- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
evet cnm yuruyerek kalktım dogum masasından odaya olumunekankayizsmile her acı gectı sonrası cok rahat oluyormus gercekten normal dogumun :ecrin_bebekperım de koklarım da teyzesi fındıgımı senın yerıne de opuyorumnanaktan
bebişle aramız gunden gune daha ıyıye gıdıyo gıbı canım alısıyoruz yavas yavas bırbırımıze huylarımız suylarımızı ogrenıyoruz cok sukur :Saruboceq:
senın aran nasıl nasıl gıdıyo annelıkaklinialirimsmile
canım analık zor imiş yaaa lülülülülülü gece beni tefe koyuyo bebegim aslında çok aglamıyo ama uyumuyoda biraz zor olcak ama alışcaz bizde senin fıstıgı benim yerimede öp annesi kokla mis kokuluyu rabbm tüm isteyenlere nasip et inşş
kızlar dogum hikayem yazdım okumak isterseniz linki veriyom http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15759576&posted=1#post15759576
evet gercekten zor ısmıs ama taatlılıgı da tartısılmaz opuyorumnanaktan alısıcaz artık canım napalımkaydirigubbakcemile3canım analık zor imiş yaaa lülülülülülü gece beni tefe koyuyo bebegim aslında çok aglamıyo ama uyumuyoda biraz zor olcak ama alışcaz bizde senin fıstıgı benim yerimede öp annesi kokla mis kokuluyu rabbm tüm isteyenlere nasip et inşş
kızlar dogum hikayem yazdım okumak isterseniz linki veriyom http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15759576&posted=1#post15759576
cok gecmıs olsun tatlım aman dıkkat et atlatırsın gebelıgı snuna kadar saglıklıca ıns :1ninca:slm kızlar nasılsınız inş herkes iyidir benim bugün şeker yüklemem yapıldı ciddi boyutta idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve şekerim 186 çıktı yarın 3 kez tekrar yükleme yapılcak şekere değilde enfeksiyona çok takıldık doktor erken alabiliriz dedi moralim çok bozuldu inş antibiyotik işe yarar bebeğime geçmez
rabbım nasıp etsın ıns sana da canımmm Şenizmaşallah bir sürü bebişle doldu burası allah hepsini esirgesin...birgün bana tatmayı nasip etsin inşallah...yine çok duygulandım gözyaşlarım sel yine........hepinizi tebrik ederim kızlar...zeyncim senle aramızda 1 hafta vardı...ne güzel maşallah size...senin de az kalmış...allah seni de bir solukta kurtarsın....tanımayan varsa ben sena...
senamm canımm..yazdıklarını okuyunca benimde gözlerim doldu kuşum..ne günlerimiz geçti birlikte buralarda..inşallah bizde birgün anne olucaz tatlım ben inanıyorum seni çokkkkk seviyoruz canımnazarım resminize bayılıyorum....bundan daha güzel bir tablo olamaz...hepinizin bebeğini bebek kokusundan öpüyorum....bana da dua edin birgün ben de kavuşayım artık...nekadar umutsuz olsam da...cesaretim kalmasa da...hala iliklerime kadar anne olmak istiyorum...yavrularımın sadec hayali var gözümde...birgün hayalimde değil kucağımda görürüm inşallah...inşallah rabbim birgün nasip eder...hiç vazgeçmicem...hiç...
asuşum geçmiş olsun cnm yüksek çıkmış demek...off ya inşallah erken alma durumu olmaz..Allahım yardımcın olsun cnm.slm kızlar nasılsınız inş herkes iyidir benim bugün şeker yüklemem yapıldı ciddi boyutta idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve şekerim 186 çıktı yarın 3 kez tekrar yükleme yapılcak şekere değilde enfeksiyona çok takıldık doktor erken alabiliriz dedi moralim çok bozuldu inş antibiyotik işe yarar bebeğime geçmez
ah cnm üzülme lütfen..çok daha uzun seneler bebek bekleyenleri düşünüp teselli olalım bence...inşallah Allahım çok bekletmez canım.MERHABA kızlar benimde bebişim olmuyor ve ben depresyona girmeye başladım artık hiç olmıycak gibi geliyo..sizlerin arasında tüpleri tıkalı olup hamile olanlar varmı..lütfen dikkate alım benimde birilerine ihtiyacım var dışardaki insanlara söylemiyorum hep güçlü grünmeye çalışıyorum ama içten içe yiyo beni bu bebek hasreti 47 kiloyo düştüm uyuyamıyorum bile...2.5 sene oldu doktorlarda bişey demiyo tedavi ediyim şu tadaviyi uygulayım filan die tüp bebek merkezide pek umursamadı eşim karşı tüp bebeğe gerçi...eşim bebek severken hep kendimi ona karşı çok mahçup hissediyorum(( varsa tüpleri tıkalı olup hamile olan bi ışık olcak benim için...fisfisfis
canım bende özledim..toplu muhabbet edebilsek bigün ne iyi olur.asuman geömiş olsun canımmm
hevuk rabbim anne olmak isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu bende çok bekleyenlerdenimm insanın umutlarının tükendiği anda geliyor bu meleklerr rabbim sizlere de nasip etsinn
senam sende gelmişsin hoşgeldin canımmm inşallah yakında meleklerin sana da merhaba der ve sağlıcakla kucaklarsın yavrunu canımm
gökçemm canım okudum doğum hikayeni canımm sende benim gibi rahat doğum geçirenlerden olmuşsun ne güzelllll allahım uzun ömürler versinn
ebrarımmm kızım seni öpüyomuş öle dediiii:)))
makberim selin hanım elini ayaını bağladı dimiiii:))))
derinim kuşumm özledim canım seniiiii
bersum senin nasıl gidiyor canım yolu yarıladın sende hadi bakalımm:)))
boncuğummm kızın nasıl canım öpüyorum yanaklarındann
günümm sende uğramamışsın bacımm nasıl gidiyor gel anlat arada be yaaa:))
kızlar öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınnnn
hevukcum sen insanların laflarına aldırış etme bende çok stres yaşadım o konuda aa neden olmuyo ne zaman yapıcaksınız tedavi olmadınız m ı die sorular hep aynı sen kendini düşün sadece bi dr la kaalma bikaç dr la görüş hakkında hayırlısı olsn inş
teşekkür ederim Ceylan cım inşallah nasip eder rabbim bana ve tüm isteyenlere..diger arkadaşım Gökçe ydi sanırım benimde tek tüpüm kapalı diğeri yapışık...ama doktor sadece tanı amaçlı olucagını söyledi laporoskopinin tedavi amaçlı olmuyormuş bütün umutlarımı kırdılar....tüp bebek merkezine direk gönderdi tedavi şansı yok mu ki hiç acaba evlendiğimden beri istiyorum.bide şu insanların bana bebek havası atması çıldırtıyor teyzemin kızları olmadığını biliyorlar ikiside evlenir evlenmez hamile kaldı acayip hareketler yapıyorlar bana nispet yapar gibi...bide herkes bebek yokmu nie olmuyo istemiyorum diyorum filan kayın validem sorana gelinim kısır diyormuş of of çıldırcam...