- 15 Mart 2008
- 209
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden bilmiyorumm....kendimi şimdi hamiş listesinde görünce bil bir tuhaf oldum...inşallaaaah bişey olmaz....herhangi bir sorun çımasından çok korkuyorum....
Günaydin Kizlar...bende Daha Dün öğrendim Hamiş Olduğumu 2 Haftalikmisin Kan Testinde Cikti.ultrasonda Görünmüyor Daha Cok Minikkk.3,5 Yillik Evliydim.mayis Ayinda Korunmayi Biraktik Mayis Ayindada Kaldim.maşallah Diyelim Nazar Değmesin.allah Herkese Bu Duyguyu Nasip Etsin Inşallah
--------------------------------------------------------------------------------
arkadaşlar benim adetim geçince test yaptım negatifti.dr uma gittim gebelik değil ama yumurta var duphastonla destekleyelim gebelik olsun dedi ve hap bitiminde yani 10 gün sonra kandan gebelik baktır beni ara dedi.bugün sekizinci günüm ve ilişki sonrası sabah kanamam oldu ve şimdide çok açık pembe görüyorum ara ara.dr umu aradım ilaca devam et yinede kan testini istiyorum dedi.15 gündür göğüslerimde feci ağrı var.salı gün test yaptırıcam ama allak bullak oldum.sizin bir yorumunuz olursa çookk sevinicem.şu anda buna çok ihtiyacım var.fisfisfis
Canım ümitlendirmek istemem seni listeye ekleyerek ama bence o listede pambe olmanın tadını çıkar, inşallah da öyle kal ama olmasa bile üzülme ok?yerimsenibenNeden bilmiyorumm....kendimi şimdi hamiş listesinde görünce bil bir tuhaf oldum...inşallaaaah bişey olmaz....herhangi bir sorun çımasından çok korkuyorum....
Hoşgeldiiin:dance: ve amina.skızlar günaydııııınlaaaaar.valla ne kadar güzel bir sabah iki tane hamiş haberi okudum çok mutlu oıldum şekerler.darısı bizlerin başına valla.Allah nasip ettiyse..
DURU_24´isimli üyeden Alıntı
Günaydin Kizlar...bende Daha Dün öğrendim Hamiş Olduğumu 2 Haftalikmisin Kan Testinde Cikti.ultrasonda Görünmüyor Daha Cok Minikkk.3,5 Yillik Evliydim.mayis Ayinda Korunmayi Biraktik Mayis Ayindada Kaldim.maşallah Diyelim Nazar Değmesin.allah Herkese Bu Duyguyu Nasip Etsin Inşallah
canım tebrik ediyorum seni allah tamamına erdirsin.
KIZLAR REGL OLDUM LİSTEDEN SİLİN BENİ HEM DE 1 GÜN ERKEN OLDUM İLK DEFA DÜZENLİ YANİ. ARTIK GEBELİĞİN ÜSTÜNE DÜŞMEYECEĞİM. SİZLERDEN İYİ HABERLER BEKLİYORUM,
merhabalar hepinize....bende mayıs için bekleyenlerdendim...sanırım 28-29 gibi regl tarihim ama bugün test yaptım işe gelmeden önce ne yazık ki ( sanırım havlu attım mayısa....haziranıda açın kızlar
bakalım bende umudum mayıs diyorum kızlar olursa 3.bebegim olcacak iysallah herkese hayırlı evlat nasip etsin benide ekleyin
Canim Benim Teşekkür Ederim...kariştirdim Valla Hangisi Adet Sancisi Hangisi Hamilelik Belirtisi....kendimimi Dinliyorum Var Mi Değişiklik Bilemedim.....listeye Eklediğin Için çok Sağol...belki Tilsimi Olur
kızlar bende sanırım bu ay güzel haberler olmicak hiç bi belirtim yol şu pılımı pırtımı topliym de yavaş yavaş haziran listesine taşınayım bariiiiiiiiiii
anacım ben bu aydan zaten hiç ümitli değildim dk ilacı kullandım ilk denememiz hiç sanmıyorum ki ilk seferde olsun
bu arada yeni hamişler sizleride tebrik ederim
merhaba kızlar.ben ünisefin hazırladığı AİLEM VE BEN adlı ir kursa gidiyorum her p.tesi.neyse dün bi arkadaşımızın 5 aylık hamile olduğunu öğrendim kursta ve 5 ay da regl olmuş ve hiçbir belirti yaşamamış. o yüzden arkadaşlar belirtilere takılmayın.gününü bekleyin yeter. bu arada ablamlar geçen ay sadece 1 kere korunmadan ilişkiye girmişler ve dün hamiş olduğunu söyledi ablam. allah isteyen herkese versin ama sabırsızlık beni mahvediyor.bekle bekle bekle.. istemiyorm artık bebek, gelmek istediği zaman gelsin hıh
her yeni hikaye yeni umut oluyor hepimize.....bir an önce haftasonu gelsin istiyorum....artık regl tarihini geçmeyince test mest yok ...kızıyorum kendime....bide bu ne oldu hayırdır varmı bişeyler telefonları öldürecek.....hayır onlar sizin gibi değil ki yok deyince dur bakalım demiyorlar.....iyiki varsınız.....:teytey: