ya inş. teyzişkosu olursun ama içime hiç öyle hamiş olduğum doğmuo zaten eşimde değilsindir deyip sinirimi bozuokafamçokkarıştı
cnm senin kaçgün geçti bakim ikinci kafayı yiyen olarak ben sorayım istedimlaelaelaelaelae
slm kızlar.dün ablamın hyamiş haberini vermiştim size ama bugün kontrole gittiğinde bebek kesesinin %50sinden fazlasının kanla dolu olduğunu öğrenmiş.doktor 1 hafta hiç ayaga kalkmamasını söylemiş.1 hafta içinde düşük olabilirmiş.eger düşük olmazsa da 1 hafta sonra tekrar kontrole gitmesini ve eger kan hala varsa bebeği aldırması gerektiğini söylemişbu da bana ders oldu.geç olsun güç olmasın yani kızlar.
canım benim bugün regl olmam gerekli ama gelmiyor meret....:dance:
kızım sen bebiş istemiyormusun?ne güzel işte gelmemesi:dance:
doğru cnm ya bu hepimize ders olsun inş. ablanda atlatır bebişine kavuşur allah hepimize hayrlı hamilelikler versin
aman gelmesin bebişşş gelsinn herkesssleree:içelim:
inşallah canım bende pazar yapıcam artık testi....sona kadehleri tokuştururuz:içelim:
Rumeli Kiz Niye Adet Olsam Diyorsunki Ya Inşallah Hamilesindir:)))
Hehehe Biz Burda Hepimiz Delüyüz:)
kızlar bugün doktora gittim..idrar kan ne varsa baktı hamile değilim..gecikmesinden dolayı ultrasondada baktı çok sağlıklısın bişey yok dedi...bi hap verdi 7 gün kullan dedi...kullandıktan sonra 1 hafta bekle eğer olmazsan gel dedi.bakalım..ben eşyalarımı topladım..umudumuz hazirana gidiyorum kızlar....byeeee
slm kızlar.dün ablamın hyamiş haberini vermiştim size ama bugün kontrole gittiğinde bebek kesesinin %50sinden fazlasının kanla dolu olduğunu öğrenmiş.doktor 1 hafta hiç ayaga kalkmamasını söylemiş.1 hafta içinde düşük olabilirmiş.eger düşük olmazsa da 1 hafta sonra tekrar kontrole gitmesini ve eger kan hala varsa bebeği aldırması gerektiğini söylemişbu da bana ders oldu.geç olsun güç olmasın yani kızlar.
kızlar bugün doktora gittim..idrar kan ne varsa baktı hamile değilim..gecikmesinden dolayı ultrasondada baktı çok sağlıklısın bişey yok dedi...bi hap verdi 7 gün kullan dedi...kullandıktan sonra 1 hafta bekle eğer olmazsan gel dedi.bakalım..ben eşyalarımı topladım..umudumuz hazirana gidiyorum kızlar....byeeee
üzülme hayatım ya bak bizlerde eşyalarımızı topladık hazirana yolculuğa gideceğiz ama 30 mayıstan sonraa.skızları yalnız bırakmayalım değil mi:1hug:
inşallah ama hala adet olmadım bu gidişle temmuza kalacak bende temmuz diyemi topik açsam napsam:roflol:canım inşallah haziran ayı hamişlerinden biride sen olursun
tabi canım buraya da uğrayacağız elimiz her yere yeteryerimsenibenüzülme hayatım ya bak bizlerde eşyalarımızı topladık hazirana yolculuğa gideceğiz ama 30 mayıstan sonraa.skızları yalnız bırakmayalım değil mi:1hug:
canım sağol ya siz varya süpersiniz hepinizzzz
Canlarim Hepinize Teşekkür Ederim.allah Hepinize Anne Olma Isteğinizi En Yakin Zamanda Size Verir.bu Dualari Tüm Anne Olmak Isteyenler Için Sizde Amin Yazin Bakalim.......yarabbim Sen Herkese Eli Ayagi Düzgün Saglikli Hayirli Evlatlar Nasip Eyle....yarabbim Sen Bütün Kullarinin Dualarini Geri Cevirme Kabul Eyle Yarabbim....sen Herkese Anne Baba Duygusu Yasat Mutlu Eyle Yarabbim....aminnn..aminnn.aminnn. Büyük Allahim Herkesin Gönlüne Göre Ver Tez Vakitte Herkesin Dualarini Kabul Et Anne Olmalarina Yardim Et Yarabbim..hamile Bayanlarada Saglikli Hayirli Dogumlarnurtopu Gibi .saglikli Bebekler Nasip Eyle Kucaklarina Almayi Nasip Et...amin Amin Amin Arkadaslarim...hersey Gönlümüzce Olsun Allahi.herseyin Hayirlisi Olsun.allah Herseyin Hayirlisini Nasip Etsin Insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?