"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

selam kızlar,
nasılsınız hepiniz uzun zamandır topiğe gelmiyorum çünkü girecek gücü kendimde bulamıyorum bebeğimi kaybettim maalesef :KK43:((( doktora kontrol için gittim kalp atışlarını duymadık baya uzun baktı ve kötü haberi verdi bu kadar güzel haber arasında moraliniz bozulmasın diye önceden yazmadım ama artık kaldıramıyorum hep ağlıyorum bide üstüne eşim sen bi çocuk bile yapamıyosun ayrılalım diyo napcam bilmiyorum öpüyorum hepinizi

tüh ya çok üzüldüm ama sen saın üzülme böyle diyen eşe çocuk verecende ne olacak..
ay çok kızdım ne demek çocuk sahibi olmak senin elindemi, rabbim dilememiş, çocuk doğunca ya sakat olsaydı, ya hastane hastane dolaşsaydınız rabbimin bi bildiği vardır elbette..
öncelikle sen kendini düşün, ağlatma ve yıpratma kendini, ayrılırsa kendi kaybeder, belkide oda üzüntüsünden böyle diyordur, ama çok yanlış kelimeler kullanıyor..
rabbim yardımcın olsun...

canım çok üzüldüm yaaa kaç haftalıktı bebişin yaaaa olurmu eşin neden böyle saçma konuşuyorkiiii

20 haftalıktı canım bilmiyorum valla zaten hamile kalmadan öncede öyle diyodu hamile kalınca sakinleşmişti şimdi böyle olunca hep böyle oluyo senin çocuğun olmaz beni engelleme diyo zaten çok kırgınım ona

20 haftalıktı canım bilmiyorum valla zaten hamile kalmadan öncede öyle diyodu hamile kalınca sakinleşmişti şimdi böyle olunca hep böyle oluyo senin çocuğun olmaz beni engelleme diyo zaten çok kırgınım ona

ailesine dedinmi peki onlar ne diyor..

selam kızlar,
nasılsınız hepiniz uzun zamandır topiğe gelmiyorum çünkü girecek gücü kendimde bulamıyorum bebeğimi kaybettim maalesef :KK43:((( doktora kontrol için gittim kalp atışlarını duymadık baya uzun baktı ve kötü haberi verdi bu kadar güzel haber arasında moraliniz bozulmasın diye önceden yazmadım ama artık kaldıramıyorum hep ağlıyorum bide üstüne eşim sen bi çocuk bile yapamıyosun ayrılalım diyo napcam bilmiyorum öpüyorum hepinizi

ay sabah sabah giriyim bakayım dedim ne okudum yaaa:çok üzgünüm: Allahım sabır versin sedam ne diyim çok üzüldüm..eşinin lafınada ayrıca çok üzüldüm..akıl vermiş gibi olmasın ama sana öyle diyen adamı şimdiye kadar tuttugun hata canım..hiç de üzülme bu konuda.nasıl böyle bir lafı sarfeder sana?üstelik hamile kalmadan öncede diyomuş he..onun herşeyi çocuksa bırak gitsin sen önemlisin hayatta hiç üzme kendini..bırak ne hali varsa görsün..valla neler yazıcam daha ama seni etkilemek istemiyorum..ben olsam demeyi de sevmiyorum gülüm ama cidden ben olsam öyle adamı bi dakika tutmam.şimdi bana kızacaktır bazıları belik ama ben kaldıramam ne demek yaa..kimse kaldıramaz ki...bırak noluyosa olsun.senin degerini bilmeyen sadece çocuga odaklanan olmadıgı için seni suçlayan geri kafalı bi herif için kafanı yormaya da degmez:kızgın:

slm hanımlarrr
derinim isim önerdin die nei kızayım bitanem sana bende seni öpüyorum datlumbenim
sedacım çokk geçmiş olsun çok üzüldüm sonumuzun neolacagı hiç beli olmuyo böyle okuyunca rabbim yardımcın olsun inş hakkında bundan sonra hayırlısını versin inş kocanıda ıslah etsin bebek herşey demek degildir bunu kendide anlıyıcak

slm canlarimmm
uzun aradan sonra araniza tekrar geldim ama yalniz degilim size birde kücük mucizemi getirdim en büyük dilegim bu duyguyu bütün arkadaslarima tattirsin mevlam boncuk boncuk gözlerle size bakan bi evladiniz lsun inss
gelelim bize tam 3 hafta 4 günümüzü doldurduk ne cabuk gecti zaman canlarim hepinizde iyisiniz inss
derinim günüm ceylanim gökcem makbusum ricim bu arada bersuumda hamismis nasil sevindim ebrarim bacim inss iyisiniz hepinizde ve diger bütün arkadaslar inss rabbimden yakin zamanda sizlerede versin inss yasarsiniz bu duygulari inss
kizim iyi bende iyyim makbusum yazdi sizlere hic bitmeyecek zannettigim günler cabukca gecti ayimiz dolacak nerdeyse iste böle canlarim hepinizide cooookkkk öpüyoruzz aeo canlarim inss yine gelirim en yakin zamanda artik yalniz degilim inss kirilmazsiniz giremeye bilirim kizlar ama hep okuyorum zaman buldukca hepinizide seviyoruz kizlar...... opuyorumnanaktan

selamlar ben geldim nihayet..tek tek alıntı yapamadım kusuruma bakmayın hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum..bende bebişimde gayet iyiyiz..bi kaç gün dinlendik artık gelmesini bekliyoruz..
rapunzelim doğum yapmış çok sevindim..
esencimde bebeğini kaybetmiş galiba eşide üzmüş onu :KK43:( ne olursa olsun sadece kendini dinle canım eşin bebek yüzünden böyle davranıyorsa içinde sevgi falan yok demekki..sen üzülme yeter Rabbim gönlünden geçen herşeyi sana nasip etsin..

