derinim burdayım geldim tatlım çok zor günler geçiriyorum acili boyluyorum devamlı sağ kasığımda bi ağrı var apandist diye yatırıyolar acilde sonra ağrım geçiyo eve gidiyorum ertesi gün bi daha oluyo bayılcak gibi fenalaşmalarım devam ediyo bi yandan bi yandan eşimle uğraşıyorum yani anlıycan sıkıntılar devam hayatım bi feraha eremedim gitti sen nasılsın cnm sonuç ne zaman kesinleşcek ilaca devammı hala diğer kızlar hepinize slmlar inş herkes iyidir öpüyorum
yaa bişey dicem pingu ve asuş ugramıoyo kaç gündür sanki bana mı öyle geldi
hee bide ske ugramadı napıynuz kıslar inşallah iyisinizdir.
merhaba canımm nasılsın bakalım
beni merak etmişsin be istanbula anneme geldim canım pc de getirdim ve ancak net bulabildim.benim de son 7 günüm bakalım ne olucak bu ay fazla mesai yaptıkkaydirigubbakcemile3
aa yakaladım seni datluş:)) kıss istanbulun neresindesin bakiim?
hadi buluşalımm gell gııkaydirigubbakcemile3
canımm ben halıcıoğlundayım.eyüp sultanın karşısı
çok çok geçmiş olsun rabbim şifanı versin inşallah..
peki neden oluyormuş doktor bişey demiyormu, tamam çalışman lazım ama bak zor sahip olunuyor bebeğe dikkat et kendine..
canım benim Allah razı olsun senden biliyorumki sizler benden daha çok heyecanlısınız..mutluluğumu sizlerle paylaşmak ayrıca mutluluk veriyor bana iyiki sizler gibi candan arkadaşlara sahibim.Rabbim sizlerinde bu günlerini göstersin inşallahŞenizkusum dogumu bekliyorsun demekkorkma tatlim Allah'in izniyle kolay gecicek Omur'un gelicek ve omrune omur katicak Insallah.
esencim cok uzuldum kotu haberine, kismetten oteye gecilmiyor ne yazikki, esin belki de bir tartisma esnasinda sirf canini yakmak icin oyle demistir. umarim oyledir. tum bunlari yasarken bir de buna uzulmene iyice uzuldum(
masalcim hamileymissin gozun aydin sabredince oluyormus bak:)) bol bol dinlen dusuk tehlikesi olan ne kadinlar dogurdu hic korkma hep yat tatlim.
nurun karinca oldurme be tatlim ben cok hassassim bu konudayollarina bir kavonoz koy icine seker ekmek kirintisi vs, hepsi yavas yavas icine girecek o sirada kavonuzu al disari koy hep bir kavonoz dursun orda ya da ilac al kokusuna gelmezler ama oldurme ne olur ( kavonuzu yan yatirarak koy.
cok opuyprum nuruncum ne zamandir gormemistim seni.
makbusum cok mutluyum adina, harika haberlerini bekliyorum:teytey::teytey::teytey::teytey:
bacım belli olmaz bakarsın teyzoşum gelmişken doğuveriyim derkaydirigubbakcemile3daha ne istersin işte eline doğarakannehirselamlar kızlarrr.ben bugün tek başıma izindeyim..çok tuhaf oldum yaaa( eşim bu hafta izin kullanamadı patronu tatile gitti
makbuşum canım benim ay kısss ben oradayken gelirmiş ömür hanım ay elim ayagıma dolanır nan söyle gelmesin :roflol: elime dogarmış falan:teytey: ayy saglıcakla gelsin miniş canım benim.
günümm karşılaşamadık gene datluşŞeniz ay eski tayfanın muhabbetlerini çok özlüyorum ben yaaa:çok üzgünüm: sen iyisin inşallah canım öpüyorum seniŞeniz
gökçemm ben biraz derin düşünürüm canım akıl verir gibi düşünme diye öyle dedim:)) bebişin saglıkla gelsin kuzu öpüyomŞeniz
nurr napıyon delüşşşşş şuanda sitedesin ama dur yakalıcam geliyomkaydirigubbakcemile
aglamacım ugramışsın canım ay yiyim o kızceni ben senin:)) MAAŞALLAH canım benim..darısı bizlere inşallah.
buralardayım canımm gün içinde çok gelemiyorum malesef sıcaklarla aram hiç iyi değil berbat geçiyor günler..kocişim geldi çok şükür.sende iyisindir inşallah bebişte kocaman olmuş ohh 41 kere maşallah onadaslm hanımlar nasılsınızzz
makbuş nerelerdesin caanım kocişin gel dimi
evet canım şimdilik görünen ve doktorumun istediği de normal doğum hayırlısı artık..makbercim normal dogum yapıcaksın demı
evet canım şimdilik görünen ve doktorumun istediği de normal doğum hayırlısı artık..
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum ağırlaştınmıda ne demek patlamak üzereyimkaydirigubbakcemile3Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallahcanim nasilsin agirlastinmi artik bencede normal dogum en güzeli hakkinda hayirlisi olsun allaha emanet olopuyorumnanaktan
canım sağol seninde kandilin mübarek olsunopuyorumnanaktankandiliniz mubarek olsun arkadaşlar
ceylanımmm Rabbim seninde yüzünü güldürsün meleğini göndersin inşallah..özledim seni ya daha sık gel olurmuopuyorumnanaktancanlarım kandiliniz mübarek olsun rabbim bu güzel gecenin hürmetine dualarınızı kabul etsin
bebişlerinizi göndersin
bebişlerini bekleyenlere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
bebişlerini büyütenlerinde bebişlerine sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallahh
öpüyorum hepinizi güzel arkadaŞLARIMMM