"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

bende de hc oyle klasık belırtıler yoktu sadece regl zamanımdan 12 gun once leke geldı akıntıyla karısık o kadar sonra gunum gectı ama adet olucakmısım gıbı kasık agrısı vardı baska da hıcbıse yoktu

selam canlarımmmmmmm:KK54:

ne o kimseler gelmemiş napıyosunuz bakim:KK19:

kıslar ben takip için doktora gittim cuma günü...yumurtam sagda oluşmuş 1 tanecik.22 mm olmuş..çatlamış dedi doktor..çatlamış görüntüsü var kenarları düz degil dedi..o zaman çatlıyo demektir dedi...neyse prengly vurmucam dedi gerek yok...kendi çatlıyo zaten...
bu günleri degerlendirin dedi...biliyo musunuzu ben daha öncede 2 defa kullandım klomen geçen yıllarda ama,bu sefer oldugu gibi hiç üstüne düşmedim..çalışmalar ard arda devam ediyo bezdik artık:KK60: digerlerinde 36 saattekini uyguluyoduk sonra çalışmıyodum hiç..ama bu sefer farklı oldu..inşallah bişeyler olmuştur fazla ümidim yok ama belli olmaz demi:KK31:

slm kızlar herkes iyi inş derinim hadi inş bu ay tutar dualarım senle cnm rabbim yüzünü güldürsün .ya kızlar bişey sorcam benim bu enfeksiyon geçmiyo içtiğim ilaca eczane sistik ilacı bu dedi ama doktorum bişey demiyo nette bakıyorum bu enfeksiyonlar erken doğuma sebep oluyomuş bilgisi olan varmı

slm kızlar herkes iyi inş derinim hadi inş bu ay tutar dualarım senle cnm rabbim yüzünü güldürsün .ya kızlar bişey sorcam benim bu enfeksiyon geçmiyo içtiğim ilaca eczane sistik ilacı bu dedi ama doktorum bişey demiyo nette bakıyorum bu enfeksiyonlar erken doğuma sebep oluyomuş bilgisi olan varmı

selam gülüm nasılsın..sagol inşallah bu ay olmuştur :KK48:
valla ben enfeksiyon işlerinden anlamıyom bi bilgim yok cnm...aklına öyle şeyler getirme ya doktorun bişey demiyosa evham yapma bence...

derinim uykusuz gecelere tam gaz bazen ik i gece uyuyo bazen iiki gece uyumuyo napıcaz şaşırdık bizde üç ayı dolsun die beklypz
bugüde kuzumu kalça kemigi röntgenine götürdük çok şükür sorun yok
asumancım ben iltihap vardı antibiotik kullandım ama enfeksiyon da neler kullanılır bilmiyom istersen tekrardan tahll,i yaptır canım çok geçmiş olsun

derinim maaşallah yumuşuna canımm inşallah bebiş olarak kucağına alırsın onu öpüyorum çokkkkk

özgülümm bizimki 5buçuk ayına geldi uykusuzluk bizdede deavam ediyo bakalım inşallah büyüdükçe düzelir

asumancım inşallah önemli deildir sen kontrollerini aksatma yinede .aklına da kötü şeyler getirme drun mutlaka bi çözüm bulacaktır

inş dediğiniz gibi olur kızlar ama 3 kutu farklı zamanlarda ilaçlar kullandırttı banamısın demiyo 15 gün önce falan çocuk bu ay doğarsa zor yaşar ama bir ay sonra doğarsa yaşar dedi sanki erken alcak öyle bi niyeti var gibi geldi bana o yüzden korkuyorum enfeksiyon ciddi boyutta demişti çocuğa geçebilirmiş iş yerinden iznini falanda ayarla dedi zaten iznim yok doğurup hemen işe döncem allah yardımcım olsun inş hayırlısı neyse onu yaşayım

asuman slm cnm,bnm kuzenimde de aynı problem vardı hastanede doktorlar serum verdi,erken doğum riski olduğu için daha sonra kuzenimin açılması oldu ve doğum yaptı ama daha 6 ayına yeni girmişti,şimdi bebeğimiz çok şükür iyi
sen istersen doktorunla bi konuşta sana hastanede serum versinler onun etkisi daha hızlıymış
geçmiş olsun,bebişini zamanında sağlıcakla kucağına al inşaallah,bu arada doktorun eğer gerek görmezse başka bi doktora daha görünmeni tavsiye ederim

kızlar merhaba.ben de bayadır bağlanamıyordum.bende son haftalardayım .doğumu bekliyorum.kramplar beni mahvetti.inşallah sağlıklı sıhhatli doğum yaparım.

asuman slm cnm,bnm kuzenimde de aynı problem vardı hastanede doktorlar serum verdi,erken doğum riski olduğu için daha sonra kuzenimin açılması oldu ve doğum yaptı ama daha 6 ayına yeni girmişti,şimdi bebeğimiz çok şükür iyi
sen istersen doktorunla bi konuşta sana hastanede serum versinler onun etkisi daha hızlıymış
geçmiş olsun,bebişini zamanında sağlıcakla kucağına al inşaallah,bu arada doktorun eğer gerek görmezse başka bi doktora daha görünmeni tavsiye ederim

cnm çok saol beni aydınlattığın için cuma tekrar kontrolüm var bu akşam aradım cuma bide alttan bakalım dedi bi kaç kişiye daha sordum onlarda erken doğum gibi görünüyo bebeğe geçebilir dediler inş bişey olmaz cuma eğer yok bişey önemli deil derse yine başka doktora devam etcem şu an 29 haftam bitti ve bu olayı 3 aydır yaşıyorum bide verdiği ilaçlar o kadar şişirdiki beni bi sabah kalktım normal kilomdan 10 kilo fazla çıktım şoka girdim resmen tuvalete bile eşim sürükleyerek götürdü kas katı kesildim inş sağlıkla gelir tekrar tşk ederim cnm çok saol

slm kızlar nasılsınız bugün kontrole gittim herşey yolunda bebek gayet güzel gidiyo dedi enfeksiyon için akıntında koku olması falan sorun deil eğer idrar yaparken yanman yoksa önlem alıncak bi durum yok olsaydı hastaneye yatırcaktım dedi 29 hafta bebek 1300 gr olmuş hiç bi sorun yok dedi yinede başka bi doktora görünsemmi karar veremedim hayırlısı artık

asuman allah şifanı versin cnm inşallah sağlıcakla kucakla meleğinii

kızlar nasılsınız ben pek giremiyorum yaramaz kızım fırsat vermiyor pek öpüyorum hepinizii

X