derinim allah büyüktür bacım rabbm ol demiştir inşallah gelir yegenimiz inşş
slm kızlar herkes iyi inş derinim hadi inş bu ay tutar dualarım senle cnm rabbim yüzünü güldürsün .ya kızlar bişey sorcam benim bu enfeksiyon geçmiyo içtiğim ilaca eczane sistik ilacı bu dedi ama doktorum bişey demiyo nette bakıyorum bu enfeksiyonlar erken doğuma sebep oluyomuş bilgisi olan varmı
slm kızlar herkes iyi inş derinim hadi inş bu ay tutar dualarım senle cnm rabbim yüzünü güldürsün .ya kızlar bişey sorcam benim bu enfeksiyon geçmiyo içtiğim ilaca eczane sistik ilacı bu dedi ama doktorum bişey demiyo nette bakıyorum bu enfeksiyonlar erken doğuma sebep oluyomuş bilgisi olan varmı
asuman slm cnm,bnm kuzenimde de aynı problem vardı hastanede doktorlar serum verdi,erken doğum riski olduğu için daha sonra kuzenimin açılması oldu ve doğum yaptı ama daha 6 ayına yeni girmişti,şimdi bebeğimiz çok şükür iyi
sen istersen doktorunla bi konuşta sana hastanede serum versinler onun etkisi daha hızlıymış
geçmiş olsun,bebişini zamanında sağlıcakla kucağına al inşaallah,bu arada doktorun eğer gerek görmezse başka bi doktora daha görünmeni tavsiye ederim