kızz evet yaaa masalı sormuşun masal gelmiş bak bende şaşırdım...içine dogmuş resmen:)))neediyon delüüüülülülülülülü
kızlar inanın iş yerinde giremiyorum nete.üstüne sürekli gece nöbeti tutuyorum.derinim inşallah senin minik saklanıyordur köşelerde.bu arada kızlar 6hafta 3günlüğüm.2 gün önce kanamam başladı düşük tehlikem var evde yatıyorum.ama cuma günü bebeğimin kalp atışlarını duydum.sizde bana dua edin bebeğim pes etmesin allahım emanetini almasın benden..hepinize tek tek dua ediyorum allahım kucaklarınızı boş bırakmasın.nuruncum seni çok stresli gördüm aman kuzum allahtan hayırlısını iste..
kesinlikle gebelik belirtisi kendimden biliyorum benim ilk damarlarım çıktı çokta değil tek göğsümde 2 tane.ayyy hadi bütün içtenliğimle diyorum allahım bu ay yüzünü güldürsün seninde
masalcım ya geçmiş olsun canım şimdi iyisin ya önemli olan bu..rabbim ayırmasın miniginden seni canım.
nurum inşallah yakındır gülüm üzme kendini..
çok yazamıyom kızlar ya hap beni mafetti gene uyucam gidip..ikinizide çok öptüm..masalım inşallah dedigin gibi saklanıyodur benimki canım:) hadi Allaha emanet olunŞeniz
derin bende içtim bilirim hemde günde üç tane çokda iştah açıyor bu uyku yapıyor sersem gibi olursun hani uzun yola çıkarsında uyuduğun halde sanki yolda gibisindir işte öyle, ama inşallah tutunacak bu sefer, ama olmasada üzülmek yok, anlamıyom bu picoya başka çare yokmu yaww
öyle düşünme canım hayat ne mucizelerle dolu.allahım seni bu güzel duygudan mahrum etmesin.sıkma canını.ben inanıyorumki sen burdan günü gelince hamilelik çığlıkları atacaksın canım benim
canım hemde günde 1 tane oldugu halde böyle..uyku ve aşırı baş dönmesi yapıyo(
pkoya tıpta çare yok diyolar canım.sadece önüne geçilenbiliyor...adet düzene girerse kistler azalabiliyo sürekli adet oldugum için...sogan suyu iyi gelmişti o söküyomuş heç..doktorlara kalırsak onlara göre çaresiz bişey ama ben kurtulucam inanıyorum.