"Umutla meleklerini bekleyenler yola burdan devam ediyoruz..."

günüm gelmiş ama kaçırdım seni, canım bende istemiyom ama bu gün üçüncü gün deli oldum ben süpürüyom siliyom hoopp tekrar gelmişler, mutfağa girmek istemiyom, deli oldum baş edilcek gibi değil, ilaç bilem serpmedim öldürmeyim diye ama mutfak dolabına bilem tırmanışlar, neyse canım sen neler yapıyon ne var ne yok, bi çalışma yada gelişme varmı bebek için, rabbime emanet olasın kendinei yi bak..

derinim burdayım geldim tatlım çok zor günler geçiriyorum acili boyluyorum devamlı sağ kasığımda bi ağrı var apandist diye yatırıyolar acilde sonra ağrım geçiyo eve gidiyorum ertesi gün bi daha oluyo bayılcak gibi fenalaşmalarım devam ediyo bi yandan bi yandan eşimle uğraşıyorum yani anlıycan sıkıntılar devam hayatım bi feraha eremedim gitti sen nasılsın cnm sonuç ne zaman kesinleşcek ilaca devammı hala diğer kızlar hepinize slmlar inş herkes iyidir öpüyorum

çok çok geçmiş olsun rabbim şifanı versin inşallah..
peki neden oluyormuş doktor bişey demiyormu, tamam çalışman lazım ama bak zor sahip olunuyor bebeğe dikkat et kendine..

yaa bişey dicem pingu ve asuş ugramıoyo kaç gündür sanki bana mı öyle geldi:KK43:
hee bide ske ugramadı napıynuz kıslar inşallah iyisinizdir.

merhaba canımm nasılsın bakalım
beni merak etmişsin be istanbula anneme geldim canım pc de getirdim ve ancak net bulabildim.benim de son 7 günüm bakalım ne olucak bu ay fazla mesai yaptıkkaydirigubbakcemile3

merhaba canımm nasılsın bakalım
beni merak etmişsin be istanbula anneme geldim canım pc de getirdim ve ancak net bulabildim.benim de son 7 günüm bakalım ne olucak bu ay fazla mesai yaptıkkaydirigubbakcemile3

aa yakaladım seni datluş:)) kıss istanbulun neresindesin bakiim?

asumancım sanada çokk geçmiş olsun canım
allah yardım etsin çokk dikkat et kendine

hadi buluşalımm gell gııkaydirigubbakcemile3

canımm ben halıcıoğlundayım.eyüp sultanın karşısı

hadiiiii :)) yakın sayılırız kızz..gaziosmanpaşadayım bende biliyosun.burdan tek vesait aramız:))) bilge hastanesinin ordayım küçükköy yolunda.

çok çok geçmiş olsun rabbim şifanı versin inşallah..
peki neden oluyormuş doktor bişey demiyormu, tamam çalışman lazım ama bak zor sahip olunuyor bebeğe dikkat et kendine..

saol cnm valla doktorla konuştum tamamen gebelikten oluyo dedi sende farklı olmuş dedi doğum olana kadar da devam edebilir etmeyedebilir dedi inş yakında biterde rahatlarım

kusum dogumu bekliyorsun demek :nazar: korkma tatlim Allah'in izniyle kolay gecicek Omur'un gelicek ve omrune omur katicak Insallah. :nazar:
esencim cok uzuldum kotu haberine, kismetten oteye gecilmiyor ne yazikki, esin belki de bir tartisma esnasinda sirf canini yakmak icin oyle demistir. umarim oyledir. tum bunlari yasarken bir de buna uzulmene iyice uzuldum :KK43:(
masalcim hamileymissin gozun aydin sabredince oluyormus bak:)) bol bol dinlen dusuk tehlikesi olan ne kadinlar dogurdu hic korkma hep yat tatlim.
nurun karinca oldurme be tatlim ben cok hassassim bu konuda:KK43: yollarina bir kavonoz koy icine seker ekmek kirintisi vs, hepsi yavas yavas icine girecek o sirada kavonuzu al disari koy hep bir kavonoz dursun orda ya da ilac al kokusuna gelmezler ama oldurme ne olur:KK43:( kavonuzu yan yatirarak koy.
cok opuyprum nuruncum ne zamandir gormemistim seni.
makbusum cok mutluyum adina, harika haberlerini bekliyorum :nazar: :teytey::teytey::teytey::teytey:
canım benim Allah razı olsun senden biliyorumki sizler benden daha çok heyecanlısınız..mutluluğumu sizlerle paylaşmak ayrıca mutluluk veriyor bana iyiki sizler gibi candan arkadaşlara sahibim.Rabbim sizlerinde bu günlerini göstersin inşallahŞeniz
selamlar kızlarrr.ben bugün tek başıma izindeyim..çok tuhaf oldum yaaa:KK43:( eşim bu hafta izin kullanamadı patronu tatile gitti:KK43:

makbuşum canım benim ay kısss ben oradayken gelirmiş ömür hanım ay elim ayagıma dolanır nan söyle gelmesin :roflol: elime dogarmış falan:teytey: ayy saglıcakla gelsin miniş canım benim.

günümm karşılaşamadık gene datluşŞeniz ay eski tayfanın muhabbetlerini çok özlüyorum ben yaaa:çok üzgünüm: sen iyisin inşallah canım öpüyorum seniŞeniz

gökçemm ben biraz derin düşünürüm canım akıl verir gibi düşünme diye öyle dedim:)) bebişin saglıkla gelsin kuzu öpüyomŞeniz

nurr napıyon delüşşşşş şuanda sitedesin ama dur yakalıcam geliyomkaydirigubbakcemile

aglamacım ugramışsın canım ay yiyim o kızceni ben senin:)) MAAŞALLAH canım benim..darısı bizlere inşallah.
bacım belli olmaz bakarsın teyzoşum gelmişken doğuveriyim derkaydirigubbakcemile3daha ne istersin işte eline doğarakannehir
slm hanımlar nasılsınızzz
makbuş nerelerdesin caanım kocişin gel dimi
buralardayım canımm gün içinde çok gelemiyorum malesef sıcaklarla aram hiç iyi değil berbat geçiyor günler..kocişim geldi çok şükür.sende iyisindir inşallah bebişte kocaman olmuş ohh 41 kere maşallah onada

herkesin kandili mübarek olsun rabbim bugünün hürmetine dualarimizi kabul eylesin:Saruboceq:

canlarım kandiliniz mübarek olsun rabbim bu güzel gecenin hürmetine dualarınızı kabul etsin

bebişlerinizi göndersin

bebişlerini bekleyenlere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

bebişlerini büyütenlerinde bebişlerine sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallahh

öpüyorum hepinizi güzel arkadaŞLARIMMM

canim nasilsin agirlastinmi artik bencede normal dogum en güzeli hakkinda hayirlisi olsun allaha emanet olopuyorumnanaktan
sağol canım iyi olmaya çalışıyorum ağırlaştınmıda ne demek patlamak üzereyimkaydirigubbakcemile3Rabbim hepinizin yardımcısı olsun inşallah
kandiliniz mubarek olsun arkadaşlar
canım sağol seninde kandilin mübarek olsunopuyorumnanaktan
canlarım kandiliniz mübarek olsun rabbim bu güzel gecenin hürmetine dualarınızı kabul etsin

bebişlerinizi göndersin

bebişlerini bekleyenlere sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah

bebişlerini büyütenlerinde bebişlerine sağlık sıhhat uzun ömür versin inşallahh

öpüyorum hepinizi güzel arkadaŞLARIMMM
ceylanımmm Rabbim seninde yüzünü güldürsün meleğini göndersin inşallah..özledim seni ya daha sık gel olurmuopuyorumnanaktan

canlarım biraz geç oldu ama hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim tüm dualarımızı kabul etsin inşallah..
sabah görümcemler geldi sağolsun evi baştan aşağıya temizlediler o nedenle uğrayamadım artık sayılı günüm kaldı..bu gece benide unutmayın emi dualarınızda Rabbim kolay doğum nasip etsin..
hepinizi kocaman öpüyorum kendinize iyi bakın

X