Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet canım şimdilik görünen ve doktorumun istediği de normal doğum hayırlısı artık..
canlarım kandiliniz mübarek olsun rabbim bu güzel gecenin hürmetine dualarınızı kabul etsin
bebişlerinizi göndersin
bebişlerini bekleyenlere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah
bebişlerini büyütenlerinde bebişlerine sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallahh
öpüyorum hepinizi güzel arkadaŞLARIMMM
evet tatlım ne zamandır gelicekti hanfendi kısmet bugüneymiş..dediğin gibi keşke hepimiz birbirimize yakın olsaydık kim tutardı o zaman bizi :)) merak etme sizin yerinizede eğlenirizkaydirigubbakcemile3oo makberim ne güzel yaa bi buluşma daha gerçekleşecek haaa bizde yakın illerde olsak gelirdik canım ne güzel olurdu bol bol eğlenin cadılarrrr
evet tatlım ne zamandır gelicekti hanfendi kısmet bugüneymiş..dediğin gibi keşke hepimiz birbirimize yakın olsaydık kim tutardı o zaman bizi :)) merak etme sizin yerinizede eğlenirizkaydirigubbakcemile3
alsanaalsanasmile nan mannak karuuuuu geldik işte ne kızıyonnnnlaelaelaelaelae
kıslar makbuş şuanda kahvaltı hazırlıyo banada bişey elletmiyo delü yaklava:bi yardım ettirmedi karnı burnunda heran dogurabilir bi şiş ki sormayın:roflol:
Canlarım selamlarrrrrrrŞeniz
az önce makbuşumla konuştum doktordaymış,15 temmuzda doguma gidiyo kıslar yazarken tüylerim diken diken oluyor Allahım sen büyüksünn canım arkadasımı bir avazda kurtar:Saruboceq:saglıklı güzel bir dogum nasip et RABBİM.amin.
size söylememi istedi çok dua etsinler diyo çok korkuyorr kuzucumm.girer yine o siteye de yinede kızlara ve müjdeyi dedi.
15 temmuz dıye kesın gun verdılerse sezeryan mı olacak yanı derıncım? ayy persembe gunu yanı ne kdr az kalmıs Rabbım bana da o gunlerı gosterıcek mısın ahhhhhhhholumunekankayizsmile
Canlarım selamlarrrrrrrŞeniz
az önce makbuşumla konuştum doktordaymış,15 temmuzda doguma gidiyo kıslar yazarken tüylerim diken diken oluyor Allahım sen büyüksünn canım arkadasımı bir avazda kurtar:Saruboceq:saglıklı güzel bir dogum nasip et RABBİM.amin.
size söylememi istedi çok dua etsinler diyo çok korkuyorr kuzucumm.girer yine o siteye de yinede kızlara ve müjdeyi dedi.