canım hadi insallah bize hayırlı haberler verirsin. sizlerin haberleri moral olsun bize. :çok üzgünüm: 3 aydır bi sonuç alamadım,bu ay çok umutluydum, olmadı.. neysee
melankolia ben adet tarihimi beklemeden bu sabah test yaptım ama koskocaman bi tek çizgi çıkınca bende üzüldüm.....yazılmayınca olmuyo canım benim...önce yazılacak anne olacağın....geçen hamileliğimde doğum kontrol hapını 2 yıl kullandıktan sonra bıraktım ve tek korunmadığım gece hamile kaldım...ama ne yazık ki 5.ayında kaybettim onu.....yani demem o ki biz fazlaca düşünüyoruz...zamanımı var nedir....yerimseniben
canım çok üzüldüm 5 aylık olup da kaybetmek daha zorama insallah bu ay hamiş haberini verirsin bizea.s. sigaraya dayandım bende üzüntümden.abartmıyorum kültablası gibi kokuyorum valla tabi regl olmanın verdiği stres de var ama atlatcam insallah:çok üzgünüm:
selam kızlara.s.
aylintcim nerelerdesin ya şükür kavuşturana:1hug:
selaaam:dance:
canım büroya haftasonu gelmiyorum,bi gün de internet arızalıydı..
özledim siziyerimseniben
ne var ne yok?
haberler sende
Günaydin Kizlar...bende Daha Dün öğrendim Hamiş Olduğumu 2 Haftalikmisin Kan Testinde Cikti.ultrasonda Görünmüyor Daha Cok Minikkk.3,5 Yillik Evliydim.mayis Ayinda Korunmayi Biraktik Mayis Ayindada Kaldim.maşallah Diyelim Nazar Değmesin.allah Herkese Bu Duyguyu Nasip Etsin Inşallah
Kızlar günaydın....cuma gününden sonra benide hamiş listesine alabilirsiniz..:)) beta hcg 501 çıktı dün...ama az az lekelenmelerim oluyodu 2 güne kadar daha doğrusu adet oldum sanmıştım..doktor progestan verdi zaten lekelerde artık gelmiyo ama ultrasonda görmeden inanamıycam...o yüzden cumayı bekliyorum..
NEREYE GİDİYORSUN PILIMIZI PIRTIMIZI TOPLAMAK YOK SADECE HEP BERABER HAZİRANA GİDECEĞİZ CANIM.kızlar bende sanırım bu ay güzel haberler olmicak hiç bi belirtim yol şu pılımı pırtımı topliym de yavaş yavaş haziran listesine taşınayım bariiiiiiiiiii
YETİŞEMEDİM SANA NEŞELİM AMA AZ KALDI BU HAFTA NOTLARI VERDİK Mİ RAHATIM HAZİRANDA DAHA ÇOK BİRLİKTEYİZbay bayyyyyyyyyyyyyyyy kızlar yarın görüşmek üzere kendinize çok iyi bakın öpüldünüz:)
sevde_nurcum senin tahmini yumurtlaman 8 haziran gibi ama sen çalışmaya 6 haziranda başla ve gün aşırı ilişkiye girin ve belinin altına yastık koy hatta bacaklarını kaldırsan danha iyi ve böyle bir saat bekle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?