slm kızlar beni de eklermisiniz mayıs listesine benim ilk denemem olacak çok merak ediyorummm
bu listenin adı çok hoşuma giittiiii:))
bende istiyom benide ekleyin...bende ilk defa başlayacağım ve çok heyecanlıyımkafamçokkarıştı
ortak bi noktamız var desene canım hadi hayırlısı
bakalım ne olacak inşallah güzel olur sonu çok beklemeyiz
bu arada meslektaşız:)) sanırım lost da isliyosun kate i avatar olarak seçtiğine göre sanırım şuan bu bölümde pek kimse yok cevap verebilecek bende tam olarak bilmiyorum ki yardımcı olabilseydim keşke
inşallah canım yaaa.bide benim adet tarihim 22 mayıs..ayrıca kızlar bu soru hepinize ne kadar zamandır bebek istiyorsunuz...ben şu ısı takibi işini yapayım diyorum ama..ateş artınca yumurtlama olmuş demektir değilmi...yanlış anlamayımda
Ben yeniyim;hem bu sitede hemde mayıs sitesinde.Aslını isterseniz 4 kez aşılama yaptırdım ve yine olmadı.Belki bu ay olur.Umut dünyası işte..
slm kızlar beni de eklermisiniz mayıs listesine benim ilk denemem olacak çok merak ediyorummm
bu listenin adı çok hoşuma giittiiii:))
bende istiyom benide ekleyin...bende ilk defa başlayacağım ve çok heyecanlıyımkafamçokkarıştı
benide mayıs listenize eklemenizi istiyorum bugün hasta oldum tekrar 23 mayısta olurum 5 aylık evliyim şimdiden bebiş istemeye başladım
inşallah canım inşallah allah ım inşallah anneliği bize tattırır tabi hayırlıysa:)inşallah bu listedeki herkes mayısta hamiş olur..
bende tabiki.. :))
inşallah canım sende hamiş olursun seni listeye ekliyeyimmi nedersinyerimsenibenoooo burda da hamiş olmak isteyenler dolu :) bende çok istiyorum bakalım
Selammm
Benim Zamanim çok Az Kaldi Bende Heycanliyim.
Ahllahim Hepimizin Gönlüne Göre Versin.hepinizi Seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?