selam kızlar,
nasılsınız hepiniz uzun zamandır topiğe gelmiyorum çünkü girecek gücü kendimde bulamıyorum bebeğimi kaybettim maalesef((( doktora kontrol için gittim kalp atışlarını duymadık baya uzun baktı ve kötü haberi verdi bu kadar güzel haber arasında moraliniz bozulmasın diye önceden yazmadım ama artık kaldıramıyorum hep ağlıyorum bide üstüne eşim sen bi çocuk bile yapamıyosun ayrılalım diyo napcam bilmiyorum öpüyorum hepinizi
canım çok üzüldüm yaaa kaç haftalıktı bebişin yaaaa olurmu eşin neden böyle saçma konuşuyorkiiii
20 haftalıktı canım bilmiyorum valla zaten hamile kalmadan öncede öyle diyodu hamile kalınca sakinleşmişti şimdi böyle olunca hep böyle oluyo senin çocuğun olmaz beni engelleme diyo zaten çok kırgınım ona
selam kızlar,
nasılsınız hepiniz uzun zamandır topiğe gelmiyorum çünkü girecek gücü kendimde bulamıyorum bebeğimi kaybettim maalesef((( doktora kontrol için gittim kalp atışlarını duymadık baya uzun baktı ve kötü haberi verdi bu kadar güzel haber arasında moraliniz bozulmasın diye önceden yazmadım ama artık kaldıramıyorum hep ağlıyorum bide üstüne eşim sen bi çocuk bile yapamıyosun ayrılalım diyo napcam bilmiyorum öpüyorum hepinizi
selamlar ben geldim nihayet..tek tek alıntı yapamadım kusuruma bakmayın hepinize güzel dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum..bende bebişimde gayet iyiyiz..bi kaç gün dinlendik artık gelmesini bekliyoruz..
rapunzelim doğum yapmış çok sevindim..
esencimde bebeğini kaybetmiş galiba eşide üzmüş onu( ne olursa olsun sadece kendini dinle canım eşin bebek yüzünden böyle davranıyorsa içinde sevgi falan yok demekki..sen üzülme yeter Rabbim gönlünden geçen herşeyi sana nasip etsin..
ay asuş yaaa bende ondan merak ettim iyi degildin en son( çok geçmiş olsun canım geçici bir süreçtir inşallah üzülme:gitme:bende napayım aynı işte adet olamadım hala..ilaca başladım 5 gün oldu 5 hapım kaldı bitince olucam inşallah.
inş hayatım dediğin gibi olur bu zor günleri bi atlatsam işten çıkmayım diye uğraşıyorum yoksa sonum olur normalde rahatım ama patronum geldiği zamanlarda çok zor oluyo çalışmaya mecbur olmak çok kötü ev kira olunca bi kişinin maaşı yetmiyo malesef seninde hakkında hayırlısı olsun cnm benim güzel günler yakın inş