Canlarım selamlarrrrrrrŞeniz
az önce makbuşumla konuştum doktordaymış,15 temmuzda doguma gidiyo kıslar yazarken tüylerim diken diken oluyor Allahım sen büyüksünn canım arkadasımı bir avazda kurtar:Saruboceq:saglıklı güzel bir dogum nasip et RABBİM.amin.
size söylememi istedi çok dua etsinler diyo çok korkuyorr kuzucumm.girer yine o siteye de yinede kızlara ve müjdeyi dedi.
ay bende makbusa bakmaya girmistim anam bende tuhaf oldum bir elim ayagim karisti bir an
ama hemen kendime geldim makbercim tup bebekte yumurtalarim toplaninca uc gun her dakika giren bir sancilar cektim kelimesi yokki anlatayim doktorum dediki dogum sancisi bile hicbirsey bu cektigin agrilar yaninda.
o yuzden simdi dusundum uc gun nerdeyse her dakka giren sancilara bile dayandim dogum sancisi cok daha az dedigine gore doktor ve toplasan birkac saat ceksen ohoo hicbir sey.
dersinki demesi kolay yok bacim ne sancilar cektim inan o anlari hissederek yasiyorum ne oluyor ucundan canimiz aciyor ama geciyor. dusunki ben bosuna cektim o sancilari ama sen Omur hanfendimiz icin cekiceksin ohooooooooo vizzzzzzzz gelir
tatlim.
ve Allah buyuk Insallah cok az sanci cekerek atlatacaksin, epidural yapicaklar mi heleki onu yaparlarsa cok cok kolay.
sen gozunu karart icini ferak tut en fazla bir saat biraz canim yanar daha da otesi yok hatta belki de cok hafif sanciyla doguracagim de surekli kendine.
ay canim dualarimda olucaksin derin persembe bilgi akisi gorevi sana ait aklinialirimsmile
iste de olsan makbusun esinden ogrenirsin internete girebilcek kizlardan birini ararsin nasil organizasyon ama akannehir
turkiyede olsam direk kendim gorevi ustlenirdim walla simdi kibar da olamayacgim derincim olur mu die :smiley-cool: olur de mi bacim olumunekankayizsmile
ayyyy hadi hadi az kaldi Omur'cum bekleniyorsunuz, saglikla sihatle huzurla gel kucuk prenses
alkisalkisalkisa.s.