napıyım cnm aynı bi değişklik yok,gelmesine geldi de kullanan var mı? yook :)
umudum tükendi birazcıkk:)
kuşum kızıyorum ama doktor senin yüzüne tüp bebek yönteminden başka türlü bebeğin olmaz dedimi hayır...
normal yolla olsaydı zaten olurdu dedimi hayırr o zaman onu kullancan ve bekleyecen, bak o kadar kullanıp kalan var elbette zamanı gelmemiştir..
bu ovulasyon günlerinde kullanacaksın, bana bak gelip başında beklerim haa sempatiksalakcinni
evt arkadaşlar rabbim kimseyi kucağı boş bırakmasın
kızlar kimseler uğramadı bu gün şansıma
benim yiğenimin bebeğini doğum günü var gitmewk istemesemde gideceğim annem gel dedi kalkayım giyineyim ooffff şimdi allah sanada versin, yatağına işetelim seninde olsun, teyzesi seninkinide görelim yakında vs vs vs
istemiyorum gitmek ama annem gel diyor başka bişey demiyor..
bu sözleri duyacağımı bile bile gitmek çok sinir bozucu ama işte öyle..
bebeğim kucağımda değilde karnımda olsaydı yine güzel olurdu ama neyse herkese iyi akşamlar hepinizi seviyorum hamile arkadaşların bebeklerini olmayanların yanaklarından öpüyorum Şeniz
cnm bnm napalım kaderimiz bu,sabır lazım inş olacak vakti gelince birde vaktini bilsek tabi harika olurdu ama imkansız işte napalım nasip kısmet
hah bi kaderi kurcalamak kalmıştı sempatiksalakcinni
bu gün o kadan can aldımki parmağım gardolabın kapağına sıkıştı mafoldumben
canım benim ben kaçtım aeo..
sakarsın sakarrr:)
hadi cnm sende Allah'a emanet ol,ne derlerse ne desinle sıkma canını emi
boşver...
evet kuzum sakarım bea hayatta hiç bişeyi beceremedim elime yüzüme bulaştırdım..
sefiyom kıss seni, sıkmam alıştım artıkın ben imtihan buda geçer elbet rabbim bizievlet verdikden sonra sınamasın inşallah...
bende seni seviyorum cnm,iyi ki varsın :)ama seni çok bunalımda gördüm heee,stres sıkıntı yapma bakk kötü olurklava:
aynen dediğin gibi Allah çocuk olduktan sonra sınamasın hayırlı evlat nasip etsin inş
bende birazdan çıkıcam hadi cnm görüşmek üzere
özlemiştim seni he ii oldu geldiğin :)
kızlar biliyorum bana çok kızgınsınız ama geçerli sebeplerim vardı.ama her seferinde girip girip çıktım ama hepinizin ne yaptıtğından haberim var.canım nuruncum anmış benii evet hamileyim canım ama daha yeni sayılırım.allahım sana derinime ebruşuma richime günümede nasip etsin.daha sayamadığım herkese.allah kimsenin kucağını boş bırakmasın.gökçecim senam makber pingu zeynep bersu bebişlerinize iyi bakın.görüşürüz umarım kızlar
masalcım hamnilemisin hayırlı olsun canım saglıkla kucakla dilegin için sagl inş bende saglıkla kucaklarım kızımı inşş kib
derinim iyiyim datlum gökce koycam dünde naz isminden vazgeçtik SU ismini çok severim ama bu ara çok koydular bizim sülalede o yüzden su koyamam saol canım GÖKCENAZ yada GÖKCE NEVA olucak allah kısmet ederse inşallah
makbuşum sen nasılsın kociişin geldi mi canım
ebroş tatilde zaten özledim delüyüde
nuruncum sagol datlum iyiyim çok şükür gökce de iyi:) günler gleip geçiyo sende sıkıyon bu ara canını rabbim büyük canım inş seninde yüzün gülücek inş canım
pingucum geçmiş olsun datlum kan hapları agır gelmiştir dr unla görüş istersen onun yerine pekmez içsen daha ii olmaz mıİ??
annnaaaamm bak demiştim acaba MASALınamı kavuştu demiştim kıss sanki içime doğmuş ay çok sevindim vallahi billahi rabbim sağlıklı bi hamilelik ve kolay doğum nasip etsin inişallah bebeğin sana sağlıkla gelir ne diyim darısı bizlere :Saruboceq: