Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben geldimmm yellowcum ve uhdecim hoşgeldiniz ikinizinde aramızaaa
nasılsınız bakıyım
hoşbuldum aşkitomm akşam arıcaktım seni geç oldu diye aramadım rahatsız etmek istemedimm
yellowcum hoşgeldin canım aramızaopuyorumnanaktancanım benim tşkler h.b listeye benimde adımı yazarmısın şekercimm hep beraber dualrla bekleyelimkaydirigubbakcemile5
amin canım inşallah:))beni geçin önce sizin alalım inş:Saruboceq:
hoşgeldin aşkitommmmŞeniz
tatlım ben 4 yıllık evliyim..polikistikover hastalıgım var duymuşsundur ne oldugunu büyük ihtimalle...iki yıl önce 1 düşük yaşadık kimyasal gebelik oluştu yani.o zamandan beri kalamadım canım pko yüzünden.3 ay sogan suyu içtim adetlerim düzene giirsin diye.en son sadece 9 gün gecikti...sadece 9 diyorum çünkü 2-3 ayda oluyorum normalde.
ama şuandaki durum şöyle,eşimin askerligi yaklaştı ve ben ertelemek istedim bebek düşüncesini,yani korunmak istedim eşim izin vermedi.gerçi korunmasamda olmuyor hala ama olmayacagı da kesin olmadıgı için korunmak itemiştim.herşey olabilir yani...hayırlısı artık ya napalım.
sağol canım Allah razı olsun inşallah hepimiz anne olucaz:Saruboceq:canım çok çok geçmiş olsun sanada Allahım görüyordur bizleri hazinesinde çok var inş. bizlerede nasip edecek yeterki umudumuzu kaybetmeyelim :Saruboceq:
canım tekrar hoşgeldin ekledim senide listeye uğurlu gelir inşallahcanım benim tşkler h.b listeye benimde adımı yazarmısın şekercimm hep beraber dualrla bekleyelimkaydirigubbakcemile5
canım benim çok geçmiş olsun sanada Allahım bebiş isteyen herkese en kısa zmanda versin :Saruboceq:
tın tını tını tını tınımmm tın tını tını tını tınımmmm:jeyyar:annadımmmmmm seni gidi seniiiii:jeyyar:
:roflol::roflol::roflol:tın tını tını tını tınımmm tın tını tını tını tınımmmm:jeyyar:
aynennnn çok duygusala bagladım yafff mafoldumbeniçim sızladı okuyunca uzmanın yazdıklarını...ne günler geçirdik dedigin gibi makbuşum yaaa..ama inşallah bu topicimizde daha da güzel günlerimiz olacak...senam ve günümün olayından sonra yeni topic fikri banada iyi geliyodu iyi de oldu.yeni başlangıçlar olsun inşallah:Saruboceq: keşke de daha boncugum dediginde açsaymışık ama o zamanda beticim ortalarda yoktu danışmadan istemedik açmak.ya kızlar bende çok kötü oldum söylemek istemedim ama negünlerimiz geçti çok zor geldi nedense bana .hatta hala içimde bir sızı var..