"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızlar merhabalar nasılsınız giremedim malesef
makbercim doğmuşsun galiba canım analuı babalı büyüsün

sevalimm nbr canım foruma girdiğin zman diğer topiğede uğrasana genelde orda mutlaka birileri olur canım...eboşun topiği (Dileğim anne olmak diyenler buyrun dertleşelimm)
makbercim canım nasıl gidiyor bebişle? bebişinin resmini koymadın hala...

anammm sevoş online görünüyosun kız nerdesin bakemmm

turkazcım nasılsın canım benim ebroşumunmu bilsem uğrardım burdan sonra uğrarım hepinizi o kadar özledim ki dertleşmeye ihtiyacım var canım öptüm görüşürüz

ebraririm ben okumustum yeminleki 20 tanesini hatta daha gerekli diye mi soracaktim unuttum canim yazmayi ayy nasil yaptim boyle bir salaklik bilmiyorum hem de dun gece formada geldim kimse yok diye ismimi girip yazmadim bir sey. ayy canim bunadim mi ne dun okumustum sabahtan oysaki:KK43:(

aa kızlar kayıplarda nerelerdesiniz derinim hallettirsene şu neti özledik kuşumm

makbuşum minnoşun nasıll alışabildinizmi birbiriniizzee?

günümm sen napıyosun cnm embriyolardan haber var mı??

sevalim sağol canım şükürler olsun meleğim kucağımda artık..darısı en kısa zamanda sizlere inşallah..
turkuazım ismini koyduk kimlği bile çıktı kızımın yazmıştım ama gözden kaçırdın heralde.adı Selinnaz oldu kızımın.
ceylanım alışmak ne kelime öyle bilmiş bakıyorki bana sesimi bile uzaktan tanıyor maşallah..henüz 1 haftalık ama topladı bile kendini..

selam fıstıklar gün boyu uğrayamadım kusuruma bakmayın..heralde hala narkozun etkisi var üstümde nefes çeviremiyorum nedense buda canımı çok sıkıyor.yarın doktor randevumuz var hem benim hemde kızımın.ayrıca size bişey sorucam doğumdan 2 gün sonra tam kuyruk sokumu kemiğim otururken batmaya başladı resmen oturamıyorum canım çok acıyor nedenini bilen yada tahmin edeniniz olursa bana söyleyin emi güzeller..
ayrıca kızımın resmini avatar olarak ekliyorum büyük eklemicem mazur görün beni emi..hepinizi öpüyorum iyi geceler

selam tatlışlar
HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
rabbim gönlünüze göre versin inşallah

ebraririm ben okumustum yeminleki 20 tanesini hatta daha gerekli diye mi soracaktim unuttum canim yazmayi ayy nasil yaptim boyle bir salaklik bilmiyorum hem de dun gece formada geldim kimse yok diye ismimi girip yazmadim bir sey. ayy canim bunadim mi ne dun okumustum sabahtan oysaki:KK43:(

canım önemli değil sıkma canını nasipde duasını kandil akşamı yapmak varmış yani hayırlısı diyelim .sende yoğunsun aklından çıkmış olabilir .öptüm canım

MAKBUŞUM yiğenimize maşallah tebarekeallah
rabbim korusun gzelimi .anasına babasına hayırlı bir evlat olsun
bugün kontrolünüz vardı miniş büyüdümü gelde anlat bakalım

ay yeim ben onu bitanem nasılda güzel uyumuş kıyamaam dünyayaa gözlerini açmış kaderi güzel lsun makberim yerime elerinden öp senide çok öprtüm
makberim burdamısın canım

