kızlar herkese merhaba!
korunmayı bıraktığımızdan bu yana takip ettiğim forumlardan birisiydi burası..ve benim hamile olduğunu öğrenen arkadaşlardan beklediğim bazı sorularımın yanıtlarını kendi adıma yazıyorum..cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim ve bugün itibariyle 4+3 hamileyim..:))) adetimin üstünden 3 gün geçtikten sonra idrar testi 1-2 dk içinde pozitif çıktı inanamadık 2 tane daha yaptık ..ertesi günde kanda çıktı bize bayram hediyesi oldu:)
ben 3.ayımızda hamile kaldım yaklaşık 4 aydır folik asit içiyorum..eşime geçen ay hergün keçiboynuzu içirdim..(bir bardak sütün içine 1 çorba kaşığı şeklinde verdim ) keçiboynuzunda spermlerin hareketini hızlandıran ve yumurtayı döllemesine faydası olan bir enzime etkisi var..bunun faydası olduğunu düşünüyorum..kendim de adetimin ilk gününden yumurtlama günüme kadar her sabah bal ve öğlen kuru incir yedim..bol süt yumurta ve yoğurt..bunlarında yumurta oluşumunda faydası var diye okumuştum...ovulasyon testi aldım ve yumurtlama günümü tespit ettim hesapladığımdan daha erken olduğunu farkettim...ilişkiden sonra evet ben de ayaklarımı duvara diktim ve kalçama yastık koydum..1 saatten önce tuvalate gitmedim..duşumu sabah aldım...geçen aylara nazaran bebek fikrini daha az düşündük....adet bitiminden sonra başladık 10 gün boyunca kafamıza estiği zaman birlikte olduk...şartlanmadık
Her ay adet dönemim yaklaşırken göğüslerim çok erkenden şişerdi...kasıklarım çok önceden ağrımaya başalardı bu defa ağrılarım ve şişliğim adet tarihime çok yakın zamanda oldu ve kasıklarımda yataken kalkarken otururken iğne batmasına benzer ağrılar hissettim..anlık ve çok sık olmadı..belim ağrıdı ve adetime 5-6 gün kala akıntım olmaya başladı..ve halen var...normalden koyu kıvamda ve birazda yumurta akı gibi geldi...
bende olan değişiklikler ve yaptıklarım bunlar...nelerin faydası oldu Allah bilir ama bende çabaladım..asla ya olmazsa..olmayacak diye üzülmedim..
İsteyen herkese nasip olmasını dilerim...Elbette Allah ol deyince oluyor herşeyin bir zamanı var herkes için ama umudunuzu yitirmeyin dualarım sizinle..