"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

canım analık zor imiş yaaa lülülülülülü gece beni tefe koyuyo bebegim aslında çok aglamıyo ama uyumuyoda biraz zor olcak ama alışcaz bizde senin fıstıgı benim yerimede öp annesi kokla mis kokuluyu rabbm tüm isteyenlere nasip et inşş
kızlar dogum hikayem yazdım okumak isterseniz linki veriyom http://www.kadinlarkulubu.com/showthread.php?p=15759576&posted=1#post15759576

Son düzenleme:

ayy canım valla uyanıksa ve ağlamıyosa hiç şikayet etme çünkü benim kızım uyanık olduğu her an ağlıyoo (

maşallah bir sürü bebişle doldu burası allah hepsini esirgesin...birgün bana tatmayı nasip etsin inşallah...yine çok duygulandım gözyaşlarım sel yine........hepinizi tebrik ederim kızlar...zeyncim senle aramızda 1 hafta vardı...ne güzel maşallah size...senin de az kalmış...allah seni de bir solukta kurtarsın....tanımayan varsa ben sena...

nazarım resminize bayılıyorum....bundan daha güzel bir tablo olamaz...hepinizin bebeğini bebek kokusundan öpüyorum....bana da dua edin birgün ben de kavuşayım artık...nekadar umutsuz olsam da...cesaretim kalmasa da...hala iliklerime kadar anne olmak istiyorum...yavrularımın sadec hayali var gözümde...birgün hayalimde değil kucağımda görürüm inşallah...inşallah rabbim birgün nasip eder...hiç vazgeçmicem...hiç...

slm kızlar nasılsınız inş herkes iyidir benim bugün şeker yüklemem yapıldı ciddi boyutta idrar yolu enfeksiyonu çıktı ve şekerim 186 çıktı yarın 3 kez tekrar yükleme yapılcak şekere değilde enfeksiyona çok takıldık doktor erken alabiliriz dedi moralim çok bozuldu inş antibiyotik işe yarar bebeğime geçmez

evet gercekten zor ısmıs ama taatlılıgı da tartısılmaz opuyorumnanaktan alısıcaz artık canım napalımkaydirigubbakcemile3
cok gecmıs olsun tatlım aman dıkkat et atlatırsın gebelıgı snuna kadar saglıklıca ıns :1ninca:
rabbım nasıp etsın ıns sana da canımmm Şeniz

MERHABA kızlar benimde bebişim olmuyor ve ben depresyona girmeye başladım artık hiç olmıycak gibi geliyo..sizlerin arasında tüpleri tıkalı olup hamile olanlar varmı..lütfen dikkate alım benimde birilerine ihtiyacım var dışardaki insanlara söylemiyorum hep güçlü grünmeye çalışıyorum ama içten içe yiyo beni bu bebek hasreti 47 kiloyo düştüm uyuyamıyorum bile...2.5 sene oldu doktorlarda bişey demiyo tedavi ediyim şu tadaviyi uygulayım filan die tüp bebek merkezide pek umursamadı eşim karşı tüp bebeğe gerçi...eşim bebek severken hep kendimi ona karşı çok mahçup hissediyorum(( varsa tüpleri tıkalı olup hamile olan bi ışık olcak benim için...fisfisfis

asuman geömiş olsun canımmm

hevuk rabbim anne olmak isteyen herkese tattırsın bu güzel duyguyu bende çok bekleyenlerdenimm insanın umutlarının tükendiği anda geliyor bu meleklerr rabbim sizlere de nasip etsinn

senam sende gelmişsin hoşgeldin canımmm inşallah yakında meleklerin sana da merhaba der ve sağlıcakla kucaklarsın yavrunu canımm

gökçemm canım okudum doğum hikayeni canımm sende benim gibi rahat doğum geçirenlerden olmuşsun ne güzelllll allahım uzun ömürler versinn

ebrarımmm kızım seni öpüyomuş öle dediiii:)))

makberim selin hanım elini ayaını bağladı dimiiii:))))

derinim kuşumm özledim canım seniiiii

bersum senin nasıl gidiyor canım yolu yarıladın sende hadi bakalımm:)))

boncuğummm kızın nasıl canım öpüyorum yanaklarındann

günümm sende uğramamışsın bacımm nasıl gidiyor gel anlat arada be yaaa:))

kızlar öpüyorum hepinizi kendinize iyi bakınnnn

ceylanım çok şükür iy geçti dogumum sezeryandan korkmuyorum sadece ilk gün acı çektim ondan sonra normal e döndüm çok şükürrrrrrr
herukcum makber arkadaşımızın bi tüpü kapalıydı oda kendiliginden hamile kaldı sende tüplerin açılsın die laparaskop yada histereskopi yaptırabilrsi n

teşekkür ederim Ceylan cım inşallah nasip eder rabbim bana ve tüm isteyenlere..diger arkadaşım Gökçe ydi sanırım benimde tek tüpüm kapalı diğeri yapışık...ama doktor sadece tanı amaçlı olucagını söyledi laporoskopinin tedavi amaçlı olmuyormuş bütün umutlarımı kırdılar....tüp bebek merkezine direk gönderdi tedavi şansı yok mu ki hiç acaba evlendiğimden beri istiyorum.bide şu insanların bana bebek havası atması çıldırtıyor teyzemin kızları olmadığını biliyorlar ikiside evlenir evlenmez hamile kaldı acayip hareketler yapıyorlar bana nispet yapar gibi...bide herkes bebek yokmu nie olmuyo istemiyorum diyorum filan kayın validem sorana gelinim kısır diyormuş of of çıldırcam...

hevukcum sen insanların laflarına aldırış etme bende çok stres yaşadım o konuda aa neden olmuyo ne zaman yapıcaksınız tedavi olmadınız m ı die sorular hep aynı sen kendini düşün sadece bi dr la kaalma bikaç dr la görüş hakkında hayırlısı olsn inş

senamm canımm..yazdıklarını okuyunca benimde gözlerim doldu kuşum..ne günlerimiz geçti birlikte buralarda..inşallah bizde birgün anne olucaz tatlım ben inanıyorum seni çokkkkk seviyoruz canım (
asuşum geçmiş olsun cnm yüksek çıkmış demek...off ya inşallah erken alma durumu olmaz..Allahım yardımcın olsun cnm.
ah cnm üzülme lütfen..çok daha uzun seneler bebek bekleyenleri düşünüp teselli olalım bence...inşallah Allahım çok bekletmez canım.
canım bende özledim..toplu muhabbet edebilsek bigün ne iyi olur.

kıslar benim progestan yeni bitti..şimdi adet olmayı bekliyorum..yarına öbür güne olurum inşallah..klomen içicem bu ay.bakalım hayırlısı.hiçde istemiyom içmek ama doktor illa teşhis amaçlı içirmek istiyo...bide bugün sitede doktora bişey sordum kopyalıyom bi okuyun kızlar yorum bekliyorum..moralimde bozuldu biraz.septumdan bende şüphe ediyodum çünkü(

Anladığım kadarıyla çift rahim durumu var olarak rapor edilmiş. Bu durumda ameliyata gerek yok ve hamile kalabilirsiniz ancak erken doğum riski mevcut olur. ANCAK benim tahminim sizde uterus bikornis yerine septum olduğudur, yani rahmi ortadan bölen bir perde varlığıdır. Bu durum gebe kalmanıza engeldir ve ameliyat gerektirir. USG ile kontrol edilirse tanı rahatlıkla konur ve histeroskopik olarak ameliyat olabilirsiniz. Her iki durumu sıklıkla karıştırılmaktadır.
Saygılarımla
Alıntı:
DerinSu kullanıcısından alıntı
Merhaba Ulun bey;
yakın bir zamanda rahim filmi çektirdim.raporumda "uterus bicornis"yazıyor...birde siz yorumlar mısınız..uterus bicornis tam olarak nedir?
şimdiden teşekkür ederim hocam.

inşallah canım gidiyorum yine doktorlara bi kaç yere ama pekte önemsemiyolar...önemli değil ama insanın içini çok yakıyor alınganlık tavana vuruyor böyle bir durumda ..ben yapmasam istemesem rahat olur ama olmayınca üzülmemek elde değil..canım seninde meleğini rabbim hayırlı uzun ömürlü evlatlardan etsin inşallah..:Saruboceq:

günaydın kızlar hayırlı cumalar yeniden yükleme yapıldı çok şükür bu kez yüksek çıkmadı gebelikten yükselmiş enfeksiyon için iki gündür antibiyotik ve fitil kullandım inş geçerde oğlum erken gelmek zorunda kalmaz çok sıkı bi diyete başlattı günlük sadece iki meyve ve yeşillik yiycekmişim yemek herşey yasaklandı bir haftada bunları yediğim halde iki kilo aldım allah sonumu hayır etsin

ceylanım derinim sağolun canlarım inşallah....asumancım çok sevindim durumun düzelmesine...allah esirgesin...derinim bu rapor senin mi canım...ya yaptır şu histerekopiyi olsun bitsin...900 lira altı üstü...bir bebek için hiçbişey...bence yaptırınca herşey daha rahat olacak canım...ben de genetik testlerimin sonuçları çıkınca histereskopi olucam...doktor sonuçlara göre karar vericez dedi...kesin değil ama rahimde geçirilmiş bir tüberküloz görünümü var dedi hsg bakarak ilk defa bir doktor söledi bunu...yanlız bu durum gebe kalmayı engelliyomuş ve düşüğe neden oluyomuş.. ama benim tutunma konusunda pek sorunum olmadı biliyosunuz.....benim sorunumla pek ilgili değil yani... erken doğuma neden olur mu bilmem...bir de benim rahim minimum arcut...kalp şekli yani ama çok küçük bozukluk bu neden olur mu bilmem genelde bu tür küçük şekil bozukluğu problem olmuyomuş ama...hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:
derinim bencede histereskopiyi ol rahim tam olarak öyle görülüyor canım
senam canım umarım genetik test sonucunda sorun herne ise belli olur bizi m bi akrabada var ondada rahim agzı genişligi var ve iki bebegini kaybetti biri 6 alıktı biride 7 aylık erken dogumla kaybetti oda rabbim sanada onada sabır versin duamdasın ama sende histereskopi ve laparaskopi ol ben oldum rahimde perde bulundu oda düşüğ ve erken doguma neden oluyormuş ben hamile kalmadan ve tüp bebek yaptırmadan önce yaptırmıştım

sende kayınvalidenin ve eşinin tarafından soranlara kocam kısır o yüzden olmuyor de sussunlar

merhaba kizlar, cok sukur simdilik bir sorun yok; 15 hafta oldu hala cok stresliyim Insallah sonu guzel biter ve stresim o zaman biter. cinsiyet henuz belli degil olucna yazacagim.
derincim mutlaka histeroskopi ol ve lutfen hamile kalmadan mutlaka yani gerekirse deneme bile baktirana kadar. konunu bildigimden degil ama bu konu ne ne degildir histeroskopiyle netlesir aklin rahat eder.cok onemli bir konu rahimle ilgili her sey cok cok onemli canim.
gocecim ve pingucum Masallah bebisilerinize de size de Allah o gunleri gormeyi hepimize nasip etsin.
makbercim sen nasilsin selincimiz nasil.
ebrarim canim cok oldu gorusemedik. sen nasilsin canim var mi bir gelisme bir plan? richim seni de cok merak ettim.
senam msnde goruselim bugunlerde ozledim cok.
kizlar msnde bakiyorum ama hic denk gelmiyorum sizlere, kullanmiyormusunuz msn artik?
hepinizi opuyorum.
kizlar ben boyle tek tek sayinca hep unutuyorum araa birilerini hepinize sevgiler.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…