maşallah makberim...tütütütütttü........
sağol canım benimopuyorumnanaktan
MAKBUŞUM yiğenimize maşallah tebarekeallah
rabbim korusun gzelimi .anasına babasına hayırlı bir evlat olsun
bugün kontrolünüz vardı miniş büyüdümü gelde anlat bakalım
amin canıım benim.ya sorma ben dikişleri aldırdım bi problem olmadı ama kızımda sarılık çıktı hemde sınırdan yüksekte :KK43:( doktor yatması gerek dedi selim hastaneye gitti doktorla konuşmaya duruma göre yatırıcaz :KK43:( hata onlarda bize hiçbir bilgi verilmedi muhtemelen kan uyuşmazlığından kaynaklı..
neyse selim haber verince yazarım size yine dua edin olurmu kızlar
ay yeim ben onu bitanem nasılda güzel uyumuş kıyamaam dünyayaa gözlerini açmış kaderi güzel lsun makberim yerime elerinden öp senide çok öprtüm
makberim burdamısın canım
amin bitanemm çok sağol darısı başına inşallah

turkazcım nasılsın canım benim ebroşumunmu bilsem uğrardım burdan sonra uğrarım hepinizi o kadar özledim ki dertleşmeye ihtiyacım var canım öptüm görüşürüz

iyiyim cnm bnm,evet gel de dertleşelim konuşalım özlettin kendini
sevalim sağol canım şükürler olsun meleğim kucağımda artık..darısı en kısa zamanda sizlere inşallah..
turkuazım ismini koyduk kimlği bile çıktı kızımın yazmıştım ama gözden kaçırdın heralde.adı Selinnaz oldu kızımın.
ceylanım alışmak ne kelime öyle bilmiş bakıyorki bana sesimi bile uzaktan tanıyor maşallah..henüz 1 haftalık ama topladı bile kendini..

selam fıstıklar gün boyu uğrayamadım kusuruma bakmayın..heralde hala narkozun etkisi var üstümde nefes çeviremiyorum nedense buda canımı çok sıkıyor.yarın doktor randevumuz var hem benim hemde kızımın.ayrıca size bişey sorucam doğumdan 2 gün sonra tam kuyruk sokumu kemiğim otururken batmaya başladı resmen oturamıyorum canım çok acıyor nedenini bilen yada tahmin edeniniz olursa bana söyleyin emi güzeller..
ayrıca kızımın resmini avatar olarak ekliyorum büyük eklemicem mazur görün beni emi..hepinizi öpüyorum iyi geceler

makbuşum canım yok ismini değil resmini sormuştum ben olumunekankayizsmile
maşallah pek bi tatlı kıss,yerim onu ben 1haftalık olmasına rağmen gayet iyi maşallah kızına :nazar: darısı başımıza inşaallah
selam tatlışlar
HEPİNİZİN KANDİLİ MÜBAREK OLSUN
rabbim gönlünüze göre versin inşallah
Hepinizin kandili mübarek olsun kızlar
Allah ne muradınız varsa versin opuyorumnanaktan

hayırlı kandillerrrrrrrrrrrr
makbuş o ne tatlı bi cadı le yaaa saglıkla büyüsün annesi inşallahhhhh
kızlar bende bugün dr a gittim çok şükür herşey yolunda 3 hafta sona tekrar gidicem bu arada 80 kilo olmuşum :KK43: bakalım o kilolar nasıl gitcek:)

kızlar biz birazdan hastaneye gidicez değerleri düşmediyse yatırıcaz mecburen :KK43:( off gelip gidip kan alıcaklar nasıl dayanıcam bilmiyorum..dua edin ne olur yatırsalarda ışın fayda etsin

makbercim çok geçmiş olsun hatamı mink kuşumuz ay kıyamam iyleşi verir inşalalh canını sıka canım normaldir aalallah açil şifa versin canım öptü
gökçoşum canım senle karşılaşamdık bitanem sen ne zaman hamiş kladın öoptüm

kızlar hepimizin kandili kutlu olsunn

oyy makbuşumm bumuymuş senin çirkininnn maaşallaahh güzel çirkinine
tatlım canını sıkma bebek sarılığı her bebekte oluyo ama geçiyo canını sıkma sık sık emzirmeye çalış en iyi şey karnının tok olması değerlerin düşmesi için zaten eğer yattıysanız hastane de de sölerler tatlımm

kızlar rabbim dualarınızı kabul etsin

X