selamlar ben geldim nihayet..tek tek alıntı yapamadım kusuruma bakmayın hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum..bende bebişimde gayet iyiyiz..bi kaç gün dinlendik artık gelmesini bekliyoruz..
rapunzelim doğum yapmış çok sevindim..
esencimde bebeğini kaybetmiş galiba eşide üzmüş onu :KK43:( ne olursa olsun sadece kendini dinle canım eşin bebek yüzünden böyle davranıyorsa içinde sevgi falan yok demekki..sen üzülme yeter Rabbim gönlünden geçen herşeyi sana nasip etsin..

kusum dogumu bekliyorsun demek :nazar: korkma tatlim Allah'in izniyle kolay gecicek Omur'un gelicek ve omrune omur katicak Insallah. :nazar:
esencim cok uzuldum kotu haberine, kismetten oteye gecilmiyor ne yazikki, esin belki de bir tartisma esnasinda sirf canini yakmak icin oyle demistir. umarim oyledir. tum bunlari yasarken bir de buna uzulmene iyice uzuldum :KK43:(
masalcim hamileymissin gozun aydin sabredince oluyormus bak:)) bol bol dinlen dusuk tehlikesi olan ne kadinlar dogurdu hic korkma hep yat tatlim.
nurun karinca oldurme be tatlim ben cok hassassim bu konuda:KK43: yollarina bir kavonoz koy icine seker ekmek kirintisi vs, hepsi yavas yavas icine girecek o sirada kavonuzu al disari koy hep bir kavonoz dursun orda ya da ilac al kokusuna gelmezler ama oldurme ne olur:KK43:( kavonuzu yan yatirarak koy.
cok opuyprum nuruncum ne zamandir gormemistim seni.
makbusum cok mutluyum adina, harika haberlerini bekliyorum :nazar: :teytey::teytey::teytey::teytey:

selamlar kızlarrr.ben bugün tek başıma izindeyim..çok tuhaf oldum yaaa:KK43:( eşim bu hafta izin kullanamadı patronu tatile gitti:KK43:

makbuşum canım benim ay kısss ben oradayken gelirmiş ömür hanım ay elim ayagıma dolanır nan söyle gelmesin :roflol: elime dogarmış falan:teytey: ayy saglıcakla gelsin miniş canım benim.

günümm karşılaşamadık gene datluşŞeniz ay eski tayfanın muhabbetlerini çok özlüyorum ben yaaa:çok üzgünüm: sen iyisin inşallah canım öpüyorum seniŞeniz

gökçemm ben biraz derin düşünürüm canım akıl verir gibi düşünme diye öyle dedim:)) bebişin saglıkla gelsin kuzu öpüyomŞeniz

nurr napıyon delüşşşşş şuanda sitedesin ama dur yakalıcam geliyomkaydirigubbakcemile

aglamacım ugramışsın canım ay yiyim o kızceni ben senin:)) MAAŞALLAH canım benim..darısı bizlere inşallah.

yaa bişey dicem pingu ve asuş ugramıoyo kaç gündür sanki bana mı öyle geldi:KK43:
hee bide ske ugramadı napıynuz kıslar inşallah iyisinizdir.

derinim burdayım geldim tatlım çok zor günler geçiriyorum acili boyluyorum devamlı sağ kasığımda bi ağrı var apandist diye yatırıyolar acilde sonra ağrım geçiyo eve gidiyorum ertesi gün bi daha oluyo bayılcak gibi fenalaşmalarım devam ediyo bi yandan bi yandan eşimle uğraşıyorum yani anlıycan sıkıntılar devam hayatım bi feraha eremedim gitti sen nasılsın cnm sonuç ne zaman kesinleşcek ilaca devammı hala diğer kızlar hepinize slmlar inş herkes iyidir öpüyorum

ay asuş yaaa bende ondan merak ettim iyi degildin en son:KK43:( çok geçmiş olsun canım geçici bir süreçtir inşallah üzülme:gitme:bende napayım aynı işte adet olamadım hala..ilaca başladım 5 gün oldu 5 hapım kaldı bitince olucam inşallah.

ay asuş yaaa bende ondan merak ettim iyi degildin en son:KK43:( çok geçmiş olsun canım geçici bir süreçtir inşallah üzülme:gitme:bende napayım aynı işte adet olamadım hala..ilaca başladım 5 gün oldu 5 hapım kaldı bitince olucam inşallah.

inş hayatım dediğin gibi olur bu zor günleri bi atlatsam işten çıkmayım diye uğraşıyorum yoksa sonum olur normalde rahatım ama patronum geldiği zamanlarda çok zor oluyo çalışmaya mecbur olmak çok kötü ev kira olunca bi kişinin maaşı yetmiyo malesef seninde hakkında hayırlısı olsun cnm benim güzel günler yakın inş

inş hayatım dediğin gibi olur bu zor günleri bi atlatsam işten çıkmayım diye uğraşıyorum yoksa sonum olur normalde rahatım ama patronum geldiği zamanlarda çok zor oluyo çalışmaya mecbur olmak çok kötü ev kira olunca bi kişinin maaşı yetmiyo malesef seninde hakkında hayırlısı olsun cnm benim güzel günler yakın inş

ayyy canım yaa Allah yardımcımız olsun valla..bende öyle üç kuruş mamaşla çalışıyom tek eşime destek olayım diye...çık çalışma emegine yazık diyo ama dinlemiyom onu..birlikten kuvvet dogar..inşallah daha iyi olursun canım da çalışmakda zor gelmez...

X