Nurcum hepimiz hamilelik istiyoruz olmayınca moralimiz bozuluyor.sadece birbirimizle paylaşıyoruz.sizlerden başka kimseyle deerdimi paylaşamıyorum.yaşım ilerliyor ya oılmazsa diye strese giriyorum.Artık okulda kimseyle konuşmak istemiyorum.az ve öz konuşuyorum.bir de insanlar dedikoducu zaten kimseye güvenemiyorum.insanlar ben sessizleştikçe eee ne oldu ,niye konuşmuyorsun,niye kitap okuyorsun,niye müzik dinliyorsun.tepkimi veriyorsun bizimle konuşmayarak taqvır mı alıyorsun? böyle yaparsan insanları kendinden uzaklaştırırsın diye laf söylüyorlar.ama keyfim yok herkesle konuşmak zorundamıyım.canım gülmek istemiyor ne yapayım.
Nurcum hepimiz hamilelik istiyoruz olmayınca moralimiz bozuluyor.sadece birbirimizle paylaşıyoruz.sizlerden başka kimseyle deerdimi paylaşamıyorum.yaşım ilerliyor ya oılmazsa diye strese giriyorum.Artık okulda kimseyle konuşmak istemiyorum.az ve öz konuşuyorum.bir de insanlar dedikoducu zaten kimseye güvenemiyorum.insanlar ben sessizleştikçe eee ne oldu ,niye konuşmuyorsun,niye kitap okuyorsun,niye müzik dinliyorsun.tepkimi veriyorsun bizimle konuşmayarak taqvır mı alıyorsun? böyle yaparsan insanları kendinden uzaklaştırırsın diye laf söylüyorlar.ama keyfim yok herkesle konuşmak zorundamıyım.canım gülmek istemiyor ne yapayım.
Nur,Brisling ve diğer arkadaşlar sizi o kadar çok seviyorum ki,şu kısacık zamanda candostlarım oldunuz.şu an o kadar duygusalım ki,insanların beni anlşlamaması çok üzüyor,ağlıyorum sinirimden hala...Beni ancak benim sıkıntılarımı yaşayan aynı yollardan geçen sizler anlarsınız.Size de çok dua ediyorum buna inanın.yüzünüzü görmedim belki ama yıllardır tanıyormuşcasıona bağlıyım size...İnanın bu bebek meselesi sorulacak diye eşimin akrabaları ile bile görüşmek istemiyorum.Yakınlarda eşimin yeğeni askere gidecek,gitmemek için ne bahaneler uydursam diye düşünüyorum,özellikle görümcemin imalarıından çok yıpranıyorum,bebek konusu açılıp durdukça geriliyorum.
Brisling canım inanır mısın Nisan ayından beri folbiol kullanıyorum.temmuzda demir eksikliği tespit edildi,demir hapı ve çinko hapı,Arısütü polen tableti içiyorum.çörekotu ve tarçını yoğurtla karıştırıp yiyorum,bal kilo yapar diye...İncir suyu kürüne başladım.hem incir yiyorum hem suyunu içiyorum.Eşime de çinko,folik asit,keçiboynuzu kullandırıyorum.Artık her duyduğumu uygulamaktan fenalık geldi ama faydalı olsun da...Bu ay adetim ilk 2 gün çarşafa geçecek kadar çok geldi,kotuma geçmiş hatta.üçüncü gün azalmaya başladı,4.ve 5.gün leke olarak çok çok az geldi.çok korktum erken menapoz olur mu diye.aklıma kötü kötü şeyler geliyor bu durumda.çünkü geçen ay 4.gün de geldi 5.gün leke oldu.herşeyden korkar oldum.Ne olur dua et arkadaşım,hamişlerin duası kabul olurmuş.bizler de hayırlısı ile hamile kalıp anne olalım.
canım aynen yaptıklarımı yapıyorsun..:)bende folbiol kulanıyorum ve dr dediki 2 ay daha deam et..çok faydasını göreceksin.
eşime bende çinko demir folik asit içirdim..biraz bekle bence tüm bunların faydsını göreceksin .keçiboynuzu bence bı işin iksiri kim ne derse desin incir de yumurta iin şifa.yani kullandıklarının hepsinin faydasını göreceksin..bence birazda stresi azalt be güzelim anlıyorum çok isitiyorsun ama bekleme gün sayma kendini dinleme iradeni kullan biraz canım..ayakarını dik ilişkiden sonra ayağa kalkma...
benim eskiden adetim o kadar çok gelmedi bu kullandıklarımdan sonra ilk 2 güne benimde çok gelmişti..şunu da unutma rahimde kendini hazırlıyor gebeliğe bebeğin sıkı tutunması için..siz ne kadar süredir istiyorsunuz ??[/QU
DUA EDİYORUM CANIM İSTEYEN HERKES İÇİN CANI GÖNÜLDEN
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?