"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

kızz evet yaaa masalı sormuşun masal gelmiş bak bende şaşırdım...içine dogmuş resmen:)))neediyon delüüüülülülülülülü

ne yapam cicim delüüüler ne yaparsa onu yapıyom
sabah karıncalarla uğraştım kavgalar ettim akşama kadar kkda gezindim doğum günü vardı oraya gittim geldim, ..
vallahi değilmi çok sevindim maslcıma inşallah senden o haberi alırız..

kızlar inanın iş yerinde giremiyorum nete.üstüne sürekli gece nöbeti tutuyorum.derinim inşallah senin minik saklanıyordur köşelerde.bu arada kızlar 6hafta 3günlüğüm.2 gün önce kanamam başladı düşük tehlikem var evde yatıyorum.ama cuma günü bebeğimin kalp atışlarını duydum.sizde bana dua edin bebeğim pes etmesin allahım emanetini almasın benden..hepinize tek tek dua ediyorum allahım kucaklarınızı boş bırakmasın.nuruncum seni çok stresli gördüm aman kuzum allahtan hayırlısını iste..

gökçecim sen ve kızının iyi olmasına çok sevindim, inş seninde makber gibi sayılı günlerin kalacak..
aslında takmıyor gi hissediyorum kendimi ama regl olunca anlıyorumki takmışım..
geçen duştan sonra bişey farkettim hani göğüsün kahverengi tarafı varya işte benim orada yeşil bi damar belirdi ama nasıl basbayağı tiren yolu gibi bide kabarık acaba dedim bu ay oldumu ben hiç böyle belirtiler aramazdım ama işte gözüme takıldı halende var orada olması dikkatimi çekmişti ama fosss..
neyse çıktın galiba görüşürüz..

ay çok geçmiş olsun dikkat et kendine olurmu canım yat işi gücü salla rabbim inşallah sana bağışlayacak kızını demek geliyor içimden ama sağlıklı olsunda değilmi rabbim almayacak bebeni senden merak etme ama çok dikkatli ol..
bilmiyorumki sitreslimiyim demekki çyleyim sen taaa oralardan anlamışın,duaları için sağol a.s.

kesinlikle gebelik belirtisi kendimden biliyorum benim ilk damarlarım çıktı çokta değil tek göğsümde 2 tane.ayyy hadi bütün içtenliğimle diyorum allahım bu ay yüzünü güldürsün seninde

masalcım ya geçmiş olsun canım şimdi iyisin ya önemli olan bu..rabbim ayırmasın miniginden seni canım.

nurum inşallah yakındır gülüm üzme kendini..
çok yazamıyom kızlar ya hap beni mafetti gene uyucam gidip..ikinizide çok öptüm..masalım inşallah dedigin gibi saklanıyodur benimki canım:) hadi Allaha emanet olunŞeniz

kesinlikle gebelik belirtisi kendimden biliyorum benim ilk damarlarım çıktı çokta değil tek göğsümde 2 tane.ayyy hadi bütün içtenliğimle diyorum allahım bu ay yüzünü güldürsün seninde

canım benim benimde bak kaç senedir istiyom ben kendimde hiç bir zaman belirti aramadım ama giyinirken gördüm normal tarafda değil çünki be beyaz tenliyim vbe damarlarım çok beelli olur, ama bu kahverengi tarafda ilk defa eşimden test istedim al yapacam dedim ama sonra vaz geçtim çünki adet oldum, bu ay miğdemden çok çektim bulandı ağrıdı fakat hamilelik falan yok napayım işte bunu bana profesör söyledi normal yolla olmz dedi..

derin bende içtim bilirim hemde günde üç tane çokda iştah açıyor bu uyku yapıyor sersem gibi olursun hani uzun yola çıkarsında uyuduğun halde sanki yolda gibisindir işte öyle, ama inşallah tutunacak bu sefer, ama olmasada üzülmek yok, anlamıyom bu picoya başka çare yokmu yaww

öyle düşünme canım hayat ne mucizelerle dolu.allahım seni bu güzel duygudan mahrum etmesin.sıkma canını.ben inanıyorumki sen burdan günü gelince hamilelik çığlıkları atacaksın canım benim

canım hemde günde 1 tane oldugu halde böyle..uyku ve aşırı baş dönmesi yapıyo(
pkoya tıpta çare yok diyolar canım.sadece önüne geçilenbiliyor...adet düzene girerse kistler azalabiliyo sürekli adet oldugum için...sogan suyu iyi gelmişti o söküyomuş heç..doktorlara kalırsak onlara göre çaresiz bişey ama ben kurtulucam inanıyorum.

öyle düşünme canım hayat ne mucizelerle dolu.allahım seni bu güzel duygudan mahrum etmesin.sıkma canını.ben inanıyorumki sen burdan günü gelince hamilelik çığlıkları atacaksın canım benim

inşallah ne diyeyim başka, nasıl oldu nasılöğrendin hamile kaldığını sen yumurta takibimi yaptırıyordun öylemi hatırlıyom ben??

inşallah canım buda geçecek merak etme..

canım herşeyi bırakmıştım kendi halimizde uğraşıyorduk doktorda gelme artık dedi stresden olmuyor sizinki dedi.bende o ay grip oldum annemleride özlemiştim eşim oraya götürdü o ay orda kalmışım.günümde olurum hep ama günüm 3 gün geçince midem bulanıyordu.önce idrar testi yaptım hemen çift çizgi çıktı sonra hemen kan testi yaptırdım 8000 çıktı.dr aradım hemen yanıma gel kese gözükür dedi.kesede gözüktü akşama kocama süpriz yaptım

evet canım önce stres lafına inanmıyordum ama gerçekten doğruymuş.birde sürekli marula limon sıkıp tuzlayıp yiyordum ordanda şüphelendim bakalım allahım emanetini korusun inşallah.canım ben kaçar öptüm hepinizi.daha sık girmeye çalışacağım

selam kızlar,
nasılsınız hepiniz uzun zamandır topiğe gelmiyorum çünkü girecek gücü kendimde bulamıyorum bebeğimi kaybettim maalesef ((( doktora kontrol için gittim kalp atışlarını duymadık baya uzun baktı ve kötü haberi verdi bu kadar güzel haber arasında moraliniz bozulmasın diye önceden yazmadım ama artık kaldıramıyorum hep ağlıyorum bide üstüne eşim sen bi çocuk bile yapamıyosun ayrılalım diyo napcam bilmiyorum öpüyorum hepinizi

tamam canım yat uyu allaha emanet ol sende bebende bak yatarken dua et bana olurmu,inşallah rabbul alemin bebeğini sana bağışlayacak doğduğu nı göreceksin..

canım çok üzüldüm yaaa kaç haftalıktı bebişin yaaaa olurmu eşin neden böyle saçma konuşuyorkiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…