"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

merhaba kizlar derincim sana malum olmus sen beni sordugun gece sancilarim basladi. 22 martta kavustum ogluma ucbucuk hafta erken geldi. ama cok sukur sorun yasamadik. 3100 dogdu. 2950ye dustu odemleri gidince. cok sukur iyiyiz birbirimize alismaya calisiyoruz. senacim sana email atip bildirmistim dogumu ama almadin sanirim.
kizlar dogumda acil sezeryana alinmama ragmen unutmadim dua ettim hepinize biliyorsunuz ben de hep doguma gidenlerden dua isterdim cok onemliydi benim icin.
Rabbim en kisa zamanda size de nasip edicek Insallah. ne zor biliyorum beklemek ama sonunda kucaginizda olunca her sey unutuluyormus meger.
inanin hala soktayim inanamiyorum binlerce kez sukurler olsun.
biraz erken dogdugu icin daha yeni yeni gozunu aciyor oglum hafiften gaz sancilari basladi; genelde uslu simdilik haftasini doldurunca degisir diorlar.
bense genelde ya cok sinirliyim ya da cok alingan tuhaf bir haldeyim onemi yok tabii oglum iyi olduktan sonra.
hepinizi sevgiyle opuyorum.

selam fıstıklar uzun zamandır yeni girebiliyorum açar açmaz mutlu haberi aldım günüm doğum yapmışsın gözün aydın olsun Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin sanada bol bol sabır versin..
kızlar geçen hafta selinde bende hastaydık yavrum 2 gün ateşi hiç düşmedi zayıfladı şimdi yeni yeni toparlanıyoruz.artık 8buçuk aylık oldu çok rahat anne anneanne diyebiliyor emekleme blirtisi yok ama yürüteçle koşturuyor onun dışnda kaka sıkıntısı azalıyor.çok şükür pek sıkıntımız yok yaramazlıkları dışında..hepinizi çok özledim kocaman öpüyorum sizi

merhaba kizlar derincim sana malum olmus sen beni sordugun gece sancilarim basladi. 22 martta kavustum ogluma ucbucuk hafta erken geldi. ama cok sukur sorun yasamadik. 3100 dogdu. 2950ye dustu odemleri gidince. cok sukur iyiyiz birbirimize alismaya calisiyoruz. senacim sana email atip bildirmistim dogumu ama almadin sanirim.
kizlar dogumda acil sezeryana alinmama ragmen unutmadim dua ettim hepinize biliyorsunuz ben de hep doguma gidenlerden dua isterdim cok onemliydi benim icin.
Rabbim en kisa zamanda size de nasip edicek Insallah. ne zor biliyorum beklemek ama sonunda kucaginizda olunca her sey unutuluyormus meger.
biraz erken dogdugu icin daha yeni yeni gozunu aciyor oglum hafiften gaz sancilari basladi; genelde uslu simdilik haftasini doldurunca degisir diorlar.
bense genelde ya cok sinirliyim ya da cok alingan tuhaf bir haldeyim onemi yok tabii oglum iyi olduktan sonra.
:KK64::KK64::KK64:
günüm ya çok mutlu oldum allah bağışlasın yavrunu çok şükür hasretin bitti
allahım size bağışlasın hayırlı bir evlat olsun inşallah
seni öpüyorum bebişide kokluyorum
selam fıstıklar uzun zamandır yeni girebiliyorum açar açmaz mutlu haberi aldım günüm doğum yapmışsın gözün aydın olsun Rabbim uzun sağlıklı ömürler nasip etsin sanada bol bol sabır versin..
kızlar geçen hafta selinde bende hastaydık yavrum 2 gün ateşi hiç düşmedi zayıfladı şimdi yeni yeni toparlanıyoruz.artık 8buçuk aylık oldu çok rahat anne anneanne diyebiliyor emekleme blirtisi yok ama yürüteçle koşturuyor onun dışnda kaka sıkıntısı azalıyor.çok şükür pek sıkıntımız yok yaramazlıkları dışında..hepinizi çok özledim kocaman öpüyorum sizi
oyyy kıyamam ben selinime ya çok geçmiş olsun makbuşum şimdi daha yisiniz inşallah
allahım kolaylıklar versin size kuzuyuda senide çok çok öpüyorum :KK19:

