Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Selam Canlarim
Umutluyum (hepimiz Gibi)inşallah Hepimiz Hayirli Haberler Veririz.
Az Zaman Kaldi Biraksilik Olmazsa Perşembe-yada Cuma Günü Sabah Erkenden Beta Hcg Yaptirip Doktorumdan Randevu Alacağim.
Hepinizi Seviyorum
kızlar benide ekleyin.mayıs hepimiz için yni güzel bir başlangıç olur inşaallah
merhaba arkadaslar benim adet tarihimde 4 mayis az kaldi.umutlanmak istemiyorum ama son birkac gündür midem bulaniyo tansiyonum düsüyo ve ara sira kasiklarimda agri oluyo böyle sanki bir iki saniye sürüyo ve geciyo.beklemekten baska bir caremiz yok.herseyi hayirlisi.insallah bu ay hepimiz güzel haberler veririz birbirimize.allah yardimcimiz olsun.
ay çok şekersin hakikaten shocksheker.. Canım inşallah HEPBİRLİKTE anne olup bebişlerimizi de birlikte paylaşımlarımızla büyütelim.Düşünsene şu listedekiler hepimiz tabi (bebiş rahat bırakırsa )bebeğimizin gelişimi,yemesi içmesi falan konularında konuşuyormuşuz:)
ay evet çok az günün kaldı .nasipse ilk müjdeyi senden bekliyoruz..hiç hamilelik belirtin var mı?gerçi bu dönemde zor anlaşılır ama..İnşallah hepimiz sırayla bu müjdeyi paylaşırız.
çok oldu billiyorum ama kızlar 24 MAYIS benim doğum günüm inşallah bu ay gelicek bebeğim doğum günü hediyesi olacak içimde öyle bir his var
İnşallah canım doğum gününü hep birlikte kutlayacağız...inşallah hislerinde yanılmazsın..çokşekerim kız bizim için ne hissediyorsun bir konsantre ol bakalım ..hislerin ne diyor..?????
inşallah arkadaşım
valla ne hissedeyim kız o kadar ermedim
ama moralimizi yüksek tutalım stres yok unutmayalım