"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kizlar bir de benim rahimde hep bir sizi oluyor gerilme gb ilk uc ay rahim genisliyor die dusundum hep, ovulasyon zamanlari da olurdu. ama hala oyle bu rahim her gun mu genisliyorki her gun sizi oluyor hem de bazen defalarca. doktora soruyorum normaldir vs dior ama yabanci dilde cok sorgulamiyorum bende o da sanki( lutfen bir seyler yazin sizlerde nasildi??

Son düzenleme:
ya o konuşsun pek takmıyorum eşimin tarafını kendi aileme karşı oluyo nedense akrabalarım filan sorunca ne diycegimi şaşırıyorum valla.takdiri ilahi gerçi herşeyin zamnı var elimde olan bişey deil bide bunu şu insanlar anlasa sormasalar ii olur...biber gazı alıcam en sonunda bidaha sorana bir pıııst sıkcam tekrar takrar soruyolar ya.

ya kızlar nekadar hayırlı bir topikmiş burası maşallah herkezlerde hamile...inşallah banada uğurlu gelir hepinizin bebeklerini rabbim sizlere bağışlasın inşallah hayırlı evlatlardan etsin...maşallah bebiklerinize...

selam kızlar

gün bu tür ağrılar olabiliyormuşş canım ama bende olmamıştı ben hamileliğimin başından sonuna kadar bel ağrısı çekmiştim herkes farklı bakalım diğer kızlar bişiyler yazar belki bu konuda ama o tür ağrılar normal die biliyorum canımm

hevukcum inşallah sende yakında yaşarsın canım bu mutluluğu evet topicte çoğumuzun ya bebeği var ya hamile ve bekleyen arkadaşlarımızda var ama biz burda çoğumuz hep uzun süre bekleyerek hamile kaldık inşallah sen daha fazla beklemeden hamile kalırsın canımm insanların dediklerine de çok takılmamaya çalış çok sinir bouzcu oluyo çünkü onları taktıkça

derinim canım ya ben pek anlamıyorum bu işlerden ama drun ne diyorsa dediği yoldan git canım hakkında hayırlısı inşallah

slmmm
hevukcum inş darısıda sana ve bekeleyen arakdaşlarıma olur sabır ve bol dua canım..
günüm ii olmanıza çok sevindim rabbim salgıkla kavuşmanı nasip etsin inş rahimde benimde olurdu bikaç gün zonklama gibi ama hergün olmazdı hani normal die biliyorum ben bide çok aşırı olursa idrar tahlili ver belki iltihap olur korkutmayımda seni canım ondanda olabilir üşütmemeye çalış kendini ayagından çorap eksik etme kib kafanı takma sters yapma canım

selam kızlar,
günümm maşallah 15haftalık olmuşsunuz,Allah nazarlardan saklasın,sanırım iki haftaya kalmaz cinsiyetini öğrenirsin cnm...
senam cnm nasılsın,beni belki hatırlamazsın cnm ama sana bişe dicem sen tüm tetkiklerini yaptırdıktan sonra preseed diye bi jel var ya onu denesene cnm doğal yoldan olur belki Allah'ın izniyle de sağlıcakla kucağına alırsın cnm
makbercim sende pek girmiyorsun sanırım,selin naz'ımız yoruyor mu seni?
hevuk cnm 4-5 ay önce kuzenimin nişanı vardı orda bnm akrabalarımdan biri bana dedi ki sen niye yapmıyorsun bebek,olmuyor mu yoksa kısır mısın? sempatiksalakcinni sen olsan bu lafa ne derdin şok oldum ne diceğimi şaşırdım o an,sonra bende he ben kısırım olmuyor dedim güldüm geçtim,ama bnm halimi düşün o an bir de,neyse iyi pazarlar hepinize...

canım üstte yazdım ben.benim kaynanam kısır diyo oran herkese gelinim kısır onun için kısırmısın die sormuyo eşimin akrabaları heryerde çocuk bugün eşimle adapazarına gittik arkadaşları var orda.eşimi gören hemen arabanın içine bakıyo hani bebegin nerde diye soruyolar yok diyo hala nerde getirmedinizmi filan kafayı yemişler yavvv.şiddet uyguluycam artık ben düşünmüyorum erken diyorum neyin var peki neden olmuyo derin bi nefes anlatıyorum yoksa çok ısrarcı herkes....alsanaalsanasmile

amin inşallah canım tez zamnda nasip eder RABBİM çok acı bişeymiş ya evlenirken 3 sene yapmıycam diyordum annemin üst katında oturuyordu abimler çocukları akşama kadar bizdeydi nasıl bunalmıştım 1 ay geçti hemen çocuk istedim...yaa öyle dedim şimdide hasret kaldım... boshayallersmile

canim sen neler yapiyorsun?
kizlar guzel dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. su rahimdeki sizi icin bir baslik acip sorayim bakiim.

