"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

gelirim makberim inşallah rabbim kolay doğumlar nasip etsin çok az vaktin kalmış seninde raabbim bir avazda kurtarsın seni sanırım normal doğum düşünüyosun inşaallah kolay bir doğum olur canım öpüyorum senii

kandiliniz mübarek olsun kızlar..Allah hepinizin muradını versin..tez zamanda tüm dilekleriniz gerçek olsun...

ceyloşş hoşgelmişin kuzu öpüyom seni...

evet canım şimdilik görünen ve doktorumun istediği de normal doğum hayırlısı artık..

hakkında hayırlısı olsun canım :kedi:

aminnnn tatlımmm :ecrin_bebek:

hayırlı cumalar olsun kızlar rabbim duaları kabul etsin inşallahh
makbuşum iyi olmana sevindim canım bende iyiyim çok şükür rabbim senide bebek bekleyen herkesede saglıklı rahat bi dogum nasip etsin inşallahhh
ebroşummm seni çokk özkedim datlum iyi gezmeler güzel güzel eylennn ohhhhhh yandannn

selam güzeller hepinize iyi haftasonları diliyorum..
bugün misafirim var sevgili derin hanım misafirim olucak..
artık akşam burdan yazarız size.kocaman öpüldünüz

oo makberim ne güzel yaa bi buluşma daha gerçekleşecek haaa bizde yakın illerde olsak gelirdik canım ne güzel olurdu bol bol eğlenin cadılarrrr

herkese iyi günler nasılsınız benim antika pc yine çöktğü giremedim ama artıkın yenisi var bıktım ondan bi kılavyesi yazmaz bi çöker şimdi rahatça girebileceğim..
hepinizin geçmiş kandili mübarek olsun yazamasamda hep dualarımda hatırladım sizleri..
kimseler yok benimde misafirim gelecek az bakınayım çıkayım allaha emanet olun..

oo makberim ne güzel yaa bi buluşma daha gerçekleşecek haaa bizde yakın illerde olsak gelirdik canım ne güzel olurdu bol bol eğlenin cadılarrrr
evet tatlım ne zamandır gelicekti hanfendi kısmet bugüneymiş..dediğin gibi keşke hepimiz birbirimize yakın olsaydık kim tutardı o zaman bizi :)) merak etme sizin yerinizede eğlenirizkaydirigubbakcemile3

slm hanımlar nasılsınız hepinizi çok özledim düğünümüzü yaptık bitirdik çok şükür ama misafirler gitmedi daha gelip sohpet etmeyi çok özledim hepinizi öptüm

evet tatlım ne zamandır gelicekti hanfendi kısmet bugüneymiş..dediğin gibi keşke hepimiz birbirimize yakın olsaydık kim tutardı o zaman bizi :)) merak etme sizin yerinizede eğlenirizkaydirigubbakcemile3

alsanaalsanasmile nan mannak karuuuuu geldik işte ne kızıyonnnnlaelaelaelaelae

kıslar makbuş şuanda kahvaltı hazırlıyo banada bişey elletmiyo delü yaklava:bi yardım ettirmedi karnı burnunda heran dogurabilir bi şiş ki sormayın:roflol:

ah canim bende makberi cok merak ettim simdi kiz bi foto koysana son halini görürdük bende koyucam yakinda fotomu bende basladim yavas yavas sismeyesempatiksalakcinni

Canlarım selamlarrrrrrrŞeniz
az önce makbuşumla konuştum doktordaymış,15 temmuzda doguma gidiyo kıslar yazarken tüylerim diken diken oluyor Allahım sen büyüksünn canım arkadasımı bir avazda kurtar:Saruboceq:saglıklı güzel bir dogum nasip et RABBİM.amin.
size söylememi istedi çok dua etsinler diyo çok korkuyorr kuzucumm.girer yine o siteye de yinede kızlara ve müjdeyi dedi.

15 temmuz dıye kesın gun verdılerse sezeryan mı olacak yanı derıncım? ayy persembe gunu yanı ne kdr az kalmıs Rabbım bana da o gunlerı gosterıcek mısın ahhhhhhhholumunekankayizsmile

15 temmuz dıye kesın gun verdılerse sezeryan mı olacak yanı derıncım? ayy persembe gunu yanı ne kdr az kalmıs Rabbım bana da o gunlerı gosterıcek mısın ahhhhhhhholumunekankayizsmile

pingum selam canım.Şeniz
bende aynısını sordum tatlım yok dedi suni sancı verecekmişler.çünkü suyu azalmış..kendinden sancılanmanı bekleyemeyiz demiş o yüzden canım..inşallah kolay olur yaa..darısı senin başına canım bnmŞeniz

selam kızlar ne var ne yok makberim çok az kalmış ohh maşallah inş bebeni sağlıkla kucağına alırsın..
bende şifayı kaptım çok hastayım insan yaz günü gripmi olur...
kendinize iyi bakın aeo..

ay bende makbusa bakmaya girmistim anam bende tuhaf oldum bir elim ayagim karisti bir an
ama hemen kendime geldim makbercim tup bebekte yumurtalarim toplaninca uc gun her dakika giren bir sancilar cektim kelimesi yokki anlatayim doktorum dediki dogum sancisi bile hicbirsey bu cektigin agrilar yaninda.
o yuzden simdi dusundum uc gun nerdeyse her dakka giren sancilara bile dayandim dogum sancisi cok daha az dedigine gore doktor ve toplasan birkac saat ceksen ohoo hicbir sey.
dersinki demesi kolay yok bacim ne sancilar cektim inan o anlari hissederek yasiyorum ne oluyor ucundan canimiz aciyor ama geciyor. dusunki ben bosuna cektim o sancilari ama sen Omur hanfendimiz icin cekiceksin ohooooooooo vizzzzzzzz gelir
tatlim.

ve Allah buyuk Insallah cok az sanci cekerek atlatacaksin, epidural yapicaklar mi heleki onu yaparlarsa cok cok kolay.
sen gozunu karart icini ferak tut en fazla bir saat biraz canim yanar daha da otesi yok hatta belki de cok hafif sanciyla doguracagim de surekli kendine.
ay canim dualarimda olucaksin derin persembe bilgi akisi gorevi sana ait aklinialirimsmile
iste de olsan makbusun esinden ogrenirsin internete girebilcek kizlardan birini ararsin nasil organizasyon ama akannehir
turkiyede olsam direk kendim gorevi ustlenirdim walla simdi kibar da olamayacgim derincim olur mu die :smiley-cool: olur de mi bacim olumunekankayizsmile
ayyyy hadi hadi az kaldi Omur'cum bekleniyorsunuz, saglikla sihatle huzurla gel kucuk prenses alkisalkisalkisa.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…