"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

asumancım senin için çok sevindim canım aklına takılan bişey varsa git derim başka dr a kafanda soru kalmasın yavrun için herşey canım
ceylanım bende senin gibi kızla ugraşıp duruyom sanada kolay gelsin senin izin bitmedi mi canım nezaman okula başlıyon

saol gökçecim inş hayırlısı olur başka doktorlada konuştum tekrar herşey yolunda gidiyo maşallah erken gelme durumu yok dediler çok şükür

selam kızlarr

gökçem bayramdan sonra başlıyorum artık canımmmm kızını öp yerime:)

merhaba kizlar hepinize simdiden iyi bayramlar diliyorum, umarim herkes iyidir makbusum selinimiz kirbikere MAsalalh nasil guzel bir kiz boyle
bende cok sukur iyiyim arada agrilarim oluyor 18 haftaya geldik cok sukur bir bu kadar daha gecse saglikla Insallah.
hepnizi opuyorum.

günümm maşallah canım,inşaallah sağlıkla geçecek o günlerde bi bakıcaksın oğluşuna kavuşmuşsun :)
hepinize şimdiden iyi bayramlar diliyorumm

bende herkesin bayramını kutlamıştım hepinize tek tek yazmıştım malesef silinmiş
hepinizi öpüyorum canım arkadaşlarım

slm kızlar bende tüp bebekler 5 aylık hmaileyim elhamdülilallah... karnımın sağ tarafı nefes alıp verdikce batıyor yaaa nedenini bilen yada böle olan varmı???

cogul gebelık galıba canım
bebekler kaburgalara baskı yapıyolardır ondan oluyo acır bıraz ama sorun degıldır merak etme

selam kızlar farkındayım uzun zamandır uğrayamıyorum..selin hanımın nazlarıyla uğraşıyorum.dün doktora gittik bu 23 günde sadece 100 gram almış canım çok sıkıldı acaba sütmmü azaldı doktor 1 hafta sonra yeniden getir kilosu artmadıysa ek gıdalara geçelim dedi..ayrıca aşı olduk onunda acısıyla çok nazlandı bebeğim..hepinizi çok özledim kızım büyüsede biran önce tekrar bol bol muhabbet edebilsek.hepinizi kocaman öpüyorum

slm makbuşum üzülme inş kızın kilo almıştır ek gıdaya gec bencede ben sütüm az geliyo die mamada veriorum kızıma ama öle ahım şahım kilo almıyo yapısı öyle galiba bende fazla takmıorum:44: napıyım takınca sütüm kesilir die korkuyom bol bol yemek yiyom su az içiyo m tam tersini yapıyom bu aralar kilo veremiycem yaaa amannnnnnnnn yiyelim gitsin üç ünlük dünyaaa

güünüm sanda maşallah canım in saglıka gelir bebegin
darısıda sena nın başına olsun inşallahhhhhh

delü güldürdün beni :)) benimki ilk 3 ay güzel kilo aldı ama bu ay çok ağladı diş acısından ve aşırı kustu elleri hep ağzında kendini kusturuyo..bende tam tersi aşırı su içiyorum yemek aklıma gelirse yiyorum.neyse hale bir hafta geçsinde başlarız artık ek gıdaya

hayırlısı olsun canım inşşşş
yarın sınavım var ve gerginim kızlarrr allah ım iyi bi puan alsam keşke kocişin dilinede düşmesem dua edin bana iyi gecsin sınavım kafam bu kızınkki gibi çalışsın başarayımmmmmmm:86:

makberim inşallah kızın güzel kilo almıştır cnmm

gökçem cnmm sınavda başarılar bende yarın sınavda görevliyim okula başlar başlamaz görev vermişler

derinim sen nasılsın cnm göremedim epeydir seni gerçi bende pek giremiyorum o da var tabii

ebrarım canımm özledim seni dee

selam kızlar uzun bi aradan sonra tekrar yazıyorum bi ara geçen haftalarda girdim ama sayfa bakımdaydı
gerçi bende internete fazla girmiyorum eşim kızıyo sadece haftasonları zaten dizilerdende fırsat bulamıyorum neyse umarım hepiniz iyisinizdir biz eşimle tüp bebek yapmaya karar verdik sağlık kurulu raporu alıcaz inşallah geçen hafta rahim filmi çekildim çektirmeden önce çok korktum ama allaha şükür korkulacak bişey yokmuş,ağrım oldu tabii ama korktuğum kadar değil neyse hepinizi öpüyorum hepiniz allaha emanet olun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…