canım günüm gözünaydın rabbim analı babalı büyütsün geçmişler olsun balım çok şükür yaa sag salim laldın bebişi kucagına...:nazar:evet galiba malum olmuş bana...hep aklımdaydın cnm inanki.yazamasamda...benim net bi var bi yok.şuanda da annemdeyim girip hemen yazayım dedim...ebrarımdan aldım mutlu haberini canım çok sevindim...duaların için Allahım binlerce kere razı olsun...darısı tüm arkadaslarım inşallah...:KK19:

diger tüm canım arkadaslarım...hepinizi çok öpüyorum..fazla kalamıyorum kimselerde yok zaten çok öptüm herpinizi,makbuşum,ebuşum,senam,gökçem,ceylanım dgier herkes Allaha emanet olun hoşçakalın sizi çokkk seviyorum ilk gözagrılarım benim:)):KK19:

oyy kuzuma kıyamam ben çok geçmiş olsun makbuşum benim.ikinizi de çok öpüyorum..dün de bi hal oldum çagrı atarken sana:))aldım ama mesajını..seni sefiyom gulüm benim mucukksss:KK19:

günüm gözün aydın canım saglıkla büyüt oglunu büyüdükçe dahada çok alışıyo insan çok şükür rabim bizi sevindirdi darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallahhh...
makbuşum çok geçmiş olsun canım benim allah şifa versin selinimizede sanada inşallah kaka sorununun geçmesinede çok sevindim canım
derinim bizde seni seviyoruz ilk göz agrısı arkadaşım inş sizlerde tez vakitte anne olursunuz rabbim sizleride sevindirir..
bende gökceyle ugraşıp duruyom evdeyim hep dışarı çıkılmıyo bikaç gündür havalar sogudu yagmur yagıp duruyo:KK43: gökce hanımın da gece uykusu bi düzene girmedi düzensiz uyumakda zor yaa neyse herkesi öppüyorum kib güzeller

:KK64::KK64::KK64:
günüm ya çok mutlu oldum allah bağışlasın yavrunu çok şükür hasretin bitti
allahım size bağışlasın hayırlı bir evlat olsun inşallah
seni öpüyorum bebişide kokluyorum

oyyy kıyamam ben selinime ya çok geçmiş olsun makbuşum şimdi daha yisiniz inşallah
allahım kolaylıklar versin size kuzuyuda senide çok çok öpüyorum :KK19:
sağol bitanem daha iyiyiz çok şükür..bizde seni çok öpüyoruz:KK54:
oyy kuzuma kıyamam ben çok geçmiş olsun makbuşum benim.ikinizi de çok öpüyorum..dün de bi hal oldum çagrı atarken sana:))aldım ama mesajını..seni sefiyom gulüm benim mucukksss:KK19:
sağol canım sen nasıl oldun atlatmışsındır inşallah valla senle çene yapmaktan dakika dayanmıyor 1200 dakikadan kala kala 60 dakikam kalmış:26:anca ayın 10unda arayabilirim seni..bende seni sfiyom balım şekerimm :KK23:
günüm gözün aydın canım saglıkla büyüt oglunu büyüdükçe dahada çok alışıyo insan çok şükür rabim bizi sevindirdi darısı bekleyen tüm arkadaşlarıma olsun inşallahhh...
makbuşum çok geçmiş olsun canım benim allah şifa versin selinimizede sanada inşallah kaka sorununun geçmesinede çok sevindim canım
derinim bizde seni seviyoruz ilk göz agrısı arkadaşım inş sizlerde tez vakitte anne olursunuz rabbim sizleride sevindirir..
bende gökceyle ugraşıp duruyom evdeyim hep dışarı çıkılmıyo bikaç gündür havalar sogudu yagmur yagıp duruyo:KK43: gökce hanımın da gece uykusu bi düzene girmedi düzensiz uyumakda zor yaa neyse herkesi öppüyorum kib güzeller
sağol tatlımm evet şimdilik iyi gidiyor kaka sorunumuz.burda da havalar hep yağmurlu evde de çok sıkılıyorum selinde alıştı gezmeye acık düzelsin havalar sokaktan eve girmicez :) gökçeninde uyku sorunu var demek valla ben 8buçuk aydır uykuyu unuttum dinleniceğime hep yorgun kalkıyorum bide bnim cadı üstünü açıyor ben örtüyorum o açıyor resmen inat bişey oldu başıma ne yapcam bilmiyorum..inşallah Rabbim bu tatlı yorgunlukları tüm isteyenlere yaşatır öpüyorum seni

