"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

saglikli olsunda ben bir taneyede raziyim:CüvCüv: ama esim cok istiyo

hiç iyi değilim semam ya...iyi olmaya çalışsamda olmuyor ne emekler vermiştim ben onlar için gözümün önünden bir an bile gitmiyor yavrum((( herşey sil baştansenağlama

senacım özelden attım sana kim olduğumu canım benim nick değişti
semoş delüsü sen daha beni tanıyamadınmı haa bak ismimide yazmış kız çabuk onu silllll delü garıııııı

haklısın senacım kelimeler kifayetsiz kalır ama herşey biz insan oğlu için elden ne gelir ki sabırlı olmasak da olmayı öğreniyoz kendini çok yıpratma canım en kısa zamanda sağlıklı bebişlerin olacak rabbim yüzünü güldürsünnn
neden oldu sebebi belli mi senacımmm

hayırlı olsun semam....allahım esirgesin inşallah

ahh senam yaa toparlanman zor tabi o kadar sıkıntı yaşadın ki her gidenle bin kere üzüldün ama rabbimin takdiri eminim rabbim sana yeniden güzel bi duyguyu tattıracak inşş sağlıkla kucağına aldığın gün anca unutursun biliyorum ama sabır senacım

sağol senacımm
sildim mesajı bende sana mesaj atıcaktım niye kk da yoksun diyeee
sende gell cmuartesi müsaitmisin görüşürdükk

birtanem araştırılma falan yapılmadı ama doktor diğerleri öyle olunca bebeğin zarı zayıflamıştır tabi dedi...keşke azaltmayı falan yaptırmasaydım diyorum sonuç değişir miydi bilmem ama ((((((

niye sustunuz kızlar senacım patoloji oldu mu neden olmuş acaba sebep belli mi

selam arkadaşlar ...
senam hoşgeldin canım seni görmek negüzel .inşallah daha iyisindir bitanem ...
semoşum sende hoşgeldin canım nasılsın herşey yolunda inşallah canımm
gökcem naber bacım sen nasıl oldun?

bende de azaltma oldu 1 taneyi aldılarr
ama ne biliyim alsak olmuyo almasak olmuyo nasip kısmet ya allahım ne derse o oluyo

senam sen hepsini bıraksan bile rabbim gene yanına alıcaktı onları böyledüşüünüp kendini harap etme canım doğanında öleneninde günü belli sakın suçlama kendini anlıyorum indigemesem belki yaşarlardı diyon ama olmuyo malesef allah ım seni inş hayırlı evlatlarla mükafatlandırır yine canım inşş dualarım seninle canım

kizlar size bisey sormak istiyorum,sohbetinizi bölmekm istemiyorum ama ben msj lari nasil takip edebilirim..yeniyim demistim kusura bakmayin

hoşgeldin ebroşum saol datlum yaa biraz daha iyiyim çok şükür inşş sende iyisin cano
semoşum cumartesi yanına gelmiyim yaa daha grip atlatamadım sana asla bulaşsın istemem canım heleki bebişler varken olmaz ben tedaviye gelince denkk gelirsek görüşelim

hoşbuldum semoşum özlemiştim seni yaa .nasıl geçtimi bulantılar ?bebişler yaramazlık yapmıyo değilmi?

topiğimiz hayırlı olsun kızlar inşallah hayırlı gelir
makbercim bu arada ben 11 ekimi bekliyorum

ylnızcım bizim yeni yazdıklarımızı görmek için f5 tuşuna basarsan sayfa yenilenir nerde kaldığını bulmak içinde kullanıcı panelinden en son yazdıgın msjlara girebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…