendi
şimdi 13 haftalık oldum allah a şükür şimdilik sorun yok ama rabbim ne derse o olur
ebroşum ellerine sağlık afiyetle yiyinnn
[/COLOR]

eylülcüm hoşgeldin canım naber inş gelmez kırmızılar canım

amin canım inşallah gelmez de güzel haberler gelir gerçi bu ay ne gününe dikkat ettim ne başka bişeye o yüzden çok umutlanmıyorum ama içim rahat bu ay olmadı bi daha ki ay :)

off senam da gelmiş ama gitmek zorundayım (( senamm daha sık gel olurmu acın daha çabuk hafifler belkii((
öpüyorum sizi

sende saol senam canım opuyorumnanaktan
ylnzcım sen sor yeterki cevap veririz canım bizde bir zamanlar yeniydik burda ee kaç yaşındasın anlat azcık bakayım kendini

senacım sende fazla yıpratma kendini sağlıklısın allaha şükür yine olcak
üzül ama çok fazla paralama kendini tabii bize tavsiyeleri sıralamak kolay yaşayan sensin ama elden başka ne gelir kii

1 tanesini aldırdım canım 3 den 2ye indirgendi
şimdi 13 haftalık oldum allah a şükür şimdilik sorun yok ama rabbim ne derse o olur
ebroşum ellerine sağlık afiyetle yiyinnn
[/COLOR]

canım tabiki çok üzücü ama Allahım gene de diğer evlatlarını bağışladı çok şükür inşallah sağlıkla kucağına aldığın zamanı da duyarız

saol semoşum yakın olsak sanada yollardım bacım...
senam işe başladınmı canım?

tama makbuşum opt seni....
semam azaltmayı kaçıncı haftada yaptırdın nekadar geçti üstünden?nerde yaptırdın tüp bebeği?

eylull kaç günün var kırmızılar gelmez inşşşş
makbuşş sen daha gitmedin mi şeker çabuk annene git ve ppc aç bakımmm

hg makbuşş evet bencede senam daha sık gelsin konuşmak onun için daha ii olucak bence içindekilerini dışarı atması gerek

gçkeçem sağol gülüm benim....
semam kaç tanesini aldırdın kaç haftalıksın şimdi..sakın benim yaşadıklarımı takma kafana benim başından sorunluydu zaten...
ebrarım mrb canım benim...

canım tanışmamıştık ama olanları duydum inşallah Allah tekrar nasip eder.

evet ebrarım dün başladım.....

biliyo musunuz belki delilik ama şubata kadar olmazsa şubatta yine aşılama yaptıracam çok acı çektim ama beklemicem göze alacam herşeyi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…