fıstıklarım nasılsınız ozledım sızı cok valla mınık cadımdan hıc fırsatım yok sıteye gıremıyorum fazla herkes ıyı mı guzel haberler var mıı

fıstıklarım nasılsınız ozledım sızı cok valla mınık cadımdan hıc fırsatım yok sıteye gıremıyorum fazla herkes ıyı mı guzel haberler var mıı

canım bizde senin gibiyiz ya fazla gelemiyoruz sayfaya :) bebiş nasıl büyüdü mü bakalım benim kız çok şükür emekliyo geri geri :) maşallah diyim :) güzel haber olarak da gündogmadan arkadş dogum yaptı inş rabbim diger arkadaşlarada nasp eder
makbuş bacım benle senin halimiz perişan yaa benim kızda gece üstünü açıyo sonra ilk uyuttugumda aglayarak uyanıyo sonra onu yeniden uyutmaya çalışıyom gece durmadan üstü açılıyo .. gündüz gezdir beni diye gözümün içine bakıyo :KK53: netcez bacım bende bilmiyom büyüceklerde ne zaman ne zamannnnn :) rabbim bu güzelligi tüm arkadaşlarımızada nasip etsin inş
kızlar sizler nerdesiniz gelip bi haber verin bakayım sayfamıza ugramayanları kayganası yesin:KK9:

kizlar ben geldimmm digerki adresim kapandigi icin yeniden kayit oldum ben AGLAMA nasilsiniz yaa hepinizide burda cok özledim valla....

günüm allah anali babali büyütsün canimm nasil sevindim cok sükür oglusun iyiya gerisi bos...
derinim inss seninlede karsilasirda iki sohbet ederiz kizz.....
ebrarim kusumm senden naber inss iyisindir bacim....
gökcem seninle durmadan kaynatiyoz zatiii.....
esramm minik kusumuz nasil iyimi biraz....

ayyyy vallahi cok özledim sizleri yaaa bersuumda gelir inss fazla giremiyorum kizlar hepiniz gibi cocuk olunca dahada uzaklastim buralardan inss karsilasirizda biraz sohbet ederiz eski günlerdeki gibi....:KK76:

selam canlarım cumanız mübarek olsun Rabbim hepinizin gönlündekini nasip etsin..
bugün gecikmişte olsa kızımın mevlütü var ama ben sadece selini değil sizide hesaba katarak istedim.bugün hem selinim hmde sizler için okunacak dualar..hepinizi kocaman öpüyorum:KK54:

merhaba hanımlar ben yeni üye sayılırım daha önce açmıştım sayfamı ama o zaman düğün hazırlığı vs yoğunluktan zaman bulamadım:KK61: şimdi evlendim ve 5 ay 1 haftalık hamileyim :KK66:benim içinde dualarınızı bekliyorum

selam canlarım cumanız mübarek olsun Rabbim hepinizin gönlündekini nasip etsin..
bugün gecikmişte olsa kızımın mevlütü var ama ben sadece selini değil sizide hesaba katarak istedim.bugün hem selinim hmde sizler için okunacak dualar..hepinizi kocaman öpüyorum:KK54:

makbuşum msn de konuştuk zaten çok duygulandım allah razı olsun bacım
allahım kabul etsin mevlütünü selinime allahım hayırlı ömür nasip etsin benim için öp kuzumu .
dualarında unutmadığını biliyorum saol canım arkadaşım :KK19::KK19:

slm kızlar bende bikaç gündür gelemedim hafta sonu azcık araba ögrenmeye çalıştım da :)
makbuşum selinin mevliti hayırlı olsun bende memlekete gittigimde okutturucam inşş bende geciktim yaa
armicm tekrardan hoşgeldin canım aramıza

slm kızlar bende bikaç gündür gelemedim hafta sonu azcık araba ögrenmeye çalıştım da :)
makbuşum selinin mevliti hayırlı olsun bende memlekete gittigimde okutturucam inşş bende geciktim yaa
armicm tekrardan hoşgeldin canım aramıza

sendemi brütüs :KK1:allahım şimdiden kabul etsin cano :KK19:

kizlarr kimler var bakalim gökceemm sen online misin az konusalim kuzu seninlee kafam cookkk karisik yaaa bana akil verr ben face deyim oraya yaz tatlim ok... :18:

makbusum allah kabul etsin mevlidini bacim...

canım bizde senin gibiyiz ya fazla gelemiyoruz sayfaya :) bebiş nasıl büyüdü mü bakalım benim kız çok şükür emekliyo geri geri :) maşallah diyim :) güzel haber olarak da gündogmadan arkadş dogum yaptı inş rabbim diger arkadaşlarada nasp eder
makbuş bacım benle senin halimiz perişan yaa benim kızda gece üstünü açıyo sonra ilk uyuttugumda aglayarak uyanıyo sonra onu yeniden uyutmaya çalışıyom gece durmadan üstü açılıyo .. gündüz gezdir beni diye gözümün içine bakıyo :KK53: netcez bacım bende bilmiyom büyüceklerde ne zaman ne zamannnnn :) rabbim bu güzelligi tüm arkadaşlarımızada nasip etsin inş
kızlar sizler nerdesiniz gelip bi haber verin bakayım sayfamıza ugramayanları kayganası yesin:KK9:

benım kız da buyudu masallah herseye aklı erıyor artık :) baya baya anlasıyoruz cok sukur baba anne gel 3 kelıme soyluyor koltuga dayanıp ellerıyle kısa sure ayakta durabılıyor herseyden kasıkla yıyor bız ne yesek askıntı oluyor ıstıyor o da :KK1: gezmelere bayılıyor ustumuzu gıyınce hemen anlıyor dısarı cıkıyor sevınc cıglıkları atıp balık gıbı cırpınıyor ay ne guzellıkler ne guzellıkler :) Rabbıme sukurler olsun sukurler:KK17::KK16: benımkı daha emeklemıyor ama dr endıse etme her bebek emeklıycek dıye bısey yok kımısı hıc emeklemeden yuruyebılıyor daha erken dedı dur bakalım beklıyorum :) benımkı de acıyo ustunu basını gece uyurken bır de sureklı yanlara donup uyuyor bayılıyorum :nazar::emir_bebek:
merhaba hanımlar ben yeni üye sayılırım daha önce açmıştım sayfamı ama o zaman düğün hazırlığı vs yoğunluktan zaman bulamadım:KK61: şimdi evlendim ve 5 ay 1 haftalık hamileyim :KK66:benim içinde dualarınızı bekliyorum

hayırlı ugurlu olsun bebısın cnm allah kolay dogumlar nasıp etsın:21:

eltim valla benim kızın gazı bitmeden diş sıkıntısıda yaşarsak allah yardım etsin hala düzene girmedi bakalım onuda inş rahat geçirirz de dişleri çıkar :) senin oglan kaç aylık oldu ?
derinim ben hep ugramaya çalışıyomda kimseler olmuyo bacım rabbim sizleride en yakında anne yapsın inşallah sizlerde bebekten vakit bulamayın inşşşşş canım dualarım hep sizinle
makbuş da ugrayamıyo buraya bebekten canım kolay gelsin sanada
ebroşum sen nettin delüm
ceylanım okul naısl gidiyo kızın nasıl canım
boncugum sende ugra arada sırada yaa
nurunayndan haber yok oda iyidir inş
zeyncim seninde ogluş fırsat vermiyo galiba:KK9:
günümde nasıl acaba inş herşey yolundadır
bersum ogluş nasıl annelik nasıl gidiyo canım alıştınız mı birbirinize

canım benim oğluş 7,5 aylık oldu:nazar: aman bir yaramaz bir yaramaz sürekli ilgi bekliyor yaa

gün de doğum yapmış Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı diğer arkadaşların başına

günün birinde burdan birbirimize bebişlerimizin durmunu yazacağım günler hayal gibigelirdi çok şükür gördük bu günleri de...

olmayanlara da en kısa zamanda ver Allahım... Amin

X