- 13 Mart 2008
- 9.167
- 1.673
kızlar selam ben geldim nsaılsınız nur napıyosun
iyiyim canım sen nasılsın?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar selam ben geldim nsaılsınız nur napıyosun
hiç sorma canım.sen yine rahatsın yani herzaman bebek çalışması yapabilirsin.bizde birde cin gibi oğlan var uyutucaz diye canımız çıkıyor.o uyuyana kadar bizim uykumuz geliyor ağırlık basıyor.yinede yılmak yok bir gayret çalışıyoruz işte napalım.anne olmak kolay değil.Ya açıkçası ben bu ay takılmıyorum yumurtlamaya eşim 13ünde yurt dışına gidecekti zar zor haftaya ertelettik durmadan devam diyoruz bide böyle deneyecez olmazsa tıpış tıpış doktorayerimseniben
öncelikle ,eşinin görevinin kutsallığından ötürü ve senin bu sebeplerden kocandan ayrı kalmandan dolayı herkez adına teşekkür etmeliyim...vatanı uğruna eşini ve çocuk özlemini belkide ertelemek zorunda olan bütün askerlerede allah yardımcıları olsun diyorum .tabi sana da allah kolaylıklar versin ve en kısa zamanda bebişini kucaklamayı nasip etsin canım...sencer erden beterin beteri var canım benim eşim sadece 10 gün yanımda her ay öyle bir döngü içerisindeyizki ne zaman eve gelse ben adetli olmuş oluyorum ve sadece 1 hafta yada 3 4 gün beraber oluyoruz
şimdi eşimin nasıl bi mesleği var diceksin kendisi komando jandarma üsteğmen bu şartlarda bize bebek çalışması zor inan
hiç sorma canım.sen yine rahatsın yani herzaman bebek çalışması yapabilirsin.bizde birde cin gibi oğlan var uyutucaz diye canımız çıkıyor.o uyuyana kadar bizim uykumuz geliyor ağırlık basıyor.yinede yılmak yok bir gayret çalışıyoruz işte napalım.anne olmak kolay değil.
33) şu göğüs ucu halkasında kabarcıklar oluşması bende olmaya başladı doğruluk payı nedir acaba?
teşekkür ederim cevabın için akşam dayanamayıp anket açtım. bazılarında bu kabarcıklar olmuş ama hamile değillermiş ( bende anlamadım3 cocuk annesi olarak cevap veriyorum dogru canim kabarciklar olusuyo.
merhaba nur nasılsın?
OKULDA CANIM SIKLDI BİRAZ.ONUN DIŞINDA İYİYİM CANIM.ADETİM BİTTİYOR BUGÜN.BAKALIM ÇALIŞMALAR BAŞLAYACAK İŞALLAH.aDETİM BU AY KISA SÜRDÜ ONA ÜZÜLDÜM.İLK İKİ GÜN YOĞUN 3. GÜN AZALDI,4.5.GÜNLER LEKE HALİNDE ÇOK AZ GELDİ.3 GÜN OLDUM DİYEBİLİRİM.HİÇ BÖYLE OLMAZDI MORALİM ÇOK BOZULDU...