"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar nasılsınız benimde arkadaş doğum yaptı geldim ona interneti var sizziçok özledim balkam ne yapıyonuz

beni soracak olursanız e
bende rahim filmii çektirdim tüpler açık tedaviye başlamadan önce filim çektilrt
eeeeeee hamiş başaka lim var güzel haber verin

hoşge lmişsin sevalim gündogmadan var hamile olan şimdilk inş darısı size olur canım

merhaba kizlar, umarim herkes iyidir. bu arada makberin yazilarini hic gormuyorum gelmiyor mu artik forma lakbus? erkekmis bebegimiz net bir sekilde bende gordum:)) Masallah ogluma:)) bilirsiniz hep bir kiz bebegi hayal ederdim ama oglan da kiz da farketmiyormus meger ogrenince. saglikla huzurla kavusmak nasip olur Insallah.

selam kızlar ay uzun süredir uğrayamıyorum selin dışındaki neden dedem geldi ingiltereden sürekli annemlere gidip geliyorum ev işi yemek falan derkende zamanım kalmıyor gelmeye..selinim en son kontrolünde 5500 kg olmuş boyuda 57 cm..tabi almıştır daha kilo..ama sebepsiz ağlamalarımız çok fazla nedendir bilmiyorum karnı tok altı temiz ama sürekli bi ağlama..kaka yapma sıkıntımız devam ediyor onun içinde çocuk cerrahına götürücem..kendimi anlatmama zaten gerek yok az çok tahmin ediyorsunuz bin parçaya bölünüyorum :)) bunlar yetmezmiş gibi kocişinde böbrek taşı çıktı 1 haftadır oda sancı çekiyor..geçmişten alıntı yapamadım kusuruma bakmayın selin hanım uyurken yazıyorum heran uyanabilir :))
sadece günümün yazısını gördüm.günüm oğluşun olucak demek çok sevindim Rabbim hayırlısıyla sonuna kadar gitmeyi nasip etsin inşallah sağ salim kucağınada alırsın..

hepinizi kocaman öpüyorum bana kızmayın emi selinim acık daha büyüsün daha sık gelicem inşallah..bu arada size son halimizi de ekliyim görün

ılk 6 ay bu zorluk sanırım ıns gecer yaa :) hadı bakalım ınsallah yenıyıla bebısınle gırersın canım guzel haberlerını duymayı dort gozle beklıyorumm
aa hayırlısı olsun canım evlat ıkısı de bır dedıgın gıbı
oooo selın hanım buyumus benımkıne gore abla olmus valla masallah canımm

günüm canım hayırlı olsun inşallah sağlıcakla gelsin canım oğlunn

makberim bizim kaka olayı 4 aylık olunca düzeldi çok şükür şimdilik bi sorunumuz yok ama hala ara ara gazımız oluyo maalesef(

gökçem pingu sizinkilerde büyüyo yavaş yavaş nasıl alışabildinizmi uykusuz gecelere

ebrarım derinim kızlar nasılsınız özledim sizleri kendiinize iyi bakın

ben de benim minnoşla uğraşıp duruyorum işte gözünün içine bakıyorum büyüsünde hemen ikinciyi yapmaya başlıym nasılsa zor oluyo anca tuttururum:))

ah ahhh ceylanım nerdeee dun yanlızdım ılk gnumzdu annem gıttı memlekete dun mahvoldum herseye yetısmeye calısmaktan sutum da 50 -60cc cıktı yorgunluktan mı aclıktan mı oldu bılmıyorum gece babasına verıverdım bırz uyuyup yenıgune enerjı toplıyım dıye mama hazırlamayı gosterdım esıme sabah 6ya kadar benı rhatsız etmedıler salonda durdular ben de yatak odasında uyudum 2.5dan 6ya kadar bu bıle dogumdan bu yana benım ıcın bı nımettı valla mutlu mesuttum bugun cadım fena bı uyumadımı uyumuyo kucakta ılgı ıstıyo

derinim inşallah bu ay güzel güzel yumoşların olur ve hemencecik bebişin gelir canım benimmmmm
cnm inşallah tabi de biliyosun klomen bende işe yaramıyo pek.hayırlısı inşallah sagol ceylanım.
beni soracak olursanız e
bende rahim filmii çektirdim tüpler açık tedaviye başlamadan önce filim çektilrt
eeeeeee hamiş başaka lim var güzel haber verin
ooo loçkamm cnm özledim vallaha yaa cnm bnm..keşke sık gelebilsen.çok öp
üyom kuzu senirahim filmin temiz çıkmış ayrıja çok sevindim loçkammmmmmmmm
oooyyyy oyyy MAAŞALLAH cnm benim.ogluş geliyo demek hayırlısıyla...Allahım sag salim kucaklamanı nasip etsin oglunu cnm günüm
anammm benim tosunuma bak sennn yer onu teyzesiiii aynı senn aynıııııııııııııııııııııııııı MAAŞALLAHHHH kuzuma yaaaa.seni çok özledim makbuşum.en yakın zamanda oraya çufçufluyoruz kankam
sagol pingumm inşallah canım...aslına bakarsan içimden bi ses hep 2010 bitmeden hamile kalacagımı söylüyodu ama iki ay kaldı bitmesine.yinede Allahtan ümit kesilmez tabi de,benimde dilegim 2010 da kalmak niyeyse.

sagol cnm kendi adıma iyi diyelim iyi olsun işte...biraz rahatsızım faranjit oldum sanırım.bi kere daha olmuştu ama böyle degil bu daha agır sanırım.öptüm seni görüşürüz.

ıstee bul yıl bıtmeden hamıs olursun yılbasında mınısın gobusunde senınlee olur temennılerımızzz ıns canmmmm

slm hanımlar
makbuşum kolay gelsin canım seni çok iyi anlıyorum sabah ne zaman oluyo akşam ne zaman oluyo farkında dfegilim aynaya bile bakmıyorum sadece tuvalete gidince aynada görüyom kendimi:)
ceylanım alıştım canım kokusuna sesine yüzüne alıştım ama uykusuzluk halsizlik var aslında kızım çok huysuzda degil maşallah ama galiba logusalıktan etkileniyorum bu günlerde gecicek de bakalım biraz zor oluyo işte :) ama rabbim herkese yaşatsın bu duyguyu
günüm hayırlı olsun canım maşallah ogluna saglıklakucagınada alırsın inş darısı diger arkadaşlara olur

selam hanımlar hepiniz iyisinizdir umarım
MAKBUŞUM YAA onun bal yanaklarına benim yerime öpücük kondururmusun maşallah selinime kocaman olmuş teyzesi yesin onu .buarada çok geçmiş olsun inşallah daha iyidir eşin .canım sanada kolaylıklar diliyorum çok öptüm seni ve selinimi
GÜNÜM canım arkadaşım maşallah demek oğluşun olcak yanıldık ya geçen turkuazla konuşmuştuk ikimizde kız hissediyoruz dedik ama değilmiş sağlıkla gelsinde kız erkek farketmez .çok öpüyorum seni bitanem .ayrıca diğer tarafada yazmışsın çok mutlu oldum
CEYLANIM minişin büyümüş ya maşallah demek ikinciyi bilem düşünüyosun hadi hayırlısı canım allahımm gönlüne göre versin .çok öptüm seni bende iyiyim canım saol.
SENAM nasılsın canım herzaman kalbimde ve duamdasın herşey güzel gönlünce olucak inşallah
PİNGU canım demek miniş yoruyo seni allahım sağlık sıhhat versinde geçicek bugünlerde .allahım kolaylık versin canım
GÖKCEM nasılsın datlum minik gökce nasıl yoruyomu annesini bakıyım öp benim için kuzuyu
SEVALİM senle dün bol bol konuştuk zaten çok öpüyorum özlemiştim iyi oldu karşılaşmamız
DERİNİM geçmiş olsun canom buseferde faranjit oldun demek kıyamam buara hastalık peşimizi bırakmadıki (
SEMOŞUM hiç uğruyamıyosun canım ikizler çok yoruyo galiba senide minişleride öptüm

canım arkadaşlarım hepinizi çok öpüyorum beni soracak olursanız aynıyım şuanda adet düzenleyici kullanıyorum bakalım ne olcak sonuç

hepiniz sağolun kızlar..zaman hızlı geçiyor doğan büyüyor işte..bu saatte gelmezdim normalde ama size haber veriyim dedim kızım diş çıkarıyor..farkındayım çok erken ama az önceye kadar acayip şekilde ağlıyordu.hoş günlerdir öyle zaten salya akıtması ellerini yemesi ben söyledikçe herkes erken dedi damaklarına baktım bembeyaz bi noktacık var.yarın doktora götürücem dilerim çabuk atlatır..hepinize iyi geceler öpüyorum sizi

canım sen naabtın devit olayını gorustunmu doktorunla merak ettım
sagol hayatım bıran once duzene gırsek daha ne ısterım ıns senın bu dertlerını de dınlerızz

ooo masallah selıncıgıne canım yarın dr dan sonra bıze de haber ver nedır n degıldır merak ederım ben

selam kızlar kızımı doktora götürdüm tahminim doğruymuş selinim diş çıkarıyomuş doktor bu zamanda daha erken ama nadiren görülebiliyor dedi.henüz kabarcık yapmış 2 haftaya kadar patlar dedi anlayacağınız ağlama krizlerimiz diş acısındanmış jel ve ağrı kesici fitil verdi..sizlerede haber veriyim dedim..öpüldünüz hepiniz

makberimm demek diş çıkarıyomuş ha dün de konuşmuştuk üstüne denk geldi inşallah kolay atlatır canım bu dönemi:) darısı bize bizdede aynı sıkıntı var inşallah ateşsiz çok ağrı olmadan atlatırlar cnmmm

ıstee bul yıl bıtmeden hamıs olursun yılbasında mınısın gobusunde senınlee olur temennılerımızzz ıns canmmmm
inşallah cnm benim sagoll:)
evet bitanem yaa sorma..sesimi duysan kalınlaştı bide az çıkıyo hızlı konuşamıyom acaip bişey yani...

cnm benimmm teyzesnini gülü..onun o resmini alır parça pinçik yaparr yer biiiitiririm bennnnnnn dişçiklerini de yirim heryerini yerimmmm cingözz gibi ya anası kılıklı:)))hadi hayırlısı cnm kızında senin gibi dişli hatun olcek

ya ben makbuşun kızını babasına benzettim aslında ikide sarısınlar kızda sarısın ama çok tatlı olmuş yaa büyüdükçe fıstık

merhaba arkadaşlar.hamilelik yaşan ve hamile olanlar lütfen cevap yazın.Adetime 5 gün var.12 gün önce bende ara ara kasık ve gögüs ağrısı olmaya başladı.meme uçları çok acıyo.özellikle bir iş yaptığımda ve anı hareket ettiğimde sanki kasıklarım çekiliyo.ve son 1haftadır ağzım çok acı ve dilim sarımsı yeşilimsi bir renkte.ara ara tansiyonum düşüyo.bunlar hamileliğin belirtisi olabilir mi?böyle şeyler yaşayan oldu mu?yaşayan duyan cevap yazsın lütfen!!!!!!

canım ben hiç belirti yaşamadan hamile kalmıştım ama yazdıkların hamilelik belirtisi gögüs agrısı kasık agrısı inş hamilesindir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…