Rabbim sabır versin cnm ne diyim inş kısa zamanda bebişin gelir
canim sen neler yapiyorsun?
kizlar guzel dilekleriniz icin hepinize cok tesekkur ederim. su rahimdeki sizi icin bir baslik acip sorayim bakiim.

sağol cnm bildiğin gibi hala bi değişklik yok malesef
bebiş büyüdüğü için olmuyor mu sızı falan doktorunu arayıp sorsana cnm

slm
pingucum ben iyiyim canım bebişle ugraşıp duruyoruz :) sen nasılsın canım bide sen de vit başladınmı bebegin başı için olan benim dr bişey demedi

selam kızlar.ben iki defa farklı markalarla test yaptım.ikisinde de silik çizgi çıktı.ben hala inanamıyorum hamilemiyim?adet günüm dündü.biraz daha geçsin kan testi yaptırcam.inşallah hamileyimdir:)

slm
pingucum ben iyiyim canım bebişle ugraşıp duruyoruz :) sen nasılsın canım bide sen de vit başladınmı bebegin başı için olan benim dr bişey demedi

ben de aynı canım fındıgımla ugrasıyorum azcık cadıyızz
ben 2haftalık oldugu gunden berı verıyorum devıt ı sen bı tel ac sor dr un unutmus olabılır canım gecıkme bence :ecrin_bebek:

canım sevindim yüksek çıkmamış şükür..dikkat et yediklerine.doktorun dediklerine uy cnm..saglıkla gelsin oglun inşallah asuşumŞeniz
canım ..evet benim rapor..rapor dedigim bu sitede doktora uterus bicornis oldugumu yazdım yorum istedim bunu yazmış işte...bicornis ile septum karıştırılıyormuş genelde..septum(perde) da olabilir demiş yani..kendi doktorumda öyle bi ihtimali demedi hiç.bazı yerlerde okuyorum rahim filminde çıkarmış perde olup olmadıgı..napacagımı şaşırdım.çok arastırmakta iyi degil ya..bide gittim sitenin birinde septum ameliyatını izledim ıy çok fenaaa((
sen nasılsın cnm benim...bak seninde degişik bişey çıkmış ortaya.daha önce nasıl anlaşılmadı ki bu...kalp şeklinde oldugunu da bilmiyodum cnm..küçük bi bozukluksa sorun olacagını sanmıyorum..histeroskopiyi ne zaman olucan canım sen?
ay korkuyom çok cano yaa(hayırlısı inşallah bilmiyom doktora bi gideyimde ne dicek bakalım.
canım günüm benim..hiç stres olma Allahın izinyle saglıklı gelecek bebişin cnm.
ben msn pek açmıyom tatlım..
öyle yapıcam tatlım ya..salı günü doktora gidicem yumoş kontrolü var..klomen içiyom ne işe yarıcaksa..tutturdu teşhis amaçlı çift doz içicen diye..bakalım nolcak..
ben de aynı canım fındıgımla ugrasıyorum azcık cadıyızz
ben 2haftalık oldugu gunden berı verıyorum devıt ı sen bı tel ac sor dr un unutmus olabılır canım gecıkme bence :ecrin_bebek:

pinguşşş cnm nasılsın..kızın nasıl çok öpüyom ikinizide cnm..Şeniz

derinim korkma canım böyle devam etmek seni daha çok yıpratır bi yaptırdınmı kafanda rahat edice k cnım yaa
pingucum allah kolaylık versin sanada canım a bi zaman oluyoki sinirleniyom bi oluyoki uyurken bile nasıl beni sevindiriyo mutlu oluyom onu izlemekten ayy her halleri ayrı yaa dün gece aramızda uyudu sabaha kadar gıkı çıkmadı artık bundan sonra kucagımızda mı yatırsam ne:)

cook ıyıyız tatlım sukurler olsun büyüme sancıları cekıyoruz daha tam duzen kuramadık ne zaman uyku ne zaman mama bellı degıl buda halıyle cok yoruyor ınsanı olsun deger aklinialirimsmile sen nasılsın ne var ne yok gebelıgın son zor donemlerı dogum gelen gıden derken sızlerden hıc haberım yok olumunekankayizsmile
aynenn bazen aglayıp susmayınca cıledencıkıyorum kendı kendıme sabır allahım sabır dıyorum sempatiksalakcinni
uyurlarken melek gıbıler zaten ızlemeye doyum olmuyorr kaydirigubbakcemile3

haklısın canım benim ya ama korkuyom işte napam..bu bende rahim filmi efsanem gibi gider böyle sonunda kuzu kuzu çektiririm merak etme..ama kıs ne dicem..filme bakıyom da hiç nette gördügüm perdeli rahim filmlerine benzemiyo.sadece üst kısımda hafif çöküklük var o kadar..filmi çekende öyle demişti zaten hafif şekil bozuklugu diye...o yüzden hafif boynuzlu gibi durdugundan bicornis yazmıştır bence...perde yoktur diye düşünmeye başladım o örneklere baktıgımdan beri..perde olanlarınki çok aşagı dogru iniyo ortası yaa.
bu arada senin bebiş aranızda uyudu demek cnm yaaa nasıl tatlıdır nasıl mis kokuyodur cnm benim...makbuşunkinin sesini duyuyom telde kısss yiyesim geliyo agucuk yapıyo yaaaa

cnm yaaa yoruşluyosundur mutlaka ama hele bi yaz gelsin annesi kızçenle dolaşmaya bi çıkın bak yorgunluk kalıyomu:))bedne çocuk dogurmuş gibi konuşuyom ama biliyom yani..yegenlerimi çok seviyorum anne gibi seviyom yaa canlarım benim..bende iyiyim pingum ne olsun...klomenin yarın son günü.doktorun ısrarıyla içiyorum bu ay..daha dogrusu bikaç aydır ısrarla iç diyodu atladım hep.yok tatildi falan derken...ama bu ay ben aradım doktoru iç dedi..bittikten 3 gün sonrada gel dedi bakalım nolcak...

derinim inşallah bu ay güzel güzel yumoşların olur ve hemencecik bebişin gelir canım benimmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…