Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ebraririm ben okumustum yeminleki 20 tanesini hatta daha gerekli diye mi soracaktim unuttum canim yazmayi ayy nasil yaptim boyle bir salaklik bilmiyorum hem de dun gece formada geldim kimse yok diye ismimi girip yazmadim bir sey. ayy canim bunadim mi ne dun okumustum sabahtan oysaki(
sağol canım benimopuyorumnanaktanmaşallah makberim...tütütütütttü........
amin canıım benim.ya sorma ben dikişleri aldırdım bi problem olmadı ama kızımda sarılık çıktı hemde sınırdan yüksekte ( doktor yatması gerek dedi selim hastaneye gitti doktorla konuşmaya duruma göre yatırıcaz ( hata onlarda bize hiçbir bilgi verilmedi muhtemelen kan uyuşmazlığından kaynaklı..MAKBUŞUM yiğenimize maşallah tebarekeallah
rabbim korusun gzelimi .anasına babasına hayırlı bir evlat olsun
bugün kontrolünüz vardı miniş büyüdümü gelde anlat bakalım
amin bitanemm çok sağol darısı başına inşallahay yeim ben onu bitanem nasılda güzel uyumuş kıyamaam dünyayaa gözlerini açmış kaderi güzel lsun makberim yerime elerinden öp senide çok öprtüm
makberim burdamısın canım
turkazcım nasılsın canım benim ebroşumunmu bilsem uğrardım burdan sonra uğrarım hepinizi o kadar özledim ki dertleşmeye ihtiyacım var canım öptüm görüşürüz
sevalim sağol canım şükürler olsun meleğim kucağımda artık..darısı en kısa zamanda sizlere inşallah..
turkuazım ismini koyduk kimlği bile çıktı kızımın yazmıştım ama gözden kaçırdın heralde.adı Selinnaz oldu kızımın.
ceylanım alışmak ne kelime öyle bilmiş bakıyorki bana sesimi bile uzaktan tanıyor maşallah..henüz 1 haftalık ama topladı bile kendini..
selam fıstıklar gün boyu uğrayamadım kusuruma bakmayın..heralde hala narkozun etkisi var üstümde nefes çeviremiyorum nedense buda canımı çok sıkıyor.yarın doktor randevumuz var hem benim hemde kızımın.ayrıca size bişey sorucam doğumdan 2 gün sonra tam kuyruk sokumu kemiğim otururken batmaya başladı resmen oturamıyorum canım çok acıyor nedenini bilen yada tahmin edeniniz olursa bana söyleyin emi güzeller..
ayrıca kızımın resmini avatar olarak ekliyorum büyük eklemicem mazur görün beni emi..hepinizi öpüyorum iyi geceler
Hepinizin kandili mübarek olsun kızlarselam tatlışlar
HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
rabbim gönlünüze göre versin inşallah