selam kızlar,makbercim maşallah ya ne çabuk geçti zaman dmek ismini selinnaz koydunuz ah bu erkekler yok mu :)
günümmm canım dün okudum meryem süresini Allah kabul etsin inş bu sefer pozitif sonuçlanacak okunan duaların yüzü suyu hürmetinee:Saruboceq:
Allah'a emanet olun..
canim sagol haftaya transfer olucak mayistan arta kalan embroyolari dondurdular cozdurecekler saglikli kalirsa ellerinde transfer olucak. ama bunda sans daha az mayistakine gore yani umut cok yok da Allah buyuk diyerek ciktik yola. sen nasilsin?günüm ya nasılsın ne oldu senin işin çok merak ediiyorum vallahi inşallah bu sefer rabbim güldürsün yüzünü...
oo selinnaz da süpriz oldu ama oda güzelmiş naz ismine bayılırım ben zaten
makbuşum estetik dikiş yapmadımı yavrum senin drun? neden dikiş aldırıyosun ki? ben dikiş filan aldırmadım estetik dikiş oldu benim belki kontrole çağırmıştır sadece? ay evet yaaa topuk kanı alınırken çok ağlıyo yavrucaklar bende fena olmuştum ama elimiz mahkum işte maalesef
günüm evet banyo ve masaj çok çok iyi geliyo gaza canım ılık suda çok rahatlıyo maaşallah ama bu seferde sudan çıkarınca çok ağlıyo sanırım rahatlıyo suya girince havalarda çok sıcak bu aralar da ondan bunalmaya başladı kuşum o odadan o odaya taşıyoruz işte napalım şimdi banyo yaptırdım da azıcık uyuyakaldı artık ne kadar uyur bilmiyorum uyusunda ağrısı olmasın istiyorum inan yaa insan dayanamıyo onu öle ağlarken görünce yaa( neyse inanıyorum 3 aydan sonra geçecek inşallah benimde kuşum rahat edecekkk
bu arada herkese hayırlı cumalar kızlar sanırım bugün cuma valla günleri filan karıştırdım artık:)
rica ederim canım ya ne demek,bizi bizden başka kimse anlayamaz ben çok mutlu oluyorum böyle,inş pozitif sonucuda görünce tutmayın beniii yerimsenibencanim cok cok sagol, gonlune saglik ne kadar tesekkur etsem az bana cok destek oldunuz gercekten umudum yok gb bir sey ama siz dua ettikce umutlanmaya basliyorum. Allah razi olsun.
canim sagol haftaya transfer olucak mayistan arta kalan embroyolari dondurdular cozdurecekler saglikli kalirsa ellerinde transfer olucak. ama bunda sans daha az mayistakine gore yani umut cok yok da Allah buyuk diyerek ciktik yola. sen nasilsin?
makbercim artik Selinnaz mi diyoruz yani? cok guzelmis Masallah bu isimde. kizlar biliyor musunuz yabancilar naz ne demek bilmiyor esime nazli yi ogretmek icin iliskimiz icinde naz yaptigim zamanlari anlattim cok seviyor artik nazi nazliyi:)) ama ilginc degil mi naz gb bir kavrami bilmemeleri neyse konuyu nerden nireeeee getirdim :icecream: (ayrica bu dondurma donmus embroyolarimi animsitiyor bugunler:))))))))))
kızlar hepinize slmlar inş iyidir herkes
makber allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin cnm darısı bizlere inş
benim koca bana kafayı yedirtmezse iyi valla cinsiyetimiz belli oldu şimdilik değişmezse tabii doktor emin konuşmadı ama şu an için oğlumuz oluyo ama benimki ben kız istiyodum diye üzülmesinmi kaç gündür moralim bozuktu bu yüzden
ske derin ebrar makber gökçe pingu masal nuruayn kızlar çok öpüldünüz sevgiyle kalın
aa ne güzel ablanın hamiş olduğunu bilmiyodum canım rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin sende inşallah ptesi güzel haberlerle gel canımm bizde ptesi minnoşu aylık kontrolüne götürecez bakalım nasılmış prensesim
günüm yavrum otur kalk sureyi okudum canım artık allah kabul etsin çok bölündü ama rabbim niyetini kabul etsin canım benimm
selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah
CEYLANIM prenses nasıl gaz oluyomuş ah bu bebişlerin gazdan çektiği nedir yaa rabbim şifa versin inşallah 3 ayda geçer .buarada ben arkadaş olarakda ekledim ama olmadı galiba .minişi görmek nasip değilmiş umarım hallederiz sorunu.
MAKBUŞUM nasılsın kuzum demek isim selinnaz oldu bence çok güzel ama biz okadar ömürü benimsemiştikki selin naz diyemiycez gibi :))canım biran önce toparlanırsın umarım .çok öpüyorum seni kuzuyuda kokla olurmu
GÖKCEMM ablanınkide baya olmuş canım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla cinsiyeti bellimi?senide öptüm canım .
GÜNÜM nasılsın canım okunan dualar vesile olur sana umarım bende okuycaktım ama regl olunca kaldı .öpüyorum senide bitanem
NURUM nerelerdesin sen bakıyım unuttun bizleri şaka biyana geçen turkuazada dedim sen böyle gezmelere dalıyosunya bi bakmışsın bebiş gelmiş ay hadi inşallah
ASUMAN,PİNGU,SKE,ZEYN,SEVAL,AĞLAMA,SENA hepinizi öpüyorum kızlar
canim ya oncelikle hayirli olsun saglikla kavusun yavrunla ama 12 haftada cinsiyet daha kesin olmazki doktorun bakiyor ama loto toto oynuyor henuz, 16.haftaya kadar on ayri doktora git yarisi kiz der yarisi oglan zaten secenek iki tane opuyorumnanaktan Insallah gonlundeki olur zaten tum annelerin gonlunde bir cinsiyet varsa da anneler icin sonunda farketmezdir esin de anlar yakinda bunu uzulmez. ama inan henuz cinsiyetin bir loto toto gb tahmin hangi arkadasimi biliyorsam 16haftaya kadar surekli degisti tahminler Insallah gonlunuzdeki olurkızlar hepinize slmlar inş iyidir herkes
benim koca bana kafayı yedirtmezse iyi valla cinsiyetimiz belli oldu şimdilik değişmezse tabii doktor emin konuşmadı ama şu an için oğlumuz oluyo ama benimki ben kız istiyodum diye üzülmesinmi kaç gündür moralim bozuktu bu yüzden
ske derin ebrar makber gökçe pingu masal nuruayn kızlar çok öpüldünüz sevgiyle kalın
annen haklı canım en çok annenin nazarı değermiş korkuyorumda çirkinim diye seviyorum cimcimeyi:)) ben resim atamıyorum pcye bozulmuş ancak yengem eve gidince o yollucak bana msnde bende eklicem inşallah..makbusum ben de bebekleri cirkinim diye severim hep bir de annem derki bebeklere baskasinin degil annenin nazari deger anne bakip bakip ne guzel oldugunu dusunur diye tuhaf geldi bu dedigi ama sonra baskasindan da duydum aynisini o yuzden evet bizim minnos cirkinnnnnceylanin minnos da cirkinnnnnnn amanin hemi de ne cirkinnnnnnnn Insallah gazi duzelir ceylan, 3 ay konusunu bende arkadaslarimdan duydum hep ve gercektende uc ay sonra rahat ettiler bir de banyo sonrasi masaj rahatlatiyor derdi arkadasim.
amin canım benim çok sağol çok şükür çabuk ayaklandım başkalarına muhtaç olmıyım diye ..daha şimdiden başladı kaynanamlar görümcemler karışmaya ben kısa zamanda patlarım ama hayırlısı ..oyyy oyyy oyyyyy teyzesi yesin o çirkinin totosunuda maşallah makber geçde olsa tebrik ederim rabbim kızına ve sana sağlık versin, maşallah ayaklanmışın ama sadece bebenle ilgilen artık o var hayatında ne mutlu sana rabbim nazarlardan korusun, bebek dedğin her gün bi arpa boyu büyürmüş, inşallah gelin oluşunuda görürsün ikinizide rabbim saklasın korusun :Saruboceq:
evet canım geçmez dediğimiz koskoca 9 ay geçiverdi hemen şimdide ne zaman büyücek diye bakıyorum kii bi bakıcam koca kız olmuş :))Rabbim hepinize yaşatsın inşallahselam kızlar,makbercim maşallah ya ne çabuk geçti zaman dmek ismini selinnaz koydunuz ah bu erkekler yok mu :)
günümmm canım dün okudum meryem süresini Allah kabul etsin inş bu sefer pozitif sonuçlanacak okunan duaların yüzü suyu hürmetinee:Saruboceq:
Allah'a emanet olun..
amin canım benim çok sağololsunn canımm selinnaz da güzel isim adıyla analı babalı büyüsün inşallah
hihoyyyt
evet canım sürpriz oldu ama kociş kendi adına uysun istedi o selim kızımız selin :))oo selinnaz da süpriz oldu ama oda güzelmiş naz ismine bayılırım ben zaten
makbuşum estetik dikiş yapmadımı yavrum senin drun? neden dikiş aldırıyosun ki? ben dikiş filan aldırmadım estetik dikiş oldu benim belki kontrole çağırmıştır sadece? ay evet yaaa topuk kanı alınırken çok ağlıyo yavrucaklar bende fena olmuştum ama elimiz mahkum işte maalesef
günüm evet banyo ve masaj çok çok iyi geliyo gaza canım ılık suda çok rahatlıyo maaşallah ama bu seferde sudan çıkarınca çok ağlıyo sanırım rahatlıyo suya girince havalarda çok sıcak bu aralar da ondan bunalmaya başladı kuşum o odadan o odaya taşıyoruz işte napalım şimdi banyo yaptırdım da azıcık uyuyakaldı artık ne kadar uyur bilmiyorum uyusunda ağrısı olmasın istiyorum inan yaa insan dayanamıyo onu öle ağlarken görünce yaa( neyse inanıyorum 3 aydan sonra geçecek inşallah benimde kuşum rahat edecekkk
bu arada herkese hayırlı cumalar kızlar sanırım bugün cuma valla günleri filan karıştırdım artık:)
evet canım ama ömürde göbek adı olarak kaldı.makbercim artik Selinnaz mi diyoruz yani? cok guzelmis Masallah bu isimde. kizlar biliyor musunuz yabancilar naz ne demek bilmiyor esime nazli yi ogretmek icin iliskimiz icinde naz yaptigim zamanlari anlattim cok seviyor artik nazi nazliyi:)) ama ilginc degil mi naz gb bir kavrami bilmemeleri neyse konuyu nerden nireeeee getirdim :icecream: (ayrica bu dondurma donmus embroyolarimi animsitiyor bugunler:))))))))))
oo canım ablanda hamiş demek Rabbim sağ salim kucağına almayıda nasip etsin..slm hanımlar
ceylanım ben annemlerdeyim canım bugün ablamı dr a götürdüm oda hamiş:) 3 aylık oldu konrtole gitik annemelrde oldugum için sık sık giremiyorum girincede kimse olmuyo çıkıyom bende pazarteside benim kontrol var inş minigim iyidir sen nasılsın fıstıgın iyimi
makbuş ii olmana sevindim tatlı yegenimizin adı selinnaz mı oldu çok güzel saglıkla büyüsün
derinim ggelemiyomuş onuda özledim ya konuşan olursa slm söleyin onada
sorma canım bende ömür ismini daha benimsemiştim ama selimin bendi beni yendi :)))merak etmeyin sürekli kokluyorum hepinizin yerine kuzumuselam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah
CEYLANIM prenses nasıl gaz oluyomuş ah bu bebişlerin gazdan çektiği nedir yaa rabbim şifa versin inşallah 3 ayda geçer .buarada ben arkadaş olarakda ekledim ama olmadı galiba .minişi görmek nasip değilmiş umarım hallederiz sorunu.
MAKBUŞUM nasılsın kuzum demek isim selinnaz oldu bence çok güzel ama biz okadar ömürü benimsemiştikki selin naz diyemiycez gibi :))canım biran önce toparlanırsın umarım .çok öpüyorum seni kuzuyuda kokla olurmu
GÖKCEMM ablanınkide baya olmuş canım rabbim tamamına erdirsin sağlıkla cinsiyeti bellimi?senide öptüm canım .
GÜNÜM nasılsın canım okunan dualar vesile olur sana umarım bende okuycaktım ama regl olunca kaldı .öpüyorum senide bitanem
NURUM nerelerdesin sen bakıyım unuttun bizleri şaka biyana geçen turkuazada dedim sen böyle gezmelere dalıyosunya bi bakmışsın bebiş gelmiş ay hadi inşallah
amin canım benim darısı sizlere inşallah..bencede doktor cinsiyet konusunda erken konuşmuş değişme ihtimali yüksek ama eşinin yaptığıda olmamış şükretmesi gerekirken kıs istiyorum diyemi üzülüyor..sen sıkıntı yapma sakın Rabbim sağlıkla hayırlısıyla gelmeyi nasip etsinde cinsiyet önemli değilkızlar hepinize slmlar inş iyidir herkes
allah gönlümüze göre versin ben en başından erkek hissediyorum tahminim doğru çıktı diyodum demek yanılma olabiliyo zaten eşimde o yüzden hala kız diye sayıklıyo hayırlısı artık
selam hanımlar hepiniz iyisinizdir inşallah
kızlar hepinize slmlar inş iyidir herkes