kıslar günaydın kimse yok mu bişey sorcam adetime 3gün var ama sabah dayanamayıp test yaptım evde çok silik bir çizgi çıktı görünüyo ama çok silik doğru mudur acaba ya çok merak ediyorum:)
canım çoğu arkadaşta doğru sonucu verdi silik çizgi... bence imkanın varsa hemen bi kan testi yaptır veya 3 günü bekle ama muhtemelen hamilesinhihoyyyt
İNŞ.CANIM İNŞ.DARISI SANA VE TÜM İSTEYEN ARKADAŞLARIMA.YA ŞUAN İŞTEYİM ÇIKMAM ÇOK ZOR 7DE ÇIKIYORUM AKŞAM KAN TESTİ NERDE YAPTIRABİLİRİM BİLMİYORUM.:CüvCüv:
iilik canım oturuyorum sen naptın gittin mi doktora
Evet canım gittim.muayene etti,hormon testi yaptırdım.Doktor açık açık polikistik over görüyor dedi.yumurtalıklarda çatlama olmuyormuş.ilaç verdi.regl olucam ilaçla.3-4. günümde kontrole gidicem tekrar.7. günümde de rahim filmi çekilicek.ona görede yumurtaları çatlatmak için ilaç kullanıcam.her ay kontrol edicez dedi.açıkçası biraz korkuyorum:bbo: rahim filminden.nasıl bişi acaba.:sm_confused::sm_confused:
canım google yaz orda ayrıntılı anlatıyor gitmen iyi oldu bak canım inş kısa zamanda bebişinede kavuşturur bu yöntem:Saruboceq:
merhaba nasilsin?nasil gidiyor ...çalişmalara başladinmi :)kızlar kimse yok mu??
merhaba nasilsin?nasil gidiyor ...çalişmalara başladinmi :)
ALEMSİN YA..bende sürekli karnımı dinlemekten en ufak bir gaz gurultusunu bile döllenmeye yoruyorum ..acayip bişey şu beklemek:)))hemde son sürat vallakaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ALEMSİN YA..bende sürekli karnımı dinlemekten en ufak bir gaz gurultusunu bile döllenmeye yoruyorum ..acayip bişey şu beklemek:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?