- 5 Eylül 2018
- 2.816
- 6.410
Dedim yoksa hep umutsuz vaka mı olduk :)
Yok canm Allah var umut var sabredicez dua edicez ve bekliycez yapcak bisey yok :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dedim yoksa hep umutsuz vaka mı olduk :)
Kizlar herkes nerde iyice sessizlesmis burasineyse ben size guzel bir haber veriyimen son keseyi gormustum.bugunde hem bebisimi gormeye hemde kalp atisini duymaya gittim.vee ben 1 beklerken 2 kalp atisi duydumcift yumurta ikiziymis meleklerim.hala soktayim kimseye soylemedim sizinle paylasmak istedimve daha once 8 aylik bebegimi kaybetmistim biliyorsunuz.onun sat 2016 19 kasimdi.bunlarin 2018 20 kasimyani 1 gun arayla tam 2 sene sonra ikizlerime hamile kaldim.Rabbim resmen bir aldi iki verdi çok şükür.isteyen herkese bu güzel duygulari yasatsin bu sefer insallah kucagimizada almak nasip olur
Merhaba arkadaşlar buralarda yeniyim 1.5 aylik evliyim. Son adet tarihim bat diye kullanılıyor sanirim 4 ocakti 14 gun sonrası mi ovulasyon tarihi oluyor bugunler degerlendirilmesi gereken zamanlar yani dimi? Birde bir sürü kürlerden bahsediliyor. Sizin önerdiğiniz kürler hangileri?
Öyle canım inşallah güzel sonuçlar olur herkese :)Yok canm Allah var umut var sabredicez dua edicez ve bekliycez yapcak bisey yok :)
Merabalar benim adetim 17si 6sinda 1 damla lekelenme ve 23undeyken 1 haftalik gecikmem oldu ama 1.20 cikti kan sonucu gebelik yok dendi 31 aralikda da 0 cikmisti yukselme var gibi dusunuyom.tarlusal yazdi ama icmek istemedim yukselirmi acaba
peki neden adet olmadimCanım 0 ile 1,20 arasında bi fark yok. Önemli olan 5ten büyük mü küçük mü odur. O yüzden yükselme diye bi şey olamaz. Testte de çıkmadıysa doktor da muayene ettiyse doktorunun dediğini yapman en doğrusu olacaktır
Onu bilemem, kimse de bilemez burdaki. Ancak yarım yamalak bilgilerle tahmin edilebilir. Bi doktora gidip ona danışsan daha iyi olur. Sanırım adet sökülmesi için de ilaç vermiş doktor. En doğrusunu onlar bilir. Geçmiş olsun arkadaşım :)peki neden adet olmadim
Bildigim kadariyla iki katina cikmis ve bu durumda normal gibi gorunuyo tabii doktora danismanda fayda var :)Kızlar benim 21 inde hcg değerim 6.31 çıktı daha sonra 23 unde 20.33 cikti nornal mi . Bu arada bat 24 ocakti.
Brokoli kürü nedir? Biraz anlatabilir misiniz? Yumurta büyütüp çatlatmayada yarıyor mu acaba?Arkadaşlar 1.5 yıldır çocuk istiyorum ve bir düşüğüm oldu. iki tüpümden biri tam biri biraz tıkalı çıktı hsg de. Brokoli kürünü kullandım 21 gün (7 gün içip 3 gün ara vererek) ve tam tüp bebek merkezine gittiğim ay hamile olduğumu öğrendim:) Paylaşmak istedim umarım herkese şifa olsun.
Bunun için havuç ve incir kürüBrokoli kürü nedir? Biraz anlatabilir misiniz? Yumurta büyütüp çatlatmayada yarıyor mu acaba?
Onu bi kere yaptım ama fayda etmedi maalesefBunun için havuç ve incir kürü
Canmm bnmde durumum seninle aynı herhalde ama ben tüp bebek suan düşünmyorm 3 yıl oldu olcak dış gebelk ve düşükten snra hsg cekldm ikisi tıkalı çıktı açtılar birini zorla diğeride tam değil bn brokli kürü yaptm ama devam ettrmedm fazla ama hala bişy yokArkadaşlar 1.5 yıldır çocuk istiyorum ve bir düşüğüm oldu. iki tüpümden biri tam biri biraz tıkalı çıktı hsg de. Brokoli kürünü kullandım 21 gün (7 gün içip 3 gün ara vererek) ve tam tüp bebek merkezine gittiğim ay hamile olduğumu öğrendim:) Paylaşmak istedim umarım herkese şifa olsun.
Kafa tahatlığı önemli galiba ben tüp bebek yapyırcam artık bu kür işe yaramazsa dedim o ay kafam rahattı yumuttlamamı bile yakip etmedim aman tüp olsun nolcak dedim bu ay oldu şükür Allah sana da isteyen herkese de hayırla sağlıkla nasip etsinCanmm bnmde durumum seninle aynı herhalde ama ben tüp bebek suan düşünmyorm 3 yıl oldu olcak dış gebelk ve düşükten snra hsg cekldm ikisi tıkalı çıktı açtılar birini zorla diğeride tam değil bn brokli kürü yaptm ama devam ettrmedm fazla ama hala bişy yok
Aminnnnnnnnn duanda untma evet kafa rahtlığı en başlıca sebebi ama becermeddm gittiKafa tahatlığı önemli galiba ben tüp bebek yapyırcam artık bu kür işe yaramazsa dedim o ay kafam rahattı yumuttlamamı bile yakip etmedim aman tüp olsun nolcak dedim bu ay oldu şükür Allah sana da isteyen herkese de hayırla sağlıkla nasip etsin
Tüp bebek tedavisi ile mi ? bende başlıyorum tedaviye bu ay tabbim bana da nasip etsin .. seninde gözün aydın rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsinKizlar bugun kuzenimin hamile oldugunu ogrendim cok mutlu oldum 6 senedir olmuyordu 4 tup bebek basarsizdi simdi tutu 2ikizlere hamile Allah tum isteyenlere versin sanko ben